Fiks: "Nedlastbart innhold har endret seg" Xbox-feil

Du kan laste ned alle slags DLCer på Xbox-en din, slik at du får tilgang til nytt innhold, men noen ganger kan problemer med nedlastbart innhold forekomme. Brukere rapportert Nedlastbart innhold har endret Xbox-feil, og i dag skal vi vise deg hvordan du kan fikse det.

"Nedlastbart innhold har endret seg" Xbox-feil, hvordan å fikse det?

Fix - Xbox-feil "Nedlastbart innhold har endret seg"

Løsning 1 - Fjern systembufferen

Cachen din inneholder alle typer midlertidige filer, og noen ganger kan disse filene bli skadet og at nedlastbart innhold har endret feil. For å fikse dette problemet må du rydde cachen din ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk på Guide- knappen på kontrolleren din og velg Innstillinger .
 2. Naviger til Systeminnstillinger .
 3. Velg Lagring eller Minne .
 4. Nå må du velge hvilken som helst lagringsenhet og trykke på Y- knappen på kontrolleren.
 5. Deretter velger du Clear System Cache .
 6. Du bør se en bekreftelsesmelding på skjermen. Velg Ja .

I motsetning til Xbox 360 har Xbox One ikke muligheten til å fjerne cache fra menyen, men du kan rydde hurtigbufferen ved å slå ned konsollen. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Trykk og hold strømknappen på konsollen til den slås av.
 2. Når konsollen er slått av, trekker du ut strømkabelen fra den.
 3. Mens kabelen er trukket ut, trykker du på strømknappen et par ganger for å tømme batteriet helt.
 4. Vent noen minutter og koble strømkabelen til konsollen.
 5. Vent nå til lyset på kraftmagasinet endres fra hvitt til oransje.
 6. Når lyset endres, trykker du på strømknappen på konsollen for å slå den på igjen.

Noen brukere foreslår at du kan rydde hurtigbufferen ved å holde Xbox-knappen i 10 eller flere sekunder. Når konsollen er slått av, slå den på igjen, og cachen skal være helt ryddet.

Løsning 2 - Installer spillet på harddisken

Ifølge noen brukere kan du fikse denne feilen ved å installere spillet på harddisken din. Installering av spillet har visse fordeler som raskere lastetid og mindre diskbruk. Du må imidlertid ha en plate i diskstasjonen for å kunne starte de installerte spillene. For å installere et spill på Xbox 360, gjør følgende:

 1. Sett inn spillet på diskstasjonen. Hvis spillet starter automatisk, må du lukke det.
 2. Fra startskjermbildet velger du spillet og trykker på X- knappen på kontrolleren.
 3. Velg nå Installer .
 4. Vent til spillet installeres på harddisken din.

På Xbox One blir du bedt om å installere spillet så snart du setter inn spilldisken. Husk at installering av spill krever mye ledig lagringsplass, og avhengig av harddisken kan installasjonsprosessen noen ganger ta 10 minutter eller mer.

Løsning 3 - Rengjør platen

Noen ganger Nedlastbart innhold har endret feil kan vises på grunn av riper på spilldisken din. For å fikse dette problemet må du rengjøre platen nøye og kontrollere om det løser problemet. Noen brukere anbefaler at du tar platen til butikken og bruker en profesjonell diskpoleringsmaskin for å rengjøre den. Etter å ha rengjort platen, bør feilen løses.

Løsning 4 - Prøv en annen plate av samme spill

Brukere rapporterte at denne feilen ble løst etter bruk av en annen plate. Låne bare platen fra en venn og sjekk om den fungerer på konsollen. Hvis den andre platen fungerer, må du bruke den og installere spillet fra den. Etter å ha gjort det, bør du kunne starte spillet med platen uten problemer.

Løsning 5 - Slett titteloppdateringen

Du kan fikse dette problemet på Xbox 360 ved å slette titteloppdateringen. Dette er en enkel prosedyre, og du kan utføre det ved å følge disse trinnene:

 1. Åpne innstillinger .
 2. Gå til System Storage og finn det problematiske spillet.
 3. Slett titteloppdateringen .

Etter at du har gjort det, må du starte konsollen på nytt og laste ned oppdateringen på nytt. Når oppdateringen installeres, bør problemet løses permanent.

Løsning 6 - Kjøp en ny spilldisk

Hvis du har dette problemet, kan det hende at spilldisken din er skadet, og hvis du ikke løser problemet, kan det hende du bør vurdere å kjøpe en ny spilldisk. Før du kjøper en ny plate, anbefaler vi sterkt at du låner en venns plate og sjekker om den fungerer på konsollen din. Hvis platen fungerer, vil du kanskje vurdere å kjøpe en ny plate eller installere spillet fra vennens plate til harddisken din.

Nedlastbart innhold har endret feil kan skyldes systembufferen eller en skadet plate, men du bør kunne løse dette problemet ved å rengjøre spilldisken eller ved å rydde cachen din. Hvis det ikke virker, vil du kanskje vurdere å kjøpe en annen kopi av spillet.