Fix: Systemet kan ikke finne path uTorrent-feil i Windows 10

uTorrent er en av de mest populære applikasjonene for nedlasting av torrents på Windows 10. Til tross for den enorme populariteten, klaget mange brukere på feilmeldingen "System kan ikke finne sti" mens du bruker uTorrent.

Hvordan fikse "System kan ikke finne sti" uTorrent-feil på Windows 10?

Innholdsfortegnelse:

 1. Kontroller at filbanen er mindre enn 256 tegn
 2. Sjekk etter mellomrom eller punktum
 3. Slett torrentfilen og alle filene som er tilknyttet den
 4. Start uTorrent på nytt
 5. Kontroller at målmappen ikke er satt til skrivebeskyttet
 6. Angi nedlastingsbanen manuelt
 7. Sjekk om endringer i stasjonsbokstavene
 8. Sjekk om endringer i stasjonsbokstavene

Fix: Systemet kan ikke finne path uTorrent feil

Løsning 1 - Pass på at filbanen er mindre enn 256 tegn

Windows har en begrensning for filbaner med 256 tegn, og hvis du overskrider denne grensen, får du vanligvis en feil på "System kan ikke finne sti" . For å fikse dette problemet, vær sikker på at et filnavn og nedlastingssted for din torrent ikke overstiger 256 tegn. Husk at filbanen inneholder både plasseringen av nedlastingsmappen og navnet på torrentfilen, så vær sikker på at banen ikke overskrider 256 tegngrense.

Hvis du har dette problemet, foreslår vi at du laster ned torrenten til en rotkatalog på harddisken din, for eksempel D: for eksempel, eller bruk kortere navn for torrentfiler.

Løsning 2 - Sjekk etter mellomrom eller punktum

Noen ganger kan uTorrent endre nedlastingsbanen for torrents ved å legge til en prikk eller et tomt mellomrom. Vanligvis vil punkttegnet bli lagt til i begynnelsen eller på slutten av en mappe eller en torrentfil, noe som gjør den ulåelig. For å fikse denne feilen, vær sikker på at banen til torrentfilen din ikke inneholder noen prikker før eller etter mappen eller filnavnet.

Noen ganger kan romkarakter legges til i slutten av målmappen, så husk å sjekke filbanen for eventuelle uventede mellomrom.

Løsning 6 - Angi nedlastingsbanen manuelt

Ifølge brukerne kan du enkelt løse dette problemet ved å sette nedlastingstedet for hver enkelt torrent. For å gjøre det, følg disse enkle trinnene:

 1. I uTorrent finner du strømmen som gir deg denne feilen.
 2. Høyreklikk den problematiske torrenten og velg Avansert> Angi nedlastingssted . Velg nedlastingsmappen.
 3. Gjenta disse trinnene for alle problematiske torrenter.

Alternativt kan du bare sette en global nedlastingsmappe for alle torrents ved å følge disse trinnene:

 1. Velg Valg> Innstillinger .
 2. Gå til Kataloger- fanen og sjekk Sett nye nedlastinger inn og velg ønsket katalog.

Løsning 7 - Gå tilbake til den eldre versjonen

Få brukere rapporterte at dette problemet bare forekommer i den nyeste versjonen av uTorrent, og etter at de ble byttet til den eldre versjonen, ble problemet permanent løst. Dette er en av de enkleste løsningene, så vær sikker på å prøve den først.

Løsning 8 - Kontroller for endringer i stasjonsbokstav

Ifølge brukerne, kan stasjonsbokstaven noen ganger endres i destinasjonsbanen i uTorrent, så før du starter nedlastingen, vær sikker på å dobbeltsjekke den. Hvis brevet er endret til ikke-eksisterende stasjonsbokstav, vil du ikke kunne lagre strømmen din til den plasseringen.

Feilmeldingen "System kan ikke finne sti" i uTorrent kan være ganske frustrerende, men som du kan se, kan dette løses enkelt ved å bruke en av våre løsninger.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig utgitt i juli 2016 og har siden blitt fullstendig oppdatert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.