FIX: Oppdateringer for oppdatering av oppdateringer som ikke oppdateres i kalenderen

Outlook er en viktig del av Microsoft-arbeidsområdet, som brukes av millioner av fornøyde brukere. Ved å forene e-postklienten med kalenderen og oppgavene, ble Outlook revolusjonen velkommen som en positiv endring og et skritt fremover sikkert. Når det virker, fungerer det bra, både for hjemmebrukere eller profesjonelle brukere. På den annen side, når det mislykkes, svikter det dårlig.

Det ser ut til å være tilfelle med Outlook-møter som, basert på mange brukerrapporter, ikke oppdateres i kalenderen. Vi sørget for å kaste litt lys og gi mulige løsninger for dette nedenfor.

Slik løser du oppdateringsproblemer med Outlook-kalendermøter

Å bruke Outlook til å sette møter med kontaktene dine er ganske vanlig og en ganske nyttig funksjon. Det er et viktig stykke programvare for så mange brukere som trenger organisering og planlegging, inkludert møter med noen fra kontaktlisten din.

For å gjøre det enda bedre, er Outlook en multiplatformløsning, slik at den kan synkroniseres på en rekke enheter, PCer og smartphones. Det er mye konkurranse på dette feltet, men det ser ut til at Microsoft har rammet et mykt sted med Outlook.

På den annen side faller alt fra hverandre hvis Outlook ikke synkroniserer eller oppdaterer møter i kalenderen. Dette er tilsynelatende et alvorlig problem for et stort antall brukere. Det verste er at disse hendelsene er selektive.

Planlagte møter oppdateres på enkelte enheter og ikke på de andre. Dette blir merkelig når planlagte møter med hell oppdaterer endringer på den webbaserte Outlook mens skrivebordsprogrammet ikke klarer å gjøre det.

Det finnes ingen offisielle løsninger fra Microsoft for øyeblikket, men vi kan foreslå noen få skritt basert på appversjonen. For desktop-appen kan du prøve å kjøre to kommandoer. Den første skal nullstille roamingpreferanser mens den andre vil nullstille klientbehandling.

Outlook for skrivebordet

For å kjøre disse to, følg trinnene nedenfor:

  1. Åpne Windows Search bar og kopier-lim inn følgende kommando:
   • Outlook.exe / cleanroamedprefs
  2. Trykk enter. Hvis det mislykkes, kan du prøve å kopiere denne innstillingen og trykke på Enter etterpå:
   • Outlook.exe / sniff

Outlook for web

 • Slett nettleservinduet.
 • Logg ut og logg på igjen.
 • Prøv en alternativ nettleser.
 • Reschedule møtet.

Med det sagt kan vi konkludere med denne artikkelen. Forhåpentligvis har disse trinnene hjulpet deg med å løse problemet ved hånden. Hvis det er tilfelle, gi oss et rop i kommentarfeltet nedenfor.