Fiks: RDR FIL SYSTEM feil i Windows 10

Datafeil er relativt vanlige, og for det meste er disse feilene vanligvis ikke alvorlige. Blå skjerm av dødsfeil på den annen side kan skyldes feil maskinvare, derfor er det viktig å fikse disse feilene så snart som mulig. Siden BSoD-feil er et alvorlig problem, skal vi i dag vise deg hvordan du reparerer RDR_FILE_SYSTEM-feil på Windows 10.

Løs RDR_FILE_SYSTEM BSoD-feilen i Windows 10

Innholdsfortegnelse:

 1. Pass på at Windows 10 er oppdatert
 2. Kjør BSOD feilsøkingsprogrammet
 3. Kjør SFC-skanningen
 4. Kjør DISM
 5. Avinstaller / installer antivirusprogramvaren på nytt
 6. Fjern alle nylig installerte programvare
 7. Kjør kommandoen chkdsk
 8. Sjekk maskinvaren din

Fix - RDR_FILE_SYSTEM Windows 10 feil

Løsning 1 - Pass på at Windows 10 er oppdatert

Den vanligste årsaken til BSoD-feil er en programvare- eller maskinvarekompatibilitet, og du kan unngå de fleste kompatibilitetsproblemer ved å laste ned Windows-oppdateringene regelmessig. Oppdateringer reparerer ofte kompatibilitetsproblemer og sikkerhetsfeil, så det er en god praksis å laste dem ned ofte.

I tillegg til oppdateringer i Windows 10, anbefaler vi deg å regelmessig oppdatere driverne. Siden BSoD-problemer ofte skyldes feil eller inkompatible drivere, må du kontrollere at hovedkortet, nettverksadapteren og grafikkortdriverne er oppdaterte for å unngå å få RDR_FILE_SYSTEM feil. Hvis du trenger å oppdatere driverne, kan du enkelt gjøre det ved å laste dem manuelt fra maskinvareprodusentens nettsted.

Oppdater drivere automatisk

Å søke etter sjåfører på egen hånd kan være tidkrevende. Så, vi anbefaler deg å bruke et verktøy som vil gjøre dette for deg automatisk. Å bruke en automatisk driveroppdaterer vil sikkert spare deg for å måtte lete etter drivere manuelt, og det vil alltid holde systemet oppdatert med de nyeste driverne.

Tweakbit's Driver Updater (godkjent av Microsoft og Norton Antivirus) vil hjelpe deg å oppdatere drivere automatisk og forhindre skade på PCen forårsaket av å installere feil driverversjoner. Etter flere tester konkluderte teamet vårt om at dette er den best automatiserte løsningen.

Her er en rask guide til hvordan du bruker den:

 1. Last ned og installer TweakBit Driver Updater

 2. Når programmet er installert, begynner programmet automatisk å skanne PCen din for utdaterte drivere. Driver Updater vil sjekke de installerte driverversjonene dine mot sin sky database med de nyeste versjonene og anbefale riktige oppdateringer. Alt du trenger å gjøre er å vente på at skanningen skal fullføres.

 3. Ved fullføringen av skanningen får du en rapport om alle problemdriverne som er funnet på PCen. Gå gjennom listen og se om du vil oppdatere hver sjåfør individuelt eller alt på en gang. For å oppdatere en driver om gangen, klikk koblingen Oppdater driver, ved siden av drivernavnet. Eller bare klikk på "Oppdater alle" -knappen nederst for å installere alle anbefalte oppdateringer automatisk.

  Merk: Noen drivere må installeres i flere trinn, slik at du må trykke "Oppdater" -knappen flere ganger til alle komponentene er installert.

Løsning 2 - Kjør BSOD feilsøkingsprogrammet

Hvis du fortsatt står overfor problemet etter at du har oppdatert driverne, kan vi prøve noen få feilsøkingsverktøy. Den første feilsøkeren vi skal prøve, er Windows 10s innebygde BSOD feilsøkingsverktøy. Som du ville gjettet, handler dette verktøyet om ulike BSOD-problemer, inkludert RDR_FILE_SYSTEM-feilen.

Slik kjører du feilsøkingsprogrammet for Windows 10 for BSOD-problemer:

 1. Åpne Innstillinger-appen og gå til Oppdater og Sikkerhetsseksjonen .
 2. Velg Feilsøking fra menyen til venstre.
 3. Velg BSOD fra høyre rute og klikk Kjør feilsøking .

 4. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre feilsøkingsprogrammet.

Løsning 3 - Kjør SFC-skanningen

Den neste feilsøkingsprogrammet vi skal prøve, er SFC-skanningen. Dette er et kommandolinjeverktøy som går gjennom systemet som søker potensielle problemer. Selvfølgelig, hvis løsningene er mulige, vil SFC-skanningen løse problemet automatisk.

Slik kjører du SFC-skanningen i Windows 10:

 1. Høyreklikk på Start-menyknappen, og åpne Kommandoprompt (Admin).
 2. Skriv inn følgende linje og trykk Enter: sfc / scannow

 3. Vent til prosessen er ferdig (det kan ta en stund).
 4. Hvis løsningen er funnet, blir den automatisk brukt.
 5. Lukk nå Kommandoprompt og start datamaskinen på nytt.

Løsning 4 - Kjør DISM

Og den endelige feilsøkeren vi skal bruke, er DISM. Deployment Image Servicing and Management (DISM) distribuerer systembildet hele tiden, og løser potensielle problemer underveis. Så det kan være nyttig når det gjelder RDR_FILE_SYSTEM-feilen.

Vi går deg gjennom både standard og prosedyren som bruker installasjonsmediet nedenfor:

 • Standard måte
 1. Høyreklikk Start og åpne Kommandoprompt (Admin).
 2. Lim inn følgende kommando og trykk Enter:
   • DISM / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth

 3. Vent til skanningen er ferdig.
 4. Start datamaskinen på nytt og prøv å oppdatere på nytt.
 • Med Windows installasjonsmedia
 1. Sett inn Windows-installasjonsmediet ditt.
 2. Høyreklikk Start-menyen, og velg kommandoprompt (Admin) fra menyen.
 3. I kommandolinjen skriver du inn følgende kommandoer og trykker på Enter etter hver:
  • dism / online / cleanup-image / scanhealth
  • dism / online / cleanup-image / restorehealth
 4. Skriv inn følgende kommando og trykk Enter:
  • DISM / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth /source:WIM:X:SourcesInstall.wim:1 / LimitAccess
 5. Pass på å endre en X- verdi med brevet på den monterte stasjonen med Windows 10-installasjonen.
 6. Når prosedyren er ferdig, start datamaskinen på nytt.

Løsning 5 - Avinstaller / installer antivirusprogramvaren på nytt

Det ble rapportert av brukere at Norton antivirus ofte kan forårsake RDR_FILE_SYSTEM feil å oppstå. Tilsynelatende har Norton noen mindre problemer med Windows 10, og for å fikse den nevnte feilen må du fullstendig avinstallere Norton antivirus fra PCen.

Av og til avinstallerer et antivirusprogram visse filer og registeroppføringer på PCen, og disse filene kan også føre til at RDR_FILE_SYSTEM-feilen vises. For å fullstendig fjerne alle gjenværende Norton-filer, bør du bruke Norton Removal Tool. Bare last ned dette verktøyet og kjør det, og det vil fjerne Norton og all sin fil fra din PC helt.

Selv om Norton er bekreftet for å forårsake dette problemet, kan andre antivirusprogrammer også forårsake RDR_FILE_SYSTEM-feil, derfor anbefales det at du fjerner antivirusprogramvare du har installert. Mange antivirusbedrifter tilbyr avinstalleringsverktøy for programvaren deres, så sørg for å laste dem ned og bruk dem for å fjerne et bestemt antivirus.

Etter at du har avinstallert antivirusprogramvaren, kan du installere den på nytt igjen, men sørg for å bruke den nyeste versjonen, siden den nyeste versjonen sannsynligvis vil ha de fleste av de eldre feilene som er løst. Alternativt kan du bare installere et annet antivirusprogram på din PC.

Løsning 6 - Fjern eventuell nylig installert programvare

RDR_FILE_SYSTEM BSoD-feil kan skyldes inkompatibel programvare, og hvis du nylig har installert noen tredjeparts programvare, kan denne programvaren være årsaken til denne feilen. For å fikse dette problemet, anbefaler vi deg å avinstallere programvare du installerte noen dager før dette problemet oppstod. Vanligvis BSoD-feil skyldes antivirus-, VPN- eller overklokkingsprogramvare, så hvis du bruker noen av disse, må du sørge for at du avinstallerer dem.

I noen sjeldne tilfeller kan selv nylig installerte drivere føre til at BSoD-feilen vises. Hvis du har installert noen nye drivere tidligere, må du fjerne dem eller å tilbakestille til tidligere versjon av driveren. For å gjøre det, følg bare disse trinnene:

 1. Trykk Windows-tast + X for å åpne Power User-menyen og velg Enhetsbehandling fra listen.

 2. Når Enhetsbehandling åpnes, finn den nylig installerte driveren, høyreklikk den og velg Egenskaper fra menyen.

 3. Gå til Driver- fanen og klikk på Roll Back Driver- knappen.

Hvis du ruller tilbake, virker driveren ikke, avinstaller driveren, last ned den eldre versjonen og installer den på nytt.

Løsning 7 - Kjør kommandoen chkdsk

I visse tilfeller kan disse feilene være forårsaket av ødelagte filer og mapper på harddisken din, derfor må du utføre en chkdsk-kommando. Hvis du får tilgang til Windows 10, utfører du chkdsk ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk Windows Nøkkel + X og velg Kommandoprompt (Admin) fra menyen.

 2. Når kommandoprompt begynner, skriv inn chkdsk / f / r C:. Du kan erstatte C med brevet som matcher harddiskpartisjonen. Du må kanskje starte datamaskinen på nytt for å kunne utføre chkdsk for C-stasjonen, så hold det i bakhodet.

Hvis du ikke får tilgang til Windows 10 på grunn av RDR_FILE_SYSTEM feil, må du gjøre følgende:

 1. Start datamaskinen på nytt noen ganger mens den starter opp. Dette bør starte automatisk reparasjonsprosess.
 2. Velg Feilsøking> Avanserte alternativer> Kommandoprompt .
 3. Når Kommandoprompt begynner å skrive inn chkdsk / f / r C: for å utføre en chkdsk-skanning. Pass på å utføre chkdsk for alle harddiskpartisjoner som du har.

Løsning 8 - Sjekk maskinvaren din

Ofte er årsaken til RDR_FILE_SYSTEM en feil maskinvare, oftest RAM. Brukerne rapporterte at problemet etter å ha erstattet den defekte RAM-modulen var permanent, så vær sikker på å teste RAM-minnet.

For å sjekke RAM-minnet må du gjøre følgende:

 1. Last ned MemTest86 +.
 2. Brenn verktøyet til en CD eller opprett en oppstartbar USB-minnepinne.
 3. Koble CDen eller USB-flash-stasjonen og start datamaskinen din fra den.
 4. La MemTest86 + løpe i noen timer.
 5. Hvis det oppdages feil, betyr det at en eller flere RAM-moduler er korrupte, og at du må bytte den.

I tillegg til RAM kan nesten hvilken som helst annen maskinvarekomponent føre til at denne BSoD-feilen vises, så du må kanskje sjekke annen installert maskinvare. Det er også verdt å nevne at en nylig installert maskinvare kan forårsake RDR_FILE_SYSTEM BSoD-feil hvis den maskinvaren ikke er fullt kompatibel med hovedkortet ditt. For å diagnostisere problemet, bør du erstatte nylig lagt til maskinvare og sjekke om PCen fungerer uten den.

Hvis du fortsatt har problemer med maskinvaren din, eller du bare vil unngå dem for fremtiden, anbefaler vi sterkt at du laster ned dette verktøyet (100% trygt og testet av oss) for å fikse ulike PC-problemer, for eksempel maskinvarefeil, men også filtap og skadelig programvare.

RDR_FILE_SYSTEM BSoD-feil kan skape visse problemer på Windows 10, men du kan enkelt fikse denne feilen ved å følge en av våre løsninger.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig utgitt i juni 2016 og har siden blitt fullstendig oppdatert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.