Fiks: "Den eksterne tilkoblingen ble ikke gjort" Windows 10-feil

VPN-er (Virtual Private Networks) er verktøy som brukes til å gjøre det vanskeligere for eksterne enheter å spore nettleserens adferd mens de omgår censur. Selv om de er generelt pålitelige, kan en feil du oppdager når du oppretter forbindelse til VPN, være " Fjernkoblingen ble ikke gjort fordi navnet på fjerntilgangsserveren ikke løste " feilen. På denne måten kan du fikse "den eksterne tilkoblingen ikke ble gjort" VPN-feil i Windows 10.

Hvordan fikse Fjernkontakten ble ikke gjort feil på Windows 10?

Fjernforbindelsen ble ikke gjort, feil kan forårsake mange problemer på PCen, og om dette problemet, er det noen lignende feil som brukerne rapporterte:

 • Fjernforbindelsen ble ikke gjort fordi navnet på fjerntilgangsserveren ikke løste - Dette problemet kan oppstå på grunn av VPN. Hvis du støter på dette problemet, må du kontrollere VPN-innstillingene dine og se om det hjelper.
 • Den eksterne tilkoblingen ble ikke gjort fordi VPN-tunneler mislyktes Windows 10 - Dette er en annen variant av dette problemet. Hvis du støter på dette problemet, kan du prøve å deaktivere antivirus eller brannmur og kontrollere om det hjelper.
 • En tilkobling til fjerntilgangen ble ikke gjort fordi modemet ikke ble funnet. Ifølge brukerne kan denne feilen vises på grunn av DNS-en din. Prøv å endre DNS-innstillingene dine og kontroller om det løser problemet.
 • Den eksterne tilkoblingen ble ikke gjort feil 800, 868 - Det finnes ulike feilkoder som kan vises sammen med denne meldingen. Du bør imidlertid kunne fikse dem ved hjelp av en av våre løsninger.
 • Fjernforbindelsen ble nektet, er tidsbestemt, ble avbrutt og koblet til igjen . Dette er noen vanlige problemer som kan vises, og i de fleste tilfeller er disse problemene forårsaket av konfigurasjonen. For å løse problemet, kontroller konfigurasjonen og se om det hjelper.

Løsning 1 - Dobbeltklikk vertsnavnet

Først dobbeltklikker du at du skriver inn riktig vertsnavn. Pass på at det ikke er noen typoer i vertsnavnet som er angitt for å koble til VPN. Alternativt kan du også etablere en VPN-tilkobling med serverens IP-adresse i stedet.

Løsning 2 - Spyl DNS og tilbakestill tilkoblinger med Kommandoprompt

Spyling av DNS (Domain Name System) og tilbakestilling av nettverksinnstillinger sammen er en av de mest effektive løsningene for denne VPN-feilen.

 1. Først åpner du kommandoprompt ved å trykke på Win-tasten + X-hurtigtast og velge Kommandoprompt (Admin) .

 2. Kjør følgende kommandoer en etter en:
 • ipconfig / flushdns

 • ipconfig / registerdns
 • ipconfig / release ' ipconfig / renew
 • netsh winsock reset

Når du har kjørt disse kommandoene, må du kontrollere om problemet er løst.

Løsning 3 - Lukk antivirusprogramvare og brannmurer

Hvis du fortsetter å få Den eksterne tilkoblingen ikke ble gjort feilmelding, kan problemet være ditt antivirus eller brannmur. Tredjeparts antivirusverktøy kan noen ganger forstyrre Windows og forårsake at dette og andre feil oppstår.

For å fikse problemet, må du deaktivere visse antivirusfunksjoner og kontrollere om det hjelper. Hvis problemet fortsatt er der, må du kanskje deaktivere antivirusprogrammet midlertidig. I verste fall kan det hende du må fjerne antivirusprogrammet og kontrollere om det løser problemet.

Hvis du fjerner antivirusproblemet ditt, løser du problemet, bør du vurdere å bytte til et annet antivirusprogram. Det finnes mange gode antivirusverktøy på markedet, men hvis du vil ha maksimal sikkerhet, bør du vurdere å bruke Bitdefender .

Løsning 4 - Deaktiver brannmuren

Brannmur er en god sikkerhetsfunksjon, men noen ganger kan brannmuren forårsake at fjerntilkoblingen ikke ble gjort feil. Hvis du støter på dette problemet, må du kanskje midlertidig deaktivere brannmuren.

For å gjøre det, gjør du bare følgende:

 1. Trykk Windows Key + S og skriv inn brannmur . Velg nå Windows Defender-brannmur fra listen.

 2. Når Windows Defender Firewall- vinduet åpnes, velger du Slå Windows Defender-brannmur på eller av .

 3. Velg nå Slå av Windows Defender-brannmur (ikke anbefalt) for både private og offentlige nettverk. Klikk på OK for å lagre endringer.

Etter å ha gjort det, bør brannmuren være helt deaktivert. Sjekk om problemet fortsatt er der. Hvis problemet ikke vises, betyr det at brannmuren ikke er riktig konfigurert. For å fikse problemet, må du aktivere brannmuren og sjekke konfigurasjonen.

Løsning 5 - Endre DNS

Ifølge brukerne kan du fikse problemet med Fjernkontrollen ble ikke gjort melding bare ved å endre DNS. For å endre DNS, må du gjøre følgende:

 1. Høyreklikk nettverksikonet på oppgavelinjen og velg nettverket ditt fra menyen.

 2. Klikk nå på Endre adapteralternativer .

 3. Liste over alle nettverksforbindelser på PCen vil nå vises. Høyreklikk nettverkstilkoblingen din og velg Egenskaper .

 4. Velg Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4) og klikk Egenskaper .

 5. Velg nå Bruk følgende DNS-serveradresser og skriv inn 8.8.8.8 som en Foretrukket DNS-server og 8.8.4.4 som Alternativ DNS-server . Klikk nå OK for å lagre endringer.

Etter at du har gjort det, bruker du Googles DNS og problemet skal løses. Hvis du vil, kan du også bruke OpenDNS eller andre DNS ved å bruke denne metoden.

Løsning 6 - Start RasMan-prosessen på nytt

Mange brukere rapporterte at Den eksterne tilkoblingen ikke ble gjort, feilmeldingen kan oppstå på grunn av RasMan-prosessen. For å fikse problemet, er det nødvendig at du starter denne prosessen på nytt. Dette er relativt enkelt, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Åpne kommandoprompt som administrator.
 2. Når Kommandoprompt åpnes, skriv inn følgende kommandoer:
 • netto stopp RasMan
 • nettstart RasMan

Etter å ha kjørt disse to kommandoene, vil RasMan-prosessen starte på nytt og problemet skal løses helt.

Løsning 7 - Deaktiver proxyen din

Mange brukere bruker proxy for å beskytte deres personvern på nettet, men noen ganger kan proxyen forårsake at fjernforbindelsen ikke ble gjort feil. For å fikse problemet, anbefales det å deaktivere proxyen din. Dette er relativt enkelt, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Åpne Innstillinger-appen og gå til Nettverk og Internett .

 2. Velg Proxy fra menyen til venstre og i høyre rute deaktiver alle alternativer.

Når du har deaktivert proxy, må du kontrollere om problemet er løst.

Løsning 8 - Utfør en ren oppstart

Noen ganger kan tredjeparts applikasjoner eller tjenester forstyrre Windows og føre til at dette og andre feil vises. For å fikse problemet, må du starte PCen i Clean boot-modus. Dette er ganske enkelt, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk Windows Key + R og skriv inn msconfig . Trykk nå på Enter eller klikk OK .

 2. Systemkonfigurasjonsvinduet åpnes nå. Gå til Tjenester- fanen og sjekk Skjul alle Microsoft-tjenester . Klikk nå på Deaktiver alle- knappen.

 3. Naviger til Oppstart vindu og klikk Åpne Oppgavebehandling .

 4. Tas k ma nager vil nå åpne, og du får se en liste over oppstartsprogrammer. Høyreklikk hver oppføring på listen og velg Deaktiver fra menyen.

 5. Når du deaktiverer alle oppstartsprogrammer, går du tilbake til System Configuration- vinduet og klikker Bruk og OK og starter datamaskinen på nytt.

Når datamaskinen din har startet på nytt, kontroller du om problemet fortsatt er der. Hvis ikke, må du aktivere deaktiverte tjenester og apper en etter en til du finner årsaken. Når du har funnet den problematiske applikasjonen, må du fjerne den, helst med programvare som IOBit Uninstaller, for å løse problemet permanent.

For ytterligere detaljer om hvordan du kan fikse VPN-feil, sjekk ut denne Windows-rapporten artikkelen.