Fiks: Skype App stopper å jobbe eller logger ikke på Windows 10

Hvis du allerede nyter den første tekniske forhåndsvisningen av Windows 10, har du sannsynligvis opplevd noen irriterende problemer underveis. En av dem er relatert til feilen i den moderne versjonen av Skype. Her er løsningen.

Windows 10 er tilgjengelig for tidlige abonnenter på Windows Insider-programmet, men dette betyr ikke at det ikke er problemer. Faktisk er det mye mer enn den nåværende versjonen av Windows 8.1. Så, du må vite dette før du hopper ut av nysgjerrighet.

En av de nylig rapporterte problemene er relatert til funksjonaliteten til berøringsversjonen av Skype i den tekniske forhåndsvisningen av Windows 10. Det er imidlertid en sjanse for at dette problemet også vil være til stede i den offisielle utgivelsen. Her er hva en av de berørte brukerne har sagt:

LES MER: Skype App for Windows 8, Windows 10 Nå kan du redigere eller slette meldinger, legger til meldinger

Etter at jeg har installert den nyeste oppdateringen av Windows Technical Preview (9860), kan jeg ikke lenger logge på Windows Store-versjonen av Skype. Feilmeldingen leser, "Ups, det oppstod et problem."

Andre tidligere Windows 10-brukere sier at deres Skype accoutns ikke vil laste inn, og det er 'det er bare å spinne'. Også, den gode gamle tradisjonen med å unintalling programmet og reinstallere det gjorde ikke løse problemer. En Microsoft-representant sa at dette er et problem med Webcam Privacy-innstillinger og foreslo at berørte brukere må gi Skype-tillatelse til å bruke webkameraet ditt via "PC-innstillinger". Slik gjør du det:

 • Lukk Skype App
 • Start " PC-innstillinger "
 • Velg " Personvern "
 • Velg " Webkamera "
 • Finn Skype i applisten og flytt glidebryteren til "På" -posisjonen

Skype kan ikke logge på Windows 10

Dette problemet oppstår ofte i Windows, spesielt etter at Skype ble integrert i Windows 10. Jeg hadde dette problemet, og jeg løst det ved hjelp av denne løsningen:

 1. Lukk Skype (fra Oppgavebehandling)
 2. Trykk på 'Windows' + 'R' -tastene
 3. Skriv inn % appdata%, trykk OK og 'Enter' -tasten
 4. Når mappen åpnes (den må være Roaming- mappen), søk Skype-mappen og endre den til Skype.old
 5. Trykk 'Windows' + 'R' -tastene en gang til, og skriv inn % temp% \ skype
 6. Slett DbTemp- mappen

Legg igjen kommentaren din nedenfor og gi oss beskjed hvis dette har løst problemet ditt. Hvis ikke, vil vi fortsette å lete etter en løsning til vi finner en. Også, hvis du er interessert, ta en titt på vår forrige artikkel om hvordan du fortsetter å bruke gamle Skype-versjoner i Window 10.