Løsning: Feilmeldingen "Ingen internettforbindelse" i Dropbox i Windows 10, 8.1

Dropbox er en av de mest populære skyplattformene i verden. For å kunne bruke denne tjenesten må du installere Dropbox-appen på Windows-datamaskinen. Dessverre er det forskjellige feil som kan oppstå under installasjonsprosessen.

En av de vanligste Dropbox-feilene er feilmeldingen " Ingen Internett-tilkobling" . Men det er noen flere lignende problemer eller feilmeldinger du kan løse med de samme løsningene:

 • Datamaskinen din er for øyeblikket frakoblet. Vennligst sjekk nettverksinnstillingene . Dette er den vanligste feilmeldingen du får når Dropbox ikke kan koble til Internett.
 • Dropbox mistet tilkoblingsfeil - En annen vanlig internettforbindelse-feilmelding.
 • Dropbox forårsaker internettproblemer - Denne er omvendt. Det er når Dropbox forhindrer deg i å få tilgang til internett i andre apper. Likevel kan du løse dette problemet med løsningene nedenfor.
 • Dropbox error 2 - Denne feilmeldingen kan være forvirrende, men det betyr i utgangspunktet at du ikke kan koble til Internett ved hjelp av Dropbox.
 • Dropbox-feil 2 Windows 8.1 - Feilen 2 er faktisk mer vanlig i Windows 8.1 enn Windows 10.
 • Dropbox fast på tilkobling - Det er også mulig at du først kan koble til Internett, men forbindelsen sitter fast midtveis.

Heldigvis finnes det en rask løsning for å fikse disse problemene.

Slik fikser du feilmelding om Dropbox "Ingen Internett-tilkobling"

Innholdsfortegnelse:

 1. Deaktiver brannmuren
 2. Slå av antivirusprogrammet ditt
 3. Deaktiver proxy i Dropbox-innstillingene
 4. Kjør netsh winsock reset catalog kommandoen
 5. Bruk ikke-installasjonsprogrammet
 6. Bruk App Feilsøkingsverktøyet
 7. Spyl DNS

Fix: Ingen Internett-tilkobling i Dropbox i Windows 10

Det finnes ulike elementer som kan forårsake dette problemet. Følg feilsøkingstrinnene som er oppført nedenfor for å løse feilen "Ingen Internett-tilkobling".

Løsning 1 - Deaktiver brannmuren

Hovedelementet som blokkerer Dropbox installeringsprosess er brannmuren. Deaktiver den i et par minutter, bare for å fullføre installasjonen, og deretter kan du slå den på igjen.

Hvis du snubler over lignende problemer mens du kjører Dropbox, er løsningen å legge den til i listen over unntak i brannmuren. Slik gjør du det:

 1. Gå til Søk, skriv brannmur, og åpne Windows Defender-brannmur.
 2. Gå til Tillat en app eller funksjon gjennom Windows Defender-brannmur.

 3. Rull ned gjennom listen over apper, og finn Dropbox.
 4. Pass på å sjekke både Privat og Offentlig.
 5. Lagre endringene og start datamaskinen på nytt.

Løsning 2 - Slå av antivirusprogrammet ditt

Hvis deaktivering av brannmuren din ikke hjelper, kan du prøve å slå av antivirusprogrammet helt. Aktiver det når du har fullført installeringsprosessen. Noen Dropbox-brukere rapporterer imidlertid at verktøyet bare gjenkjente Internett-tilkoblingen etter at de avinstallerte antivirusprogrammet.

Løsning 3 - Deaktiver proxy i Dropbox-innstillingene

En annen ting vi skal prøve, er å deaktivere proxy i Dropbox-innstillingene. Hvis proxyinnstillingene dine er satt til automatisk oppdagelse, er det en sjanse for at noe vil gå galt. Så, vi kommer til å endre innstillingene fra automatisk oppdagelse til ingen proxy i det hele tatt.

Slik gjør du det:

 1. Klikk på Dropbox's gear icon> velg Innstillinger
 2. Velg Proxies> Endre automatisk oppdag til ingen proxy-alternativ

Løsning 4 - Kjør netsh winsock reset catalog kommandoen

Kanskje Dropbox ikke er problemet, tross alt. Så la oss forlate det et øyeblikk, og gjenopprett nettverksprotokollene til standardinnstillinger. Slik gjør du det:

 1. Skriv cmd i søkemenyen> Launch Command Prompt som administrator
 2. Skriv inn netsh winsock reset katalog> trykk Enter

Løsning 5 - Bruk ikke-installasjonsprogrammet

Hvis du har problemer med det vanlige installasjonsprogrammet, kan du laste ned Dropbox offline installasjonsprogrammet fra Dropbox offisielle nettside. Bare kjør installasjonsprogrammet offline, og det skal installere Dropbox uten store problemer.

Løsning 6 - Bruk App feilsøkingsprogrammet

Hvis du bruker UWP-versjonen av Dropbox, er det et praktisk feilsøkingsverktøy inne i Windows 10 som sannsynligvis løser problemet. Dette verktøyet er Windows 10s feilsøkingsverktøy. Troubeshooter er utviklet for å løse ulike problemer, inkludert denne med Dropbox og andre Windows 10-apper.

Slik kjører du feilsøkingsprogrammet for Windows 10:

 1. Gå til Innstillinger.
 2. Naviger til Oppdateringer og Sikkerhet > Feilsøk .
 3. Klikk Windows Store Apps og velg Kjør feilsøkingsprogrammet .

 4. Vent til feilsøkingsprogrammet for å fullføre prosessen.
 5. Start datamaskinen på nytt.

Løsning 7 - Spyl DNS

Og til slutt, en annen ting som kan forårsake Dropbox Internett-tilkobling problemer er DNS. Hvis DNS-innstillingene dine er satt feil, kan du ikke bruke noen apper, inkludert Dropbox. Løsningen, i dette tilfellet, spyler DNS-innstillingene, og tilbakestiller den til normal tilstand.

Her er hva du trenger å gjøre:

 1. Gå til Søk, skriv cmd, og åpne Kommandoprompt som administrator.
 2. Skriv inn følgende kommandoer, og trykk Enter etter hverandre:
  • ipconfig / flushdns

  • ipconfig / registerdns
  • ipconfig / release
  • ipconfig / renew
  • NETSH winsock reset katalog
  • NETSH int ipv4 tilbakestill reset.log
  • NETSH int ipv6 tilbakestill reset.log
  • Exit
 3. Start datamaskinen på nytt.

Det handler om det, vi håper absolutt at minst en av disse løsningene hjalp deg med å løse problemer med internettforbindelsen i Dropbox. Hvis du har kommet over andre løsninger for å fikse Dropbox-feilen "Ingen Internett-tilkobling", kan du liste feilsøkingstrinnene i kommentarseksjonen nedenfor.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig utgitt i desember 2016 og har siden blitt fullstendig oppgradert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.