FIX: Skype Vil ikke la meg skrive inn brukernavn eller passord

Fremgangsmåte for å fikse Skype-brukernavn og passordproblemer

 1. Sjekk DLLene dine
 2. Installer Skype på nytt
 3. Oppdater datamaskinen
 4. Ytterligere løsninger

Mange Windows-brukere, fra forskjellige versjoner, fra Windows 7 til den nyeste Windows 10, har rapportert om problemet at S kype ikke vil la dem skrive inn brukernavn eller passord . Her er noen potensielle løsninger for det.

Hvorfor vil Skype ikke akseptere mitt brukernavn og passord?

Et par Windows-brukere har klaget over noen problemer med Skypes innloggingsprosess. Her er hva en av de berørte brukerne har sagt:

Det er så enkelt. Jeg kan ikke klikke på brukernavnet eller passordfeltet for å skrive inn passordet mitt og logge inn. Jeg har installert det flere ganger, alt ved hjelp av forskjellige nettlesere. Hva kan jeg gjøre?

LØSET: Skype aksepterer ikke brukernavn / passord

Løsning 1 - Sjekk DLLene dine

Her er en første løsning som du kan prøve for dette bestemte problemet, som synes å fungere for Windows 7-brukere, men du kan også prøve dette i andre versjoner, også

 1. Windows Start -> Alle programmer -> Tilbehør -> Høyreklikk på Kommandoprompt, velg "Kjør som administrator"
 2. I kommandoprompt-typen: cd c: windowssyswow64 og trykk Enter
 3. Neste skriv dette - regsvr32 jscript.dll - og trykk deretter på Enter:
 4. Skriv deretter inn dette og trykk på Enter - regsvr32 jscript9.dll
 5. Etter hvert inntasting skal du motta en melding som sier at DllRegisterServer i XXX.dll har lyktes
 6. Start datamaskinen på nytt
 7. Se om din Internet Explorer kan utføre JavaScript ved å åpne denne siden //javatester.org/javascript.html
Løsning 2 - Installer Skype på nytt og kjør det som administrator

Hvis dette virker, betyr dette at du kan bruke webversjonen av Skype til du har funnet ut hva som er galt med desktopversjonen. Hvis det fungerer på webgrensesnittet, kan du helt tørke Skype fra nettsteder og deretter prøve å installere det på nytt. Dette virker imidlertid ikke alltid. Men ifølge mange Skype-brukere behøvde de ikke en gang å avinstallere og installere på nytt, da det ble løst problemet ved å legge til disse kodestrengene.

Det er faktisk situasjoner når bare å kjøre programvaren som administrator er nok til å fikse problemet. Du kan også prøve å kjøre appen i kompatibilitetsmodus, og velg en tidligere Windows-versjon der den skal kjøre.

Løsning 3 - Oppdater datamaskinen

Hvis du ikke kjører den nyeste versjonen av Windows 10 OS, ikke bli overrasket om Skype ikke fungerer for deg. Utdatert programvare er en av de vanligste årsakene til Skype-problemer. Installer den nyeste Windows-oppdateringen, og test deretter om du kan logge inn på din Skype-konto.

Ytterligere løsninger

For ytterligere metoder for hvordan du løser problemer med Skype-logg, kan du også sjekke ut denne feilsøkingsveiledningen.

Legg igjen kommentaren din nedenfor og gi oss beskjed hvis dette hjalp. Hvis det ikke gjorde det, kan du kanskje foreslå en annen mulig løsning for dette problemet.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i september 2015 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.