FIX: Feil i kontrollpanel i Windows 10

Er din Innstillinger-side i Windows 10 ikke fungerer riktig? Mange Windows-brukere klaget over " @ (windows.immersivecontrolpanel_6.2.c " -koden som vises i stedet for innstillingsfunksjonen. Heldigvis er det noen enkle reparasjoner for systemfeilen @ (windows.immersivecontrolpanel_6.2.c Følg instruksjonene som er oppført nedenfor, og du bør kunne løse dette problemet på kort tid.

Systemfeilen du står overfor, gjelder i utgangspunktet noen oppdateringer av Windows 10 OS som ikke ble fullført. Feilen kan også indikere at det oppsto en enkel systemfeil selv om du ikke gjorde noe spesielt på operativsystemet. Også, som en påminnelse, følg trinnene nedenfor i den rekkefølgen de er oppført for å minimere debug tid.

Hvordan løser jeg feil på kontrollpanelets systeminnstillinger?

 1. Start datamaskinen på nytt
 2. Kjør PowerShell
 3. Oppdater OS-versjonen
 4. Gi nytt navn til mappen Immersive Control Panel

1. Start datamaskinen på nytt

 1. Trykk og hold Windows-knappen og "X" -knappen.
 2. I dialogboksen som vises, begynner du å skrive følgende: "Winver" uten anførselstegn.
 3. Trykk Enter-knappen på tastaturet.
 4. Vent på at prosessen skal fullføre og starte Windows 10-enheten på nytt.
 5. Etter at enheten har startet, går du til Innstillinger-funksjonen igjen og ser om den viser riktig denne gangen.

2. Kjør PowerShell

 1. Fra Start-menyen skriver du følgende: " cmd " uten anførselstegn.
 2. Etter at søket har fullført, høyreklikk eller hold trykk på cmd-ikonet.
 3. Nå fra menyen som dukker opp, klikker du eller klikker på "Kjør som administrator" -funksjonen.

  Merk: Hvis du er ledig av et kontrollpanel for brukerkonto, må du skrive inn administratorkontoen og passordet.

 4. Skriv følgende i kommandopromptvinduet: " powershell -ExecutionPolicy Ubegrenset Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $ Env: SystemRootcameraAppxManifest.xml " uten anførselstegn.
 5. Trykk Enter-knappen på tastaturet.
 6. Skriv inn følgende: " powershell -ExecutionPolicy Ubegrenset Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $ Env: SystemRootFileManagerAppxManifest.xml " uten anførselstegn.
 7. Trykk Enter-knappen på tastaturet.
 8. Inn i cmd følgende: " powershell -ExecutionPolicy Ubegrenset Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $ Env: SystemRootImmersiveControlPanelAppxManifest.xml " uten anførselstegn.
 9. Trykk Enter-knappen på tastaturet.
 10. Skriv i kommandopromptvinduet følgende: " EXIT " uten anførselstegn.
 11. Trykk Enter-knappen på tastaturet.
 12. Nå som kommandopromptvinduet er stengt, start Windows 10-enheten på nytt.
 13. Etter at enheten har startet, vennligst sjekk igjen Innstillinger-funksjonen for å se om den fungerer som den skal.

3. Oppdater OS-versjonen

Hvis du er registrert i Windows Insider-programmet, oppdaterer du til den nyeste versjonen av Windows 10 Preview hvis du ikke allerede har det. Å bruke en gammel Windows 10-bygg er en av hovedårsakene til denne spesifikke typen feil. Det samme gjelder for ikke-innsidere. Pass på at du kjører den nyeste OS-versjonen og installer eventuelle ventende oppdateringer.

4. Gi nytt navn til mappen Immersive Control Panel

Mappen Immersive Control Panel er vanligvis plassert på denne adressen: C: WindowsImmersiveControlPanel til ImmersiveControlPanel.old . Finn mappen, høyreklikk på den og endre navn på den. Når du har gjort det, går du til Start og starter Command Prompt as Admin. Skriv inn sfc / scannow- kommandoen og trykk Enter for å opprette en ny ImmersiveControlPanel-mappe. Start datamaskinen på nytt og kontroller om problemet vedvarer.

Dette bringer oss til slutten av denne veiledningen. Hvis du nøye fulgte trinnene som er oppført ovenfor i riktig rekkefølge, bør du ha løst innstillingsproblemene dine på Windows 10 når du leser denne linjen. Hvis du har spørsmål angående dette emnet, kan du alltid sende oss en linje i kommentarene nedenfor. Vi vil hjelpe deg ytterligere så snart som mulig.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i april 2015 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet. Guiden er oppdatert for å gjenspeile de nyeste endringene og forbedringene som er tilgjengelige i Windows 10.