Fiks: FIFA Manager 12 Fungerer ikke i Windows 10, 8.1 og 8

Noen Fifa Manager 12 spillere har rapportert at de ikke kan starte spillet i Windows 8 eller Windows 8.1. For andre starter spillet, men det krasjer rett når du åpenbart ikke vil at det skal skje

Jeg elsker fotball eller fotball, som de som bor i USA og Canada, liker å kalle det, og derfor spiller jeg mange fotballspill på PlayStation og på Windows 8-datamaskinen min. Nå har jeg snublet over flere rapporter at FIFA Manager 12 ikke fungerer i Windows 8 og Windows 8.1. Og tro meg, jeg vet hva det betyr!

Flere foruminnlegg på nettet på EA-forum og på Microsoft viser at det er åpenbare problemer med FIFA-administratoren i Windows 8 og Windows 8.1. Her er en av klagerne:

Jeg kjøpte FIFA Manager 12 og etter installasjonen kan jeg ikke spille det freaking spillet. Det krasjer i begynnelsen og det er ganske frustrerende ikke vært i stand til å spille spillet du bruker gode penger på det. FIFA Manager 11 fungerer fint, men FM12 vil ikke. Jeg prøvde å avinstallere FM11 og installere 12, men det vil bare ikke fungere. Kan du fortelle meg hva som er galt?

Men løsningen på dette irriterende problemet er veldig enkelt, siden FIFA Manager 12 er åpenbart kompatibel med Windows 8 og Windows 8.1. Bare Høyreklikk på FIFA-direktør 12 snarveisikon fra skrivebordet ditt og velg "Feilsøk kompatibilitet". Deretter velger du "feilsøk program" og deretter velger du Windows 7, og deretter test programmet og det skal kjøre. Nå, hvor enkelt var det!

FIFA-problemer løst i Windows 10

Foruten FIFA Manager 12 er det også mange problemer med FIFA 2016, 2017 og 2018 (i tilfelle du også spiller en av dem og har noen problemer). Mens mange brukere sliter med noen feil, lags og glitches mens de spiller, følger andre bare våre fikseringsguider og liker spillet. Her er artiklene som hjalp mange brukere:

  • Løs: FIFA 16 problemer på Windows 10
  • Slik løser du vanlige FIFA 17-problemer på Windows-PCer
  • Hvordan fikse FIFA 18 bugs på din Windows PC