Fiks Skype-meldingsforsinkelse en gang for alle med disse løsningene

Skype er pioner i meldingsprogrammer, og er fortsatt den mest brukte og med sine mange integrerte tjenester, en av de beste meldingsapplikasjonene på markedet.

Faktisk lar Skype deg også ringe til fasttelefon og mobiltelefoner rundt om i verden, på veldig fordelaktige forhold.

Fra tid til annen kan Skype-meldinger på datamaskinen bli forsinket. Du kan jobbe online, med fungerende Internett, og noen ganger (kanskje tre ganger om dagen) vil en melding ikke komme gjennom i over en time. I dag viser vi deg hvordan du kan fikse det.

Skype sakte å sende meldinger? Prøv disse løsningene

  1. Lukk Skype-app på alle enheter
  2. Installer Classic-appen for Skype
  3. Tilbakestill Skype UWP

1. Lukk Skype-appen på alle enheter

Skype er en multi-plattform programvare, og den er tilgjengelig på et bredt spekter av enheter, inducing datamaskiner, smarttelefoner og nettbrett. Med Skype kjører på flere enheter samtidig, kan du noen ganger støte på synkroniseringsproblemer som kan føre til Skype-meldingsforsinkelse. Dette kan være ganske upraktisk, men det er en måte å løse dette problemet på.

For å fikse dette problemet trenger du bare å lukke Skype-appen og logge deg ut fra Skype på alle enheter. Etter å ha gjort det, logg deg ganske enkelt inn på Skype på hver enhet og kontroller om problemet oppstår.

Vi vet at det kan være litt kjedelig å logge på hver enhet, men flere brukere rapporterte at denne løsningen virket for dem, så vær så snill å prøve den ut.

2. Installer Classic-appen for Skype

Hvis de forrige trinnene ikke løste problemet med Skype-meldingsforsinkelse, prøv å installere 7.41.0.101 Classic Skype-programmet. Noen ganger fungerer de eldre versjonene bedre, og ved å bytte til det kan du kanskje løse dette problemet.

Det er verdt å nevne at Classic Skype 7.41.0.101-versjonen er utdatert, så du kan ha noen problemer med å finne den. Du kan laste den ned fra tredjeparts kilder, men siden denne versjonen er utdatert, er det mulig at du blir tvunget til å oppdatere til den nyeste versjonen så snart du installerer den.

Som du kan se, er dette ikke den mest pålitelige løsningen, men det kan fungere for noen brukere.

3. Tilbakestill Skype UWP

Hvis andre løsninger ikke virket for deg, kan du fikse Skype-meldingsforsinkelse ved å tilbakestille UWP Skype-appen. Dette er ganske enkelt å gjøre, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

  1. Åpne Start-menyen, og klikk Innstillinger.
  2. Klikk på Apps.

  3. Finn og klikk Skype fra programlisten.
  4. Klikk på Avanserte alternativer .

  5. Velg Tilbakestill.

  6. Deretter avinstallerer og installerer du Skype-programmet på nytt.

Der du går, dette er noen løsninger som kan hjelpe deg med å fikse Skype-meldingsforsinkelsesproblemet. Gi oss beskjed hvis du klarte å løse problemet med denne veiledningen i kommentarfeltet nedenfor.