Løsning: Emerging issue 67758 i Windows 10

Windows 10 er avhengig av universelle apper, men noen ganger kan disse appene ikke kjøre riktig på PCen. Brukerne rapporterte at Emerging Issue 67758 forhindrer at apper kjører, så la oss se hvordan du løser denne feilen.

Men først, her er noen flere lignende problemer du kan løse med de samme løsningene:

 • Emerging Issue 6619 - Dette er en annen feilkode som i utgangspunktet forteller deg det samme som feilkoden 67758. Så, du kan bruke de samme løsningene her.
 • Windows 10-innstillinger åpnes ikke - Ut av alle Windows 10-appene påvirker det fremvoksende problemet 67758 mest sett innstillingsappen.
 • PC-innstillinger virker ikke Windows 10 - Det er ikke vanskeligere for oss å løse problemet ved å ikke få tilgang til appen Innstillinger. Men det er noen triks du kan prøve.
 • Ikonet for Windows 10-innstillinger virker ikke - Emerging issue 67758 kan til og med føre til at ikonet Innstillinger-apper forsvinner.

Emerging issue 67758 på Windows 10, hvordan fikse det?

Innholdsfortegnelse:

 1. Bruk Microsofts feilsøkingsverktøy
 2. Bruk sfc og DISM til å reparere installasjonen din
 3. Bruk PowerShell
 4. Endre DNS
 5. Slett den lokale cachen
 6. Bruk Systemgjenoppretting

Løsning 1 - Bruk Microsofts feilsøkingsverktøy

Microsoft er klar over dette problemet, og de har allerede utgitt en feilsøkingsprogramvare som løser dette problemet. For å fikse dette problemet, finn og last ned feilsøkingsprogrammet for Emerging Issue 67758 og kjør det. Antall brukere rapporterte at det fungerte for dem, så sørg for å prøve.

Løsning 2 - Bruk sfc og DISM til å reparere installasjonen

Det ser ut til at dette problemet kan oppstå hvis Windows 10-installasjonen er skadet, men du kan fikse det ved å utføre sfc- og DISM-skanning. For å gjøre det, følg disse enkle trinnene:

 1. Start Kommandoprompt som administrator. Du kan gjøre det ved å trykke på Windows Nøkkel + X og velge Kommandoprompt (Admin) fra menyen.

 2. Når Kommandoprompt åpnes, skriv inn sfc / scannow og trykk Enter. Vent til prosessen fullfører og ikke avbryter den.

 3. Deretter legger du inn dism / online / cleanup-image / restorehealth og trykker Enter . Vent til prosessen er ferdig.

 4. Når DISM-skanningen er fullført, start datamaskinen på nytt.

Husk at du ikke trenger å kjøre både sfc og DISM-skanning. DISM scan er designet for å kjøre hvis sfc ikke kan løse problemet, så sørg for å sjekke om problemet er løst etter at du kjører sfc scan.

Løsning 3 - Bruk PowerShell

Ifølge brukerne kan du kanskje løse dette problemet ved å kjøre PowerShell. Vi må advare deg om at PowerShell er et kraftig verktøy, og hvis du ikke er forsiktig, kan du forårsake problemer med operativsystemet ditt. For å starte PowerShell, gjør følgende:

 1. Trykk Windows Key + S og skriv inn powerhell. Høyreklikk PowerShell fra listen over resultater og velg Kjør som administrator .

 2. Når PowerShell starter, skriv inn Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$ ($ _. InstallLocation) \ AppXManifest.xml"} og trykk Enter for å kjøre den.
 3. Vent til kommandoen er ferdig, og lukk PowerShell.

Når PowerShell-kommandoen er fullført, kontroller om problemet er løst.

Løsning 4 - Endre DNS

I noen sjeldne tilfeller kan dette problemet skyldes DNS-en din, så du vil kanskje endre den. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Trykk Windows-tast + X for å åpne Power User-menyen og velg Nettverkstilkoblinger .

 2. Når vinduet Nettverkstilkoblinger åpnes, finn nettverkstilkoblingen din, høyreklikk den og velg Egenskaper.

 3. Velg Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4) og klikk på Egenskaper- knappen.

 4. Når Egenskaper-vinduet åpnes, velg Bruk følgende DNS-serveradresser og skriv inn 8.8.8.8 som Foretrukket DNS- server og 8.8.4.4 som Alternativ DNS-server . Alternativt kan du bruke 208.67.222.222 som Preferred og 208.67.220.220 som Alternativ DNS-server.

 5. Når du er ferdig, klikker du OK for å lagre endringer.

Få brukere foreslår å endre MAC-adressen din slik at den samsvarer med din faktiske MAC-adresse. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Åpne kommandoprompt som administrator og skriv inn ipconfig / all . En liste over data vises. Finn Fysisk adresse og skriv den ned. I vårt eksempel var det 62-DA-F5-C1-00.
 2. Åpne nettverkstilkoblinger, finn nettverket ditt, høyreklikk det og velg Egenskaper.
 3. Klikk på Konfigurer knappen.

 4. Gå til Avansert- fanen og velg Nettverksadresse . Velg alternativet Verdi og skriv inn MAC-adressen du fikk i trinn 1 . Pass på at du ikke angir noen bindestreker.

 5. Når du er ferdig, klikker du OK- knappen.

Løsning 5 - Slett den lokale cachen

Noen brukere hevder at det å slette den lokale hurtigbufferen, løser problemet, og for å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Trykk Windows Nøkkel + R og skriv inn % localappdata%. Trykk Enter eller klikk OK for å kjøre den.

 2. Gå til Packages \ Microsoft.WindowsStore_8wekyb3d8bbwe \ LocalCache- mappen.

 3. Slett alle filer og mapper fra LocalCache- mappen og start datamaskinen på nytt.
 4. Når datamaskinen har startet på nytt, kontroller om problemet er løst.

Løsning 6 - Bruk Systemgjenoppretting

Ifølge brukere kan du løse dette problemet ved å bruke Systemgjenoppretting. Gjør følgende for å gjenopprette PCen:

 1. Trykk Windows Key + S og skriv inn gjenoppretting. Velg Opprett et gjenopprettingspunkt .

 2. Klikk på Systemgjenopprett- knappen, og klikk deretter Neste.

 3. Velg gjenopprettingspunktet du vil bruke, og klikk på Neste for å gjenopprette PCen.

Hvis du fortsatt har problemer på PCen din, eller hvis du bare vil unngå dem for fremtiden, anbefaler vi deg også å laste ned dette verktøyet for å fikse ulike PC-problemer, for eksempel filtap, skadelig programvare og maskinvarefeil.

Emerging Issue 67758 kan forårsake mange problemer med Universal-programmer på din Windows 10-PC, men du bør kunne fikse det ved å bruke en av våre løsninger.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig utgitt i september 2016 og har siden blitt fullstendig oppdatert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.