Fiks: Skype-kameraet er opp ned

Når du bruker en bærbar enhet, for eksempel en bærbar datamaskin eller en nettbrett, må vi snakke om sosiale medier og chatte med venner, familie eller kolleger. Så, hver Windows 8 eller Windows 8.1-basert enhet tilbyr dedikerte funksjoner som kan brukes på den måten. En av de mest populære programvarene som brukes til sanntids chat eller videosamtaler, er Skype. På grunn av det, i de følgende linjene vil jeg prøve å vise deg hvordan du løser et Skype-relatert problem: oppside eller invertert kamera.

Faktisk er dette problemet ikke forårsaket av Skype og har ingenting å gjøre med dette programmet. Faktisk er situasjonen for opp nedkamera kun observert når du bruker Skype (for eksempel hvis du bare bruker kameraet ditt når du foretar videosamtaler via Skype, er det umulig å se hvordan kameraet ditt fungerer som standard), selv om feilen ikke er relatert til denne appen.

Derfor kan du ikke fikse opp nedkameraet ved å endre Skype-innstillingene eller ved å spørre hjelp fra Skype-fellesskapet. Derfor må du følge en egen opplæring som lett kan ta deg gjennom feilsøkingsprosessen til Windows 8-kameraet.

Løs enkelt Skype Opp ned Kamera Problem

Hvis Skype-kameraet ditt er opp ned, kan dette være et irriterende problem under videoanrop. Når det gjelder problemer med webkameraet, rapporterte brukerne også følgende problemer:

 • Skype flip video horisontalt - Hvis videoen din blir vendt på Skype, kan du kanskje fikse det ved å endre noen få alternativer. Ifølge brukerne er problemet vanligvis relatert til Skype-innstillingene, og det kan lett løses.
 • Skype kamera opp ned ASUS, Fujitsu, laptop - Dette problemet kan vises på ulike enheter, og både ASUS og Fujitsu-eiere rapporterte dette problemet. Dette er sannsynligvis forårsaket av drivere, men du bør kunne løse problemet ved å installere eller oppdatere dem på nytt.
 • Skype-kamera vendt, speilet - Dette er et relativt vanlig problem med Skype, og hvis kameraet ditt er vendt eller speilet, bør du kunne løse dette problemet ved å bruke en av våre løsninger.
 • Webkamera vendt opp ned - Noen ganger kan webkameraet ditt vendes opp ned i andre applikasjoner, og ikke bare Skype. Hvis dette skjer, har du sannsynligvis et driverproblem, så du må oppdatere eller installere driverne på nytt.

Det er flere måter å lagre kameraet på. Som du vil se, er det enkelt å fullføre disse feilsøkingsmetodene, og det tar bare noen minutter å løse problemet, så ikke nøl med og bruk retningslinjene fra denne veiledningen.

Løsning 1 - Sjekk webkameraprogramvaren

Hvis kameraet ditt er opp ned, kan problemet være relatert til webkameraprogramvaren. Ved hjelp av webkameraprogramvaren kan du justere ulike alternativer som lysstyrke, kontrast, men du kan også bla eller speil ditt webkamera.

For å se om webkameraet ditt er speilet, må du kontrollere kamerasoftware. Gå til Innstillinger- delen og kontroller at alternativet flipp eller speil ikke er merket. Når du deaktiverer disse alternativene, bør problemet ditt løses helt.

Hvis du fortsatt har problemer på PCen din, eller hvis du bare vil unngå dem for fremtiden, anbefaler vi deg å laste ned dette verktøyet (100% trygt og testet av oss) for å fikse ulike PC-problemer, for eksempel filtap, skadelig programvare og maskinvarefeil.

Løsning 2 - Oppdater webkamera driveren

Oppdater driveren manuelt

Hvis den forrige løsningen ikke fungerte for deg, anbefaler jeg deg å installere den siste oppdateringen for webkameraet ditt, direkte fra produsentens nettsted. Hvis det opposisjonelle kameraproblemet skyldes en nylig oppdatering, bør du gå tilbake til den forrige versjonen av webkameraprogramvaren.

Noen brukere foreslår også å sjekke maskinvare-IDen til webkameraet ditt før du oppdaterer det. Du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk Windows Nøkkel + X for å åpne Win + X-menyen og velg Enhetsbehandling fra listen.

 2. Når Enhetsbehandling åpnes, finn din webcam driver og dobbeltklikk den for å åpne egenskapene.
 3. Naviger til Detaljer- fanen og velg Hardware Ids fra egenskapslisten . Du får se flere verdier i feltet Verdi . Disse verdiene representerer driverne, og i vårt tilfelle er ønsket driver 1BCF & PID_0005, men denne verdien vil være forskjellig på din PC.

Når du har fått maskinvare-IDen din, kan du bare besøke webkameraprodusentens nettsted og angi IDen du fikk i trinn 3 i søkeboksen. Etter å ha gjort det, bør du kunne finne ønsket driver. Nå må du bare laste ned og installere driveren og problemet må løses.

Oppdater driveren automatisk

Hvis du vil fikse maskinvare og eksterne problemer, er det viktig å holde driverne oppdatert, men å laste ned drivere manuelt kan være en lang og kjedelig prosess. Derfor kan du bruke denne Driver Update-programvaren som automatisk laster ned og installerer nødvendige drivere . Dette verktøyet er godkjent av Microsoft og Norton Antivirus. Etter flere tester konkluderte vårt team at dette er den beste automatiserte løsningen. Nedenfor finner du en rask guide til hvordan du gjør det.

 1. Last ned og installer TweakBit Driver Updater
 2. Når programmet er installert, begynner programmet automatisk å skanne PCen din for utdaterte drivere. Driver Updater vil sjekke de installerte driverversjonene dine mot sin sky database med de nyeste versjonene og anbefale riktige oppdateringer. Alt du trenger å gjøre er å vente på at skanningen skal fullføres.
 3. Ved fullføringen av skanningen får du en rapport om alle problemdriverne som er funnet på PCen. Gå gjennom listen og se om du vil oppdatere hver sjåfør individuelt eller alt på en gang. For å oppdatere en driver om gangen, klikk koblingen Oppdater driver, ved siden av drivernavnet. Eller bare klikk på "Oppdater alle" -knappen nederst for å installere alle anbefalte oppdateringer automatisk.

  Merk: Noen drivere må installeres i flere trinn, slik at du må trykke "Oppdater" -knappen flere ganger til alle komponentene er installert.

Ansvarsfraskrivelse : Noen funksjoner i dette verktøyet er ikke gratis.

Løsning 3 - Bruk en tredjeparts programvare for å bla på kameraet

Hvis Skype-kameraet ditt fortsatt er opp ned, kan du prøve å bruke en tredjepartsprogram - Manycam . Dette er en gratis programvare som er enkel å bruke og kan hjelpe deg med å løse dette problemet. Alt du trenger å gjøre er å laste ned og installere dette verktøyet på din Windows 8/10-datamaskin. Kjør deretter programmet og gå til Kilder> Kameraer og velg webkameraet ditt. Opp neste, kjør Skype og hodet mot Verktøy> Valg> Generelt> Videoinnstillinger> Velg webkamera og derfra, velg bare Manycam virtuelle webkamera . Det bør løse opp nedkameraproblemet ditt.

 • Få nå ManyCam fri fra den offisielle nettsiden

Når det gjelder kameraprogramvare, kan du finne flere av dem i denne dedikerte artikkelen. Du finner noen av de beste kameraprogrammene på markedet, og kanskje vil du velge en som passer dine behov, og vil hjelpe deg med å kvitte seg med denne feilen.

Løsning 4 - Kontroller kamerainnstillingene i Skype

Skype har flere kameraalternativer, og hvis kameraet ditt er opp ned, er det mulig at speilalternativet er slått på. For å fikse dette problemet må du kontrollere kamerainnstillingene i Skype. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Åpne Skype .
 2. Når Skype starter, navigerer du til Verktøy> Alternativer .

 3. Naviger nå til Videoinnstillinger i venstre rute.

 4. Klikk på Avansert- fanen og under Bildespegelseksjonen, kontroller at Speil Horisontal og Speil Vertikale alternativer ikke er merket.

Når du deaktiverer disse to alternativene, vil problemet med Skype-kameraet ditt bli løst.

Løsning 5 - Installer webkamera driveren på nytt

Hvis Skype-kameraet ditt er opp ned, kan problemet være relatert til webcam-driveren din. Dette er et irriterende problem, men flere brukere rapporterte at de løste problemet ved å installere webkamera driveren på nytt. Det er ganske enkelt å installere driveren ganske enkelt, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Åpne Enhetsbehandling .
 2. Når Enhetsbehandling åpnes, finn din webcam driver, høyreklikk den og velg Avinstaller enhet fra menyen.

 3. Hvis det er tilgjengelig, merk av for Slett driverprogramvare for denne enheten og klikk på Avinstaller .

 4. Når du har slettet webcam-driveren, klikker du på Scan for hardware changes icon. Alternativt kan du starte datamaskinen på nytt.

Windows vil nå prøve å installere de manglende driverne. Når driveren har blitt installert på nytt, kontroller om problemet fortsatt vedvarer.

Løsning 6 - Endre registret

Ifølge brukerne, hvis Skype-kameraet ditt er opp ned, kan du kanskje løse problemet ved å justere registret. Dette er relativt enkelt, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Åpne Registerredigering . For å gjøre det raskt, trykk bare Windows Key + R, skriv regedit og klikk deretter OK eller trykk Enter .

 2. Siden endring av registeret ditt kan være en potensielt farlig oppgave, anbefales det å sikkerhetskopiere registret på forhånd. Dette er ganske enkelt, og for å gjøre det trenger du bare å klikke på File> Export .

  Sett nå Eksporter rekkevidde som Alle og skriv inn ønsket filnavn. Klikk på Lagre- knappen for å lagre endringer.

  Hvis noe går galt etter å endre registret, kan du enkelt gjenopprette det ved å kjøre denne filen.

 3. Nå i venstre rute naviger til HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Class \ {6BDD1FC6-810F-11D0-BEC7-08002BE2092F} \ 0000 \ Innstillinger- nøkkelen.

 4. I den høyre ruten bør du se en DWORD kalt Flip. Du kan klikke på den for å åpne egenskapene. Hvis verdien data er satt til 0, endrer du den til 1 . På den annen side, hvis verdi data er satt til 1, endre den til 0 . Klikk nå på OK- knappen for å lagre endringer.

Etter å ha gjort det, bør problemet med vendt kamera løses. Husk at denne DWORDen kan være plassert på et annet sted, så du kan ha problemer med å finne den. Hvis du ikke finner denne DWORD eller Key, betyr det at denne løsningen ikke gjelder for deg.

Dette er de beste løsningene for feilsøking som skal gjelde når du merker at webkameraet ditt er opp ned, og du klarer ikke å returnere det. Så, nå bør du kunne bruke Skype riktig uten å håndtere noen slags problemer (på den måten må du også sjekke hvordan du kan fikse Skype-anrop, ikke gå gjennom problemer).