Fix The Sims 4 stammeproblemer på Windows 10

The Sims 4 er et av de mest populære spillene de siste årene. Likevel er spillet, som forgjengeren, plaget med mange bugs og glitches. Tilsynelatende er optimaliseringen av spillet på kort side med The Sims 4. En av de ofte rapporterte problemene gjelder stamming mens du er i spillet, spesielt når du panorerer kameraet.

Vi noterte de levedyktige løsningene og samler listen nedenfor.

Hvordan fikse stammingen i The Sims 4

 1. Møt kravene
 2. Sjekk driverne
 3. Deaktiver nettverksfunksjoner
 4. Kontroller spillets integritet
 5. Bytt til vindusmodus eller 32-bitersversjon
 6. Forbedre dedikert grafikk og deaktiver Vsync
 7. Fjern mods
 8. Installer spillet og opprinnelsen på nytt

1: Møt kravene

La oss starte med den åpenbare. Siden det er 2018, er det stor sannsynlighet at du har en PC som kan kjøre The Sims 4. Men vi må dekke den bakken for å flytte til mer delikate trinn. I tillegg er det en mulighet for at du har en for ny PC for dette spillet. Siden det ikke støtter DirectX 10 eller 11, kan noen high-spec-maskiner sjokkerende ha problemer med frameratdråper.

Ikke desto mindre er her de anbefalte systemkravene for The Sims 4:

 • CPU: Intel Core 2 Duo E4300 eller AMD Athlon 64 X2 4000+ (2.0 GHz Dual-Core kreves hvis du bruker integrert grafikk)
 • RAM: 2 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce 6600 eller ATI Radeon X1300 eller Intel GMA X4500
 • DIRECTX: DirectX 9.0c kompatibel
 • HDD: 14 GB

2: Kontroller driverne

Drivere eller spesielt GPU-driver er avgjørende. Og den mest komplekse tingen å håndtere på Windows 10. Nemlig, du kan også ha toppklassig GPU, men uten de passerende driverne, blir spill en glitchy tur. Windows 10 vil gi generisk kopi av skjermdrivere, men de vil ikke være tilstrekkelig mesteparten av tiden. Ikke for spill eller eldre kort, i hvert fall. Det du trenger å gjøre er å laste ned riktig driver fra det offisielle nettstedet, levert av OEM.

Følg en av disse koblingene og finn deg en passende oppdatert driver:

 • NVidia
 • AMD / ATI
 • Intel

I tillegg må du sørge for å installere driveren rent ved å slette den forrige skjermdriveren fra enheten. Når du har behandlet dette trinnet, kan du prøve spillet. Hvis problemet er vedvarende, fortsett gjennom listen.

3: Deaktiver nettverksfunksjoner

Selv om The Sims-franchisen alltid handlet om singleplayer-opplevelsen, ble "The Sims 4" delvis produsert for multiplayer. Siden dette konseptet falt fra hverandre, er spillets onlinefunksjoner nå mer av en byrde enn en fordel. Bortsett fra hvis du er en del av modding-fellesskapet og kjører det tilpassede multiplayer-modet.

Lang historie kort, deaktiver nettverksfunksjoner før du begynner å spille spillet. Dette løste problemet for noen brukere. Bare åpne spillet, få tilgang til spillinnstillingene og deaktiver nettbasert innhold.

I tillegg deaktivere også onlinefunksjoner i Origin. Dette er hvordan:

 1. Åpne opprinnelse.
 2. Klikk på Origin og start spillet Offline modus .

 3. I tillegg kan du klikke på Origin og åpne Programinnstillinger .
 4. På fanen Diagnostisering deaktiverer du " Del maskinvareinfo ".
 5. Under More> Origin In-Game, veksle av " Aktiver Origin In-Game ".

4: Kontroller spillets integritet

Siden "The Sims 4" er et pent tilpasningsåpent spill, er det en sjanse for at noe gikk galt med installasjonsfilene. Problemet her er at du ikke kan være sikker på om det er tilfelle. I stedet for ominstallasjonen som det første trinnet, kan du imidlertid bruke verktøyet i Origin desktop-klienten. Dette verktøyet verifiserer integriteten til spillets filer. Hvis noe er galt med noen av dem, laster det ned og erstatter de skadede filene.

Du kan kjøre det i noen få enkle trinn, og her er hvordan:

 1. Åpne Origin- klienten.
 2. Åpne mitt spillbibliotek .
 3. Høyreklikk på The Sims 4 og velg Reparer fra kontekstuellmenyen.

 4. Vent til verktøyet verifiserer integriteten til spillfilene og lukk Origin.
 5. Start datamaskinen på nytt og kjøre spillet.

5: Bytt til vindusmodus eller 32-bitersversjon

Det er dusinvis av tråder på nettet om dette problemet. Der noen brukere lyktes med å løse stammingen, mistet andre. En av de vanligste løsningene inkluderer tweaking avanserte lanseringsalternativer. Noen brukere reduserte stammingen ved å kjøre spillet i vindusmodus. Andre var mer vellykket med å kjøre spillet i 32-bitersversjonen. Begge kan brukes gjennom Origin-skrivebordsklienten.

Slik kjører du The Sims 4 i vinduet:

 1. pennens opprinnelse og mitt spillbibliotek.
 2. Høyreklikk på The Sims 4 og åpne Game Properties .
 3. Velg fanen Advanced Launch Options .
 4. Velg " The Sims ™ 4 32 Bit " fra rullegardinmenyen.
 5. Legg til -w på kommandolinjen og bekreft endringene.

 6. Start spillet og se etter forbedringer.

Og dette er hvordan du kjører det i en 32-biters versjon (over 64-bit):

6: Forbedre dedikert grafikk og deaktiver Vsync

Hvis du, uansett, har en dual-GPU-konfigurasjon, foreslår vi at du håndhever The Sims 4 på dedikert grafikk. Selv om den dedikerte GPUen som standard skal overta fra den integrerte grafikken når spillet starter, forårsaker denne overgangen glitches. Åpenbart er lastingen av spillet forstyrret og stamming er en mulighet.

Du kan håndheve den dedikerte Nvidia- eller ATI-grafikken på to måter. Det første alternativet gjelder via GPUs kontrollpanel. Der bør du også deaktivere Vsync globalt.

Den andre er høyreklikk på spillets snarvei, og du velger den høyytende grafikken fra kontekstuellmenyen. Bare velg "Kjør med grafikkprosessor" og velg det dedikerte kortet ut av de to.

7: Fjern mods

Mods er den avgjørende delen av "The Sims 4" -opplevelsen. Noen av dem kan imidlertid føre til problemer med spillets ytelse. De har også en tendens til å bli ødelagt, men kan ikke repareres med Origin's innebygde verktøy. Og hvis du har mange av dem installert, er det sjanse for at du har det vanskelig å bestemme hvilken individuell mod som ligger bak de gjenværende stutterne.

Derfor foreslår vi midlertidig å fjerne alle mods for å avgjøre om de påfører seg stottere i første omgang. Hvis det virkelig er tilfelle, kan du bruke den samfunnsbaserte moduskonfliktdetektoren til å bestemme skyldige.

Slik deaktiverer du mods midlertidig:

 1. Lukk spillet og Origins-klienten og start datamaskinen på nytt.
 2. Naviger til C: Brukere: Ditt brukernavn: DocumentsElectronic ArtsSims4- mappen.
 3. Klipp Mods-mappen og lim den inn på skrivebordet .
 4. Start spillet og sjekk om den hvite skjermen oppstår.

8: Installer spillet og opprinnelsen på nytt

Endelig, prøv å installere både spillet og Origin-klienten og håper på det beste. Vi kan bekrefte, basert på den store forekomsten av dette emnet på nettet, at dette er et stort problem. Spillet er feil, akkurat som The Sims 3 var. Men siden flertallet fortsatt kan spille spillet uten stamming, kan den lille delen av problemet være på din side.

Sørg for at du følger de feilsøkingsinstruksjonene vi oppgav, og hvis spillet fortsatt lider av konstant stuttere, kontakt utvikleren på det offisielle forumet.

Med det sagt kan vi konkludere med denne artikkelen. Hvis du har noen alternative løsninger eller spørsmål om stammingen i The Sims 4, gjør du fortell i kommentarfeltet nedenfor.