Fiks: Forza Horizon 3 klarer ikke å gjenkjenne Logitech G27 racinghjul

Forza Horizon 3 støtter et begrenset antall racerhjul, inkludert Logitech G27-hjulet. Spillere rapporterer at denne enheten er påvirket av mange problemer, og noen ganger slutter det å fungere helt.

Logitech G27 problemer på FH3

Mer spesifikt gjenkjenner Forza Horizon 3 ofte ikke Logitech G27. Slik beskriver en gamer problemet:

Så når du åpner spillet, fungerer rattet, men det er ikke å finne min eksakte enhet. Det vet at det er et racinghjul, men det er så langt det går. Jeg prøvde å bruke g27-oppsettet, men jeg får en feil som forteller meg "ugyldig hjuloppsett" (Denne hjulprofilen er uforenlig med ditt nåværende tilkoblede hjul), noe som betyr at hjulet mitt ikke blir anerkjent som det egentlig er.

Spilleren som rapporterte dette problemet, ble også kontaktet Xbox Tech Support, men Microsofts supportingeniører kunne ikke løse dette problemet. Det ser ut til at dette problemet skyldes en feil i spillet. Spillere har prøvd å starte datamaskinen på nytt, endre USB-porter for hjulet, samt avinstallere og installere driverne på nytt - alt for lite.

De kan bruke Logiteh G27-racinghjulet på andre racing-spill som ikke er kompatible med Windows 10 eller Xbox One-konsollen.

Fiks: FH3 gjenkjenner ikke Logitech G27

1. Installer de nyeste Logitech G27-driverne

2. Installer både 32- og 64-biters versjoner. 32-bitersversjonen installerer også et program som heter Logitech profiler. Når denne profilen er installert, skal ditt racinghjul fungere perfekt.

3. Hvis dette ikke virker, prøv å laste ned G25-driverne i stedet.