Fix: 'Regsvr32.exe har feil versjon, vennligst erstatt filen med en ekte kopi' i Windows 10

De som allerede har lastet ned den første forhåndsvisningen av Windows 10, blir allerede plaget av utallige feil. En som vi skal diskutere om i dag er regsvr32.exe og problemene som det forårsaker.

Nylig på de offisielle forumene for Windows Insider har mange begynt å klage på et problem relatert til regsvr.exe-funksjonaliteten. Tråden har raskt begynt å få flere visninger, som tydeligvis tyder på at problemet er påvirket av flere og flere brukere. Her er hva en av dem har sagt:

Forsøker å installere K-Lite codec pack for mediespiller, og fortsett å få en feilmelding som sier "Filen C: WindowsSysWOW64regsvr32.exe har en feil versjon (6.4.9841.0). Vennligst erstatt filen med en ekte kopi. Oppsettet vil nå avbrytes. Forsøkt installasjon med kompatibilitetsmodus for XP, 7 og 8 uten suksess.

Og det du trenger å gjøre for å bli kvitt dette problemet, er utrolig enkelt. Du må bare sørge for at du har lastet ned den nye versjonen som er kompatibel med Windows 10, også. Slik virker den offisielle bytteprogrammet for den nyeste programvareversjonen som:

  • Oppdatert MPC-HC til versjon 1.7.6.279
  • Oppdatert LAV-filtre til versjon 0.62-58-gd8d8713
  • Oppdatert ffdshow til versjon 1.3.4533
  • Kompatibel med Windows 10 Technical Preview

Hvis det ikke virker for deg, må du vente til K-Lite får en oppdatering som støtter nyere Windows 10-bygg, bare hvis den du har, ikke er støttet ennå.

2018-oppdatering : Dette problemet kan løses ved hjelp av den nyeste K-Lite-kodekspakken (14.4.7-oppdatering). Alt som teller, er at du avinstallerer alle tidligere kodeker og rester som de kan forstyrre denne pakken og gi deg noen feil. For å være sikker på at PCen er ren for alle kodeker du har installert tidligere, anbefaler vi deg å bruke IObit-avinstallasjonsprogrammet (gratis nedlasting), et flott verktøy som lar deg fjerne uavhengig alt du trenger på PCen.

LES MER: Hurtig fikse: "Ingen oppstartsenhet tilgjengelig" Feil i Windows