FIX: Ups, vi har oppdaget et problem på Skype

Skype for Windows 10 er langt fra en god app. Mange brukere var glad for at den gamle Win32 Skype-versjonen fikk et moderne utseende. Det ser imidlertid ut som at appen handler funksjonaliteten og stabiliteten for det moderne "instant messenger" -utsnittet. En av de vanlige feilene er som følger: Ups, vi har oppdaget et problem. Vennligst avslutt og start Skype . Selvfølgelig, etter omstart, var de berørte brukerne ikke i stand til å løse problemene.

Forhåpentligvis vil ett av disse trinnene. Sjekk vår feilsøkingsliste, og vi kan bare få det klart med Skype for Windows 10.

Sype oppdaget et problem, hvordan reparerer jeg det?

 1. Kjør app feilsøking
 2. Tilbakestill innstillinger for Skype og bilder
 3. Installer appen på nytt
 4. Gi Skype-tilgang til kamera og mikrofon
 5. Oppdater skjerm og kamera drivere
 6. Deaktiver antivirus midlertidig
 7. Prøv Skype Classic

1: Kjør app feilsøking

Det beste trinnet du kan prøve fra get-go, kjører feilsøkingsprogrammet for Windows Store Apps. Det er en dedikert feilsøking i systeminnstillingene, og den omhandler appproblemer. Siden denne feilen utelukkende vises på Skype for Windows 10, bør nevnte feilsøking adressere mulige problemer.

Følg disse trinnene for å kjøre feilsøkingsprogrammet for Store Apps:

 1. Høyreklikk Start og åpne Innstillinger .
 2. Velg Oppdater og Sikkerhet .

 3. Velg Feilsøking fra venstre rute.
 4. Utvid Store Apps-feilsøking og kjør den.

2: Tilbakestill innstillinger for Skype og bilder

Det er ulike grunner til at en enkelt app ikke vil fungere. I dette tilfellet er vi godt klar over Microsofts fullstendige mangel på vilje til å sette Skype-appen rett. Siden det er introduksjon, tilfredsstiller denne appen sjelden de enkleste oppgavene. Oppgavene gamle Skype-programmet ble utført uten problemer.

Nå, før vi flytter til reinstallasjon, la oss prøve å tilbakestille appen til standardverdier. Noen brukere anbefalte å tilbakestille også Microsoft Photos-appen, som det angivelig påberoper bestemte Skype-problemer med fildeling.

Her er hva du trenger å gjøre:

 1. Åpne innstillinger .
 2. Velg Apps .

 3. Under Apper og funksjoner, søk etter Skype og utvide den.
 4. Klikk på Avanserte alternativer .

 5. Rull ned og klikk på Tilbakestill .

 6. Gjenta samme fremgangsmåte for Microsoft Photos .

3: Installer appen på nytt

Hvis det forrige trinnet falt kort, la oss gi ominstallasjonen en tur. Selv om dette er en langt hentet løsning (tilbakestilling er i utgangspunktet en reinstallasjon), bør vi prøve. I hvert fall til vi bryter ut våre alternativer. Det er ganske enkelt å installere en app på nytt, og det eneste du bør gjøre er å navigere til Microsoft Store og installere det på nytt.

Følg disse trinnene for å installere Skype for Windows 10 på nytt:

 1. Åpne innstillinger .
 2. Velg Apps .

 3. Under Apper og funksjoner, søk etter Skype og utvide den.
 4. Klikk Avinstaller .

 5. Åpne Microsoft Store og søk etter Skype .
 6. Installer Skype .

4: Gi Skype-tilgang til kamera og mikrofon

Siden vi nevnte det mulige problemet med Microsoft Photo integrasjon, kan det oppstå samme problemer med hensyn til maskinvare. Derfor er det viktig å bekrefte at alle nødvendige tillatelser er gitt til to tilknyttede enheter: kamera og mikrofon. Selv om disse skulle bli gitt som standard, kan noen tredjeparts programvare (eller Windows Security) ha tilbakekalt dem.

Slik tillater du Skype for Windows 10 å få tilgang til kamera og mikrofon:

 1. Åpne innstillinger .
 2. Velg Apps .

 3. Under Apper og funksjoner, søk etter Skype, utvid det og åpne Avanserte alternativer .

 4. Under Tillatelser, veksle på kamera og mikrofon .

5: Oppdater skjerm og kamera drivere

Nå, når vi bekrefter at programvaren er opp til oppgaven, la oss bekrefte at maskinvaren følger nøye. Mange brukere rapporterte svart skjerm blinking som førte til feilen ved hånden. Denne uvelkomne sekvensen oppstod hovedsakelig under videoanropene, noe som fører oss til å tro at noe er faktisk galt med drivere. For det første, hvis du har et eksternt kamera, bekreft at det er riktig tilkoblet.

Deretter følger du disse trinnene for å oppdatere skjerm- og kameradrivere:

 1. Høyreklikk Start og åpne Enhetsbehandling .
 2. Utvid skjermkort .
 3. Høyreklikk på grafikkortet ditt og velg Oppdater fra kontekstmenyen.
 4. Gjør det samme for Imaging-enheter> kamera .

 5. Start enheten på nytt og prøv å bruke Skype igjen.

Oppdatering av drivere kan være en kjedelig prosess hvis du gjør det manuelt, så det er bedre å bruke en automatisk løsning, for eksempel TweakBit Driver Updater, som vil oppdatere alle driverne automatisk med et enkelt klikk. Dermed vil systemet holde deg trygt fra permanent skade ved å laste ned wrender-versjonen.

6: Deaktiver antivirus midlertidig

Det finnes ikke et tredjepartsverktøy som har større innvirkning på systemet enn et antivirusprogram. Noen antivirusløsninger leveres med verktøy for personvern som helt vil blokkere tilgangen til et kamera. Vi er klar over at deaktivering av disse ikke er akkurat å foretrekke. For øyeblikket kan du prøve å deaktivere antivirusprogrammet midlertidig og se etter endringer. Deaktiver også alle bakgrunnsprogrammer som kan ta kontroll over kameraet. Dette kan føre til at Skype krasjer også.

Hvis dette ikke hjelper, og du fortsatt ikke kan bruke Skype uten å bli forstyrret av "Ups, har vi oppdaget et problem. Vennligst avslutt og start Skype-feilen, det siste trinnet er den eneste levedyktige løsningen vi kjenner til.

7: Prøv Skype Classic

Til slutt, løsningen som skal håndtere alle dine problemer. Hvis du ikke er spesielt glad i den nye designen og ser etter et pålitelig alternativ, er den klassiske versjonen av Skype for skrivebord fremdeles tilgjengelig. Jeg er ikke personlig knyttet til håndhevet nyhetene som ikke fungerer, og Skype Classic er bare passende. Skype var aldri en direktemeldinger, men heller en VoIP-tjeneste, og det er det brukerne mest trenger.

Slik laster du ned og installerer Skype classic og fjerner Skype for Windows 10:

 1. Følg trinnene i løsningen 3 for å avinstallere appen.
 2. Klikk på denne linken for å begynne å laste ned Skype fra det offisielle nettstedet.
 3. Installer den og logg inn med kontoen din. Ikke glem at e-postpassordet ditt er Skype-passordet også.
 4. Følg instruksjonene for å konfigurere Skype. Vi anbefaler at du deaktiverer autostart-alternativet, da det kan senke systemet.

Med det kan vi konkludere med denne artikkelen. Forhåpentligvis har du funnet noe oppløsning for feilen din. Hvis du har noe å legge til i en liste eller stille spørsmål, kan du gjerne gjøre det i kommentarfeltet nedenfor.