Løs: FIFA 17 Ultimate Team-serverproblemer

Som mange av dere vil anta, er de beste og mest brukte egenskapene til moderne spill multiplayer mods. FIFA 17 utmerker seg på den måten med en flott konkurransemodus som heter FIFA Ultimate Team, en online-modus som har vært i spillet i et par år nå, og som har bygget opp en legion av fans.

Men som det er for ofte med online spill, er det noen problemer som ofte irriterer brukerne. En nært knyttet til FIFA Ultimate Team er en feilfunksjon. Vi har utarbeidet noen av de vanligste løsningene for dette problemet i denne artikkelen.

Løs: FIFA 17 klarte ikke å koble til Ultimate Team

Kontroller kontoens legitimasjon

I beste tilfelle kan du få et passord eller en e-postadresse feil. Så vær sikker på å sjekke legitimasjonene dine før du logger inn. Du kan sjekke dem ut i nettappappen her. Ved noen anledninger kan du bli utestengt eller hacket. Selvfølgelig er det verste fallet, og du vil ikke se det ofte. I tillegg vil du bli informert om forbudet skjedde.

Kontroller tilkoblingsinnstillingene dine

Sjekk på EA-serverstatusen. I noen tilfeller kan de være nede. Hvis de er aktive og kjører, går du videre til din egen feilsøking for tilkobling. Følg disse instruksjonene:

  • Pass på at du bruker kablet i stedet for trådløs tilkobling.
  • Start ruteren / modemet på nytt.
  • Slå av UPnP hvis den er tilgjengelig i ruteren din.
  • Legg til FIFA 17 unntak til en brannmur.
  • Nære kjente forstyrrende programmer som fungerer i bakgrunnen. Nemlig, antivirus-, VoIP-, VPN- og nedlastingsbehandlere (torrentklienter). De som kan hogge på båndbredden din.

Dette burde la deg gå videre til neste og siste trinn i denne listen. I tillegg kommer problemløsing for tilkobling alltid til nytte, da det er den viktigste grunnen til at online spill lider.

Slett personlige innstillinger og lagoppdatering

Den endelige løsningen som er bekreftet av mange brukere, er å slette personlige data knyttet til FUT. Det ser ut til at noen filer blir skadet under oppdatering, noe som forhindrer FIFA 17 fra å koble til FUT-serveren. Følg disse trinnene for å løse problemet ditt:

  1. Gå til Tilpass.
  2. Åpne profil.
  3. Velg Slett.
  4. Slett FUT Squad Update og Personal Settings.
  5. Start spillet på nytt og prøv igjen.

Ja, du mister dine lagrede innstillinger, men det er prisen du må betale for å få spillet til å koble igjen.

Konklusjon

Dette var våre løsninger for FUT-tilkoblingsproblemet. Vi håper du vil lykkes med å overvinne dine problemer og fortsette å konkurrere i FUT-utkast. Har du noen lignende problemer? Vennligst del dem med oss ​​i kommentarseksjonen.