Fix: SharePoint Online Calendar Web Part viser ikke hendelser

Mange SharePoint-bedriftskunder vil opprette et Team-nettsted, legge til og konfigurere forskjellige overlegg. En av dem er en SharePoint-kalender. Dessverre ser det ut til å være et problem med Web Part Calendar ikke viser hendelser som nettstedet laster.

De er synlige når du redigerer, men ikke i visningsmodus. Vi prøvde å kaste litt lys på dette, så sørg for å sjekke våre forslag nedenfor.

SharePoint-nettkalenderen viser ikke hendelser

Hvis du vil bruke SharePoint-kalenderen online på Team-nettstedet ditt, må du bruke webdelkonfigurasjonen. Dette er en enkelt del av siden din, og den er manuelt lagt til nettsiden. Hvis du opplever problemer med hendelser, viser de ikke eller viser uregelmessig, vi kan foreslå to ting.

Det første trinnet du kan følge gjennom er å starte fra en skrap. Først og fremst, prøv å bruke IE 11, da det tilsynelatende fungerer best med andre web-baserte Microsoft-produkter. Slett nå kalenderen og overleggene, og legg den til igjen på nytt. Dette gjøres på siden Web vedlikehold side. Når du har fjernet alle spor i kalenderen, legger du bare til den igjen, og forhåpentligvis vil alt virke som ønsket.

Den andre sannsynlige metoden for å løse dette gjelder Riktig tekstmiljø. Nemlig, hvis du legger til kalenderwebdel i en sides Rich Text Zone, vil det ikke være responsivt. Dette forårsaker en JavaScript-feil og forhindrer at kalenderoverlegg vises i samsvar med dette.

For å fikse dette, flytt kalenderoverlegget til en annen sideavdeling. Når du har gjort det, skal overlegget fungere som ønsket og kalenderen. Dette vil løse problemer med å vise hendelser i SharePoint online web-delen Kalender.

Hvis du fortsatt har problemer med kalenderen, bør du vurdere å nå den offisielle støtten og be om oppløsningen. Med det sagt kan vi konkludere med denne artikkelen. I tilfelle du har spørsmål eller forslag, er du velkommen til å fortelle oss i kommentarfeltet nedenfor.