Fiks: TERMINAL_SERVER_DRIVER_MADE_INCORRECT_MEMORY_REFERENCE feil i Windows 10

TERMINAL_SERVER_DRIVER_MADE_INCORRECT_MEMORY_REFERENCE feilen er en feil i Blue Screen of Death, og den kan vises på nesten hvilken som helst versjon av Windows, inkludert Windows 10. Siden BSoD-feilene kan være plagsomme og forårsake skade på PCen, vil vi i dag vise deg hvordan du løser dette feil.

Fix TERMINAL_SERVER_DRIVER_MADE_INCORRECT_MEMORY_REFERENCE BSoD-feilen

Innholdsfortegnelse:

 1. Oppdater Windows 10
 2. Oppdater driverne
 3. Kjør maskinvare feilsøkingsprogrammet
 4. Kjør SFC-skanningen
 5. Kjør DISM
 6. Fjern antivirusprogrammet ditt
 7. Fjern problematisk programvare
 8. Tilbakestill Windows 10
 9. Sjekk maskinvaren din

Fix - TERMINAL_SERVER_DRIVER_MADE_INCORRECT_MEMORY_REFERENCE Windows 10 feil

Løsning 1 - Oppdater Windows 10

Mange Blue Screen of Death-feil kan skyldes maskinvare- eller programvarekompatibilitet, derfor er det viktig at du løser disse inkompatibilitetene hvis du vil at PCen skal være stabil og uten feil. Microsoft er klar over alle de store problemene, og det arbeider hele tiden med dem, og hvis du vil fikse BSoD-feil på Windows 10, anbefaler vi deg å laste ned de nyeste oppdateringene gjennom Windows Update. Mange av disse oppdateringene legger til nye funksjoner, men det er også sikkerhetsforbedringer sammen med ulike feilrettinger relatert til både maskinvare og programvare. Nedlasting av Windows-oppdateringer er en av de enkleste måtene å fikse og forhindre at Blue Screen of Death-feil oppstår, så husk å laste dem ned ofte.

Løsning 2 - Oppdater driverne

Drivere er viktige fordi de tillater Windows 10 å gjenkjenne og bruke maskinvaren. Når en bestemt driver er utdatert eller buggy, vil du ikke kunne bruke en bestemt maskinvarekomponent, eller du kan til og med få en TERMINAL_SERVER_DRIVER_MADE_INCORRECT_MEMORY_REFERENCE feil. For å sikre at systemet ditt er stabilt og at maskinvaren din er kjent og fungerer bra, er det alltid godt å holde sjåførene oppdatert. Blue Screen of Death-feil forteller vanligvis hvilken fil som forårsaket krasj, og hvis det er en driver, trenger du bare å oppdatere driveren for å fikse problemet. Hvis du ikke finner ut hvilken driver som forårsaker krasj, anbefales det at du oppdaterer alle driverne. Brukerne rapporterte få problemer med Dell bærbare datamaskiner og lyddrivere, men etter å ha lastet ned de nødvendige drivere ble problemet løst.

For å oppdatere driverne må du bare besøke maskinvareprodusentens nettsted og laste ned de nyeste driverne for enheten. Pass på å laste ned hovedkort og brikkesettdrivere først, og flytt deretter til alle andre drivere.

Oppdater drivere automatisk

Å søke etter sjåfører på egen hånd kan være tidkrevende. Så, vi anbefaler deg å bruke et verktøy som vil gjøre dette for deg automatisk. Å bruke en automatisk driveroppdaterer vil sikkert spare deg for å måtte lete etter drivere manuelt, og det vil alltid holde systemet oppdatert med de nyeste driverne.

Tweakbit's Driver Updater (godkjent av Microsoft og Norton Antivirus) vil hjelpe deg å oppdatere drivere automatisk og forhindre skade på PCen forårsaket av å installere feil driverversjoner. Etter flere tester konkluderte teamet vårt om at dette er den best automatiserte løsningen.

Her er en rask guide til hvordan du bruker den:

 1. Last ned og installer TweakBit Driver Updater

 2. Når programmet er installert, begynner programmet automatisk å skanne PCen din for utdaterte drivere. Driver Updater vil sjekke de installerte driverversjonene dine mot sin sky database med de nyeste versjonene og anbefale riktige oppdateringer. Alt du trenger å gjøre er å vente på at skanningen skal fullføres.

 3. Ved fullføringen av skanningen får du en rapport om alle problemdriverne som er funnet på PCen. Gå gjennom listen og se om du vil oppdatere hver sjåfør individuelt eller alt på en gang. For å oppdatere en driver om gangen, klikk koblingen Oppdater driver, ved siden av drivernavnet. Eller bare klikk på "Oppdater alle" -knappen nederst for å installere alle anbefalte oppdateringer automatisk.

  Merk: Noen drivere må installeres i flere trinn, slik at du må trykke "Oppdater" -knappen flere ganger til alle komponentene er installert.

Løsning 3 - Kjør maskinvare feilsøking

En annen ting vi kan prøve, kjører Windows 10s innebygde feilsøkingsverktøy. Dette verktøyet er utformet for å håndtere ulike systemproblemer, inkludert BSODer. Så det kan også være nyttig i dette tilfellet.

Slik kjører du feilsøkingsprogrammet til Windows 10:

 1. Åpne Innstillinger-appen og gå til Oppdater og Sikkerhetsseksjonen .
 2. Velg Feilsøking fra menyen til venstre.
 3. Velg BSOD fra høyre rute og klikk Kjør feilsøking .

 4. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre feilsøkingsprogrammet.

Løsning 4 - Kjør SFC-skanningen

Hvis Feilsøking for Windows 10 ikke fikk jobben, la oss prøve en annen. SFC-skanningen er et kommandolinjeverktøy som skanner systemet og søker etter potensielle problemer. Så det kan være nyttig når det gjelder DRIVER_VERIFIER_DMA_VIOLATION-feilen.

Følg disse instruksjonene for å kjøre SFC-skanningen:

 1. Høyreklikk på Start-menyknappen, og åpne Kommandoprompt (Admin).
 2. Skriv inn følgende linje og trykk Enter: sfc / scannow

 3. Vent til prosessen er ferdig (det kan ta en stund).
 4. Hvis løsningen er funnet, blir den automatisk brukt.
 5. Lukk nå Kommandoprompt og start datamaskinen på nytt.

Løsning 5 - Kjør DISM

Og det tredje verktøyet vi skal bruke er DISM. Deployment Image Servicing and Management (DISM) er et verktøy som, som navnet sier, utnytter systembildet igjen. Og den prosessen kan løse potensielle BSOD-problemer.

Vi går deg gjennom både standard og prosedyren som bruker installasjonsmediet nedenfor:

 • Standard måte
 1. Høyreklikk Start og åpne Kommandoprompt (Admin).
 2. Lim inn følgende kommando og trykk Enter:
   • DISM / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth

 3. Vent til skanningen er ferdig.
 4. Start datamaskinen på nytt og prøv å oppdatere på nytt.
 • Med Windows installasjonsmedia
 1. Sett inn Windows-installasjonsmediet ditt.
 2. Høyreklikk Start-menyen, og velg kommandoprompt (Admin) fra menyen.
 3. I kommandolinjen skriver du inn følgende kommandoer og trykker på Enter etter hver:
  • dism / online / cleanup-image / scanhealth
  • dism / online / cleanup-image / restorehealth
 4. Skriv inn følgende kommando og trykk Enter:
  • DISM / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth /source:WIM:X:SourcesInstall.wim:1 / LimitAccess
 5. Pass på å endre en X- verdi med brevet på den monterte stasjonen med Windows 10-installasjonen.
 6. Når prosedyren er ferdig, start datamaskinen på nytt.

Løsning 6 - Fjern antivirusprogrammet

Antivirus og brannmur er avgjørende for sikkerheten til PCen din, men noen ganger kan tredjeparts antivirusprogrammer føre til at feilene i Blue Screen of Death vises. Det er verdt å nevne at nesten ethvert tredjeparts antivirusprogram eller brannmur kan forårsake TERMINAL_SERVER_DRIVER_MADE_INCORRECT_MEMORY_REFERENCE feil, og for å fikse denne feilen må du fjerne alle antivirusprogrammer. Husk at bare avinstallering av programvaren ikke vil løse problemet, og du må bruke dedikert fjerningsverktøy for å fjerne eventuelle filer som er knyttet til antivirusprogrammet ditt.

Hvis du fjerner antivirus og brannmur, løser problemet, kan du installere det samme antivirusprogrammet eller du kan bytte til en annen antivirusprogramvare.

Løsning 7 - Fjern problematisk programvare

Noen ganger kan disse typer feil skyldes visse programmer, og hvis du vil fikse denne feilen, må du finne og fjerne problematisk programvare. Hvis du nylig har installert eller oppdatert noe programvare, må du være sikker på at du fjerner den for å fikse denne feilen. For å se om TERMINAL_SERVER_DRIVER_MADE_INCORRECT_MEMORY_REFERENCE feil skyldes programvare, trenger du bare å gå inn i sikkermodus og kontrollere om feilen vises der. For å gå inn i Safe Mode, følg disse trinnene:

 1. Start datamaskinen på nytt noen ganger under oppstartssekvensen for å starte Automatisk reparasjon. Alternativt kan du bare trykke og holde Shift- tasten på tastaturet og klikke på Startnytt .

 2. Velg Feilsøking> Avanserte alternativer> Oppstartinnstillinger og klikk på Startnytt .
 3. Når datamaskinen starter på nytt, ser du en liste over alternativer. Velg Sikker modus med nettverk ved å trykke 5 eller F5 .

Sikker modus bruker bare standarddrivere og programmer, og hvis BSoD-feilen er forårsaket av programvare, bør du ikke ha noen BSoD-feil i Safe Mode. Hvis datamaskinen er stabil i Sikker modus, må du bare finne programmet eller driveren som forårsaker denne feilen, og fjern den.

Løsning 8 - Tilbakestill Windows 10

Hvis feilen TERMINAL_SERVER_DRIVER_MADE_INCORRECT_MEMORY_REFERENCE skyldes programvare, kan du fikse det ved å utføre Windows 10-tilbakestilling. Denne prosedyren ligner på ren installasjon, og det vil fjerne alle filer fra C-partisjonen din, så sørg for å lage en sikkerhetskopi før du fortsetter. Du kan også trenge en oppstartbar USB-minnepinne med Windows 10 for å fullføre denne prosessen, og du kan enkelt lage en med Media Creation Tool. For å utføre Windows 10 tilbakestill gjør du følgende:

 1. Start datamaskinen på nytt noen ganger under oppstartssekvensen. Du kan også bare holde Shift og klikke på Restart- knappen.
 2. Velg Feilsøking> Tilbakestill denne PCen> Fjern alt . Hvis du blir bedt om å sette inn installasjonsmedier for Windows 10, vær klar til å gjøre det.
 3. Velg bare stasjonen hvor Windows er installert> Fjern alt . Klikk på Tilbakestill- knappen for å starte prosessen.
 4. Følg instruksjonene for å fullføre Windows 10 reset. Denne prosessen er nesten identisk med Windows 10-installasjonen, slik at du ikke har noen problemer med det.

Hvis problemet vedvarer, selv etter at Windows 10 er nullstilt, er det mest sannsynlig at problemet skyldes maskinvaren din.

Løsning 9 - Kontroller maskinvaren din

Hvis feilmeldingen for den blå skjermen med død fortsatt vises, kan det skyldes feil maskinvare. Den vanligste årsaken til BSoD-feil er feil RAM, så sørg for å sjekke RAM først. Hvis du vil utføre en grundig skanning, foreslår vi at du bruker MemTest86 + og test hver RAM individuelt. Hvis RAM-en din fungerer bra, må du kontrollere andre komponenter som grafikkort, hovedkort, harddisk, nettverkskort, etc.

Hvis du fortsatt har problemer med maskinvaren din, eller du bare vil unngå dem for fremtiden, anbefaler vi sterkt at du laster ned dette verktøyet (100% trygt og testet av oss) for å fikse ulike PC-problemer, for eksempel maskinvarefeil, men også filtap og skadelig programvare.

TERMINAL_SERVER_DRIVER_MADE_INCORRECT_MEMORY_REFERENCE BSoD-feil kan forårsake visse problemer, men i de fleste tilfeller kan du fikse denne feilen ved å finne den problematiske driveren og oppdatere den.