Løs nå Windows 8.1, 10 Computer Holder Stengt

Hva gjør du hvis Windows 8.1, 10 fortsetter å stenge eller starte på nytt?

 1. Fix Windows 8.1 fortsetter å stenge
 2. Fix Windows 10 fortsetter å stenge

Fersk fra Microsoft Community-fora er en feil der Windows 8.1, 10-datamaskiner fortsetter å stenge seg etter at brukeren var tvunget til å gjøre oppdateringen til 8.1 eller Windows 10. Vi prøver å komme opp med en løsning.

Så mye som Microsoft ikke ville prøve, er det mange feil som fortsetter å pile opp spesielt for de som har oppgradert fra Windows 8 til Windows 8.1. Det er enda mer irriterende at noen av dem har blitt tvunget til å oppgradere og etter at de har begynt å få feil. Ikke rart, hvorfor noen mange har begynt å hate Windows 8. Dette er hva noen nylig har sagt på supportforaene med hensyn til Windows 8.1-PC-en, avslutt etter Windows 8.1-oppdatering:

Jeg vil kaste denne datamaskinen med sin Win 8 gjennom vinduet. Hvordan på jorden blir Windows så komplisert at det i utgangspunktet tvinger oss til å installere 8.1 - som vi ikke ville ha fordi vi HATE Win 8. Og nå ... vil Win 8.1 installasjonen ikke fullføres. Datamaskinen fortsetter å stenge seg. Dette har pågått i over en dag. På et tidspunkt i 8, 1-oppdateringen sa det at datamaskinen måtte starte på nytt for å fullføre. Det sa ikke Du må starte det på nytt OVER OG OVER OG OVER ...>

Når vi starter den, sitter den på en HP-logo en stund, så slår den bare ned. Ingen melding, ingen feil, nei ingenting. Som jeg sa, har vi gjort dette igjen og igjen. Jeg forsøkte å undersøke å starte den i Safe Mode. Hm, fant ut noe mer interessant informasjon om den fantastiske Win 8 - det vil si at du ikke bare kan slå F8 (eller shift-F8) og starte opp i Safe Mode. De detaljerte instruksjonene for hvordan du får det til å starte opp i sikker modus fra pcsupport.about.com er tungvint og tar deg til flere flere "lenker". Jeg er utenfor frustrert.

Hvordan fikse "Windows 8.1, 10 PC holder avsluttende" feil?

Fix Windows 8.1 fortsetter å stenge

Jeg prøver å komme opp med noen løsninger som vil hjelpe de berørte. Hvis de ikke vil fungere, vil jeg fortsette å lete etter andre rettelser, men for nå er dette alt jeg vet.

Først av alt må du koble fra alle unødvendige eksterne enheter som er koblet til datamaskinen, og kontroller om installasjonen fortsetter videre. Hvis du fortsatt har problemer under installasjonene, kan du prøve disse trinnene:

Trinn 1 : Hvis du bruker noen tredjeparts antivirusprogramvare, kan du avinstallere den og kontrollere om du kan oppgradere til Windows 8.1.

Merk: Selv om du deaktiverer tredjeparts antivirus, forsvinner Defender fortsatt i datamaskinen. Dette vil beskytte datamaskinen mot skadelig programvare og virus.

Trinn 2 : Installer alle tilgjengelige oppdateringer.

Trinn 3 : Installer de oppdaterte drivere for maskinvaren.

Trinn 4 : Utfør en ren oppstart, og start deretter oppgraderingen. Se denne lenken - //support.microsoft.com/kb/929135

Etter at du har sjekket funksjonaliteten i ren oppstart, følger du også forslagene under "Slik tilbakestiller du datamaskinen for å starte som vanlig etter feilsøking med en ren oppstart".

Fiks Windows 10 fortsett å slå av

Kjør strøm feilsøking er:

 1. Trykk 'Windows Nøkkel' + 'X'
 2. I søkeboksen klikker du på "feilsøking" og trykker på "Enter"
 3. Velg 'Feilsøking'
 4. Klikk på 'Vis alle' og velg 'Power'
 5. Følg feilsøkingsinstruksjonene

Gjenopprett strømalternativer Innstillinger:

 1. Åpne Kontrollpanel på Windows PC
 2. Velg og klikk 'Strømalternativer'
 3. Velg og klikk på 'Endre avanserte strøminnstillinger'
 4. Velg og klikk på "Gjenopprett standardinnstillinger for denne planen"