Fiks: FIFA 17 vil ikke koble til EA-servere

Kanskje den mest populære funksjonen i alle nyere FIFA-spill, inkludert FIFA 17, er multiplayer-spillingen. Å skape ditt lag i Ultimate Team, spille mot dine venner og andre, er en god fornøyelse for spillere over hele verden.

Men alt går ikke så jevnt i FIFAs online-modus, da det kan oppstå ulike tilkoblingsfeil. Problemer som hindrer deg fra å koble til EA-servere, er definitivt den mest irriterende tingen en gjennomsnittlig FIFA-spiller kan konfrontere.

Hvis du også står overfor dette problemet, har vi forberedt et par løsninger som vil gjøre livet enklere. De er åpenbart knyttet til din internettforbindelse, så forberede deg på noen tilpasninger.

Slik løser du problemer med tilkobling i FIFA 17

Pass på at EA-servere kjører

Hvis EA-servere er nede, eller går gjennom vedlikehold, er det ingenting du kan gjøre med det. Faktisk er alt du kan gjøre, å vente på serverne å komme seg tilbake på nettet. Spillet vil vanligvis fortelle deg om serverne er offline, så du vet. I tillegg kan du sjekke Down Detector, for alltid å ha innsikt i serverens oppførsel.

Hvis du har fastslått at serverne er online og kjører, gå videre til løsningene som er oppført nedenfor.

Start på nytt din tilkobling

Nå, la oss begynne å løse noen problemer. Vi starter fra begynnelsen, med den enkleste løsningen - starter ruteren på nytt. Hvis du vil starte ruteren på nytt, tilbakestilles nettverksforbindelsen helt, sammen med potensielle tilkoblingsproblemer.

Slik gjenoppretter du Internett-tilkoblingen din:

 1. Slå av ruteren helt i 60 sekunder, og slå den på igjen.
 2. Start enheten på nytt.
 3. Etter å ha startet på nytt, prøv å koble til spillet ditt.

Hvis du ikke løser tilkoblingsproblemet, må du fortsette å lese om Internett-tilkoblingen din.

Sjekk din kablede eller trådløse tilkobling

Mange mennesker vil fortelle deg at trådløs tilkobling ikke er så praktisk for online spilling, og de har rett. Forskjellige problemer kan oppstå når du bare er koblet til det trådløse nettverket. Du kan miste forbindelsen noen ganger, eller signalet kan bli svakt. Alt i alt kan disse feilene skade din online spillopplevelse.

Så, hvis du prøver å koble til ved hjelp av den trådløse tilkoblingen, kan du prøve å bytte til den kablede enheten.

Sjekk brannmuren og antivirusprogrammet

Brannmurkonflikt er også en vanlig årsak til tilkoblingsproblemer, ikke bare i FIFA 17, men i omtrent alle multiplayer-spill. Så, for dette tilfellet, bør du sørge for at brannmuren tillater å kjøre FIFA 17. Hvis det ikke hjelper, kan du prøve å deaktivere brannmuren din (selv om den ikke anbefales).

For å deaktivere brannmuren, gjør du følgende:

 1. Gå til Kontrollpanel.
 2. Velg System og sikkerhet.
 3. Klikk Windows-brannmur.
 4. Velg Slå Windows-brannmur av eller på.
 5. Du må ha administratorrettigheter for å kunne samhandle.
 6. Skru det av.

Det samme gjelder for tredjeparts antivirusprogrammer. Pass på at både FIFA 17 og Origin er hviteliste i antivirusprogrammet ditt for å hindre konflikter. I noen tilfeller må du også helt avinstallere antivirusprogrammet, eller stoppe det mens du spiller FIFA. Så vurder å bytte til Windows Defender.

Aktiver UPnP

Sjekk ruteren innstillingene for å se om UPnP er aktivert. Hvis den ikke er aktivert, bør du aktivere den, for å gjøre Internett-tilkoblingen din i FIFA-arbeid. Slik aktiverer du UPnP:

 1. Åpne kontrollpanelet.
 2. Klikk på Nettverks- og delingssenter.
 3. Til venstre klikker du på Endre avanserte delingsinnstillinger.
 4. Under Nettverksoppdagelse velger du Slå på nettverksfunn og klikk Lagre.
 5. Start datamaskinen på nytt for å bruke endringene.

Hvis du ikke er kjent med begrepet, er UPnP (Universal Plug and Play) en funksjon som gjør at ruteren din automatisk kan administrere alle enheter som er koblet til nettverket ditt. Så snart du kobler en ny enhet til nettverket, vil UPnP automatisk tildele en IP-adresse til den. Denne funksjonen er viktig for Peer-to-Peer-spill, og må derfor aktiveres for å spille FIFA 17 multiplayer.

Sjekk Internett-protokollversjonen (IPv)

Hvis du opplever hyppige frakoblinger mens du spiller peer-to-peer-spill, inkludert FIFA 17, kan protokollversjonen din settes til IPv6. Som IPv4 er en standardtype, og det fungerer ikke bra med IPv6, noe som kan føre til at du har problemer med tilkobling.

I dette tilfellet bør du bytte til IPv4, og her er akkurat hvordan du gjør det:

 1. Åpne kontrollpanelet og søk etter adapter.
 2. I søkeresultatene under Nettverks- og delingssenter, klikker du på Vis nettverksforbindelser.
 3. Høyreklikk din aktive nettverkstilkobling, og velg Egenskaper.
 4. I Egenskaper bør du se avmerkingsbokser for både Internet Protocol versjon 4 (TCP / IPv4) og Internet Protocol versjon 6 (TCP / IPv6).
 5. Hvis IPv6 er merket, fjerner du merket av og kontrollerer IPv4
 6. Lagre endringer

Det handler om det, vi håper i det minste at noen av disse løsningene hjalp deg med å løse tilkoblingsproblemer i FIFA 17. Hvis ikke, sjekk ut artikkelen om problemer med Internett-tilkobling i Windows 10, for mer informasjon og løsninger.

Hvis du har spørsmål, kommentarer eller forslag, vennligst gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.