Fix: Shadow Warrior 2 krasjer når du laster opp oppdrag

Shadow Warrior 2 er et flott, uforutsigbart spill som tar deg til en utrolig fantasiverden for å kjempe tusenvis av sterke demoner. Spillet er ganske vanedannende, men noen ganger kan alt moroa bli frustrasjon på grunn av ulike spillproblemer.

Spillutviklerne arbeider tett med Shadow Warrior 2-fellesskapet for å oppdage og lapple disse irriterende spillfeilene, og de har allerede lagt opp en liste over løsninger for ulike problemer. Det er imidlertid ett problem som synes å være vanskelig å fikse: spillkrasj.

Den gode nyheten er at hvis Shadow Warrior 2 krasjer du opplever, er forårsaket av ødelagte tegnfiler, kan du raskt løse problemet.

Følg feilsøkingstrinnene som er oppført nedenfor:

1. Gå til C: BrukereUppsendt navnSaved GamesFlying Wild HogShadow Warrior 2profilessteam_000000000000000

2. Åpne " save_auto.bin " og trekk ut " bin "

3. Åpne " bin " i Notepad ++ og se om din " DefaultWeapon " er satt til et våpen som ikke er utstyrt og endrer det til en som er.

4. Lagre og erstatt " bin " -filen i " save_auto.bin " med den endrede filen, og prøv å bruke lagre.

Hvis det ikke finnes data i filen save_auto.bin, betyr dette at filen er ødelagt, og du må bruke en annen løsning. Finn den siste filen som ikke er skadet, ta en kopi av den, og slett deretter den opprinnelige "save_auto.bin" og endre navn på kopien "save_auto.bin". Den siste filen er den med det største søketallet på slutten.

Hvis du fortsatt har problemer på PCen, eller hvis du bare vil unngå dem for fremtiden, anbefaler vi at du laster ned dette verktøyet for å fikse ulike PC-problemer, for eksempel manglende eller ødelagte filer, skadelig programvare og maskinvarefeil.

Prøv disse løsningene og fortell oss i kommentarseksjonen nedenfor hvis de løste problemet for deg.