Fix: Dota 2 klarer ikke å starte

MOBA spill tar over! League of Legends, Heroes of the Storm og Dota 2 er verdensomspennende opplevelser med millioner av profesjonelle og uformelle spillere. Når det gjelder Steam-tjenesten, er Dota 2 uberørt i en rekke aktive deltakere. Med levende grafikk og nedslående gameplay er det en fantastisk multiplayer-opplevelse.

Ikke desto mindre er programvare uten feil en ikke-eksisterende, enhjørn-lignende kategori. Så, ja, Dota 2 har sine tekniske problemer. Et av problemene som sømløst dukket opp er spillstartfeilen. Mesteparten av tiden, er krasjen etterfulgt av meldingen " Mislykket å starte spillet (mangler kjørbar)" . Så, vi har utarbeidet noen mulige løsninger for denne irritasjonen.

Hva å gjøre hvis Dota 2 ikke starter

 1. La dampverktøy verifisere spillfiler
 2. Tweak Antivirus
 3. Deaktiver bakgrunnsprogrammer
 4. Installer Dota 2 på nytt

1. La dampverktøy verifisere spillfiler

Korrupte / ufullstendige filproblem kan være en utfordring for noen eldre titler. Tilbake i dagene vil du sannsynligvis måtte installere spillet for å få det til å fungere. Dette er ikke tilfellet med damp i dag. Med det implementerte filintegreringsverktøyet kan du sjekke og fikse hvilket som helst spill i biblioteket ditt. For å gjøre dette, følg disse trinnene:

 1. Start PC og åpen Steam-klient.
 2. Åpne bibliotek.
 3. Høyreklikk Dota 2.
 4. Klikk Egenskaper.
 5. Velg kategorien Lokale filer.
 6. Velg Verifiser integriteten til spillbufferen.
 7. Prosessens utførelsestid er proporsjonal med spillstørrelsen.

 8. Hvis det er en ødelagt fil, vil Steam markere den.

2. Tweak Antivirus

Antivirus / antimalware / antispywareprogrammer er kjente årsaker til at Dota 2 virker feil. Siste utvei ville deaktivere dem mens du spiller spillet. Men hvis du er knyttet til sikkerheten din, kan du prøve disse tweaksene:

 1. Gjør antivirusprogrammet utelukkende mappene der Steam-klienten er installert (som standard er det C: Program FilesSteam )
 2. Start spillmodus hvis antivirusprogrammet støtter denne funksjonen.
 3. Hvis antivirus rapporterer noen Dota 2 / Steam-relaterte filer som skadelig programvare, merk dem trygt.

3. Deaktiver bakgrunnsprogrammer

Det er rapporter om at noen bakgrunnsprosesser forstyrrer klienten og spillet. De som er mest problematiske er forbindelsesavhengige. I tillegg til allerede nevnte antivirusprogrammer, bør du se etter brannmurprogramvare, torrentklienter, VPN- og proxy-programvare, VoIP-apper og IP-maskeringsprogrammer. Pass på å deaktivere dem før du starter Steam-klienten.

4. Sett Dota 2 på nytt

Det siste trinnet du kan prøve å følge gjennom er en fullstendig installasjon. I tillegg må du kontrollere at grafikkdriverne dine er oppdaterte og også omfordelbare og DirectX. Installere et Steam-spill på nytt er en ganske enkel oppgave. Bare åpne klienten, velg Bibliotek, høyreklikk på Dota 2 og velg Avinstaller fra kontekstuellmenyen.

Selvfølgelig kan nedlasting kanskje være en dra hvis du har en langsom båndbredde. Spillet skal fungere bedre etterpå.

Hvis ingen av disse løsningene faktisk fungerte, bør du sende Steam Support Ticket her. På den måten kan dampteknikere løse problemet, og gi ytterligere detaljer.

Hvis du kjenner noen alternative løsninger og er ivrige etter å dele, vennligst gjør det i kommentarene.