FIX: Startknappen virker ikke etter Windows 10 Update

Den nyeste oppdateringen av Windows 10 og Windows 8.1 har tatt med mange irriterende problemer for brukere, i tillegg til de nye funksjonene og alternativene. Mange har klaget over det faktum at startknappen ikke fungerer som den skal. Les nedenfor for mer.

Jeg har Windows 8.1-bedriftsevaluering, og jeg har oppgradert til den nye oppdateringen, og jeg har muligheten til å gå på skrivebordet i stedet for å starte på. Jeg er ikke sikker på om dette er det som forårsaker problemet, men når jeg klikker på startknappen, gjør det ikke noe eller høyreklikk heller ikke, og når du putter musen nederst til høyre, viser ikke stangen heller. Bytte mellom skrivebord og start fungerer ikke, Noen ganger reparerer en omstart problemet, men noen ganger ikke. Jeg bruker en pc forresten ikke en tablett

LØSET: Startknappen virker ikke etter oppdatering

Så så du i det ovennevnte utsnitt hva en av de berørte brukerne har sagt om dette. Som det viser seg, svarer startknappen hverken til venstre eller høyre klikk, noe som tydeligvis dårer irriterende. Og her er hva en annen bruker har klaget om:

Vel, du er ikke alene. Jeg har nøyaktig samme irriterende oppførsel. Bytte fra Metro-app tilbake til skrivebordet er bare mulig ved å bruke startknappen på tastaturet mitt. Charms bar er også borte, så øvre venstre og øvre høyre hjørne er også ubrukelige. Og en omstart løser problemet i noen timer, og så forsvinner det plutselig igjen.

Løsninger for å fikse Start-knappen virker ikke etter oppdatering

Slett Windows-oppdateringsfilene

Det jeg kan foreslå er å gå videre og slette installasjonsfiler for Windows 10, 8.1, og dette kan fikse det irriterende problemet. Det løste problemet for noen; etter det kan du bruke Windows Update og få det enda en gang, da det kan ha vært en feil med en av KB-installasjonsfilene som senere ble løst.

Kjør oppdaterings feilsøkingsprogrammet

En annen rask løsning er å kjøre den innebygde oppdateringsfeilsøkeren, siden dette problemet oppsto kort tid etter at du har oppdatert systemet. Hvis du kjører Windows 10, går du til Innstillinger> Oppdater og Sikkerhet> Feilsøking> velg og kjør feilsøkingsprogrammet for Windows Update.

Hvis du kjører Windows 8.1 eller Windows 7, kan du kjøre oppdateringsfeilsøkeren fra Kontrollpanel.

Ytterligere løsninger

For ytterligere løsninger, kan du også sjekke ut vår veiledning om hvordan du løser generelle startknappproblemer. Hvis du vet om en annen arbeidsrett, må du gi oss beskjed ved å legge igjen din kommentar nedenfor.