Fix: "Kunne ikke finne dette elementet, dette er ikke lenger plassert i ..." bug i Windows 10

Hovedspørsmålet vi ser frem til å svare i dag, er "Slik sletter du den utelukkbare mappen eller filen i Windows?". Den vanlige feilen eller feilen som er ganske til stede i ulike Windows-iterasjoner, informerer brukere om at elementet ikke kan bli funnet. Det hevder at mappen eller filen ikke er plassert på den følgende banen, selv om du kan se den og til og med få tilgang til den eller kjøre den ved noen anledninger.

Hvis du har rammet inn i en hindring, og det ikke er noen åpenbar løsning på problemet ved hånden, må du kontrollere trinnene vi oppgav nedenfor. De burde hjelpe deg.

Slik sletter du mappen som er der, men kan ikke bli funnet

 1. Gi nytt navn til mappe eller fil
 2. Bruk kommandoprompt

1. Endre navn på mappe eller fil

Dette merkelige er for det meste provosert av, tror det eller ikke, ikke-støttede tegn i filer eller mapper navn. Selv om det virker som et mindre ulempe, vil Windows ikke kunne få tilgang til filene det ikke kan lese. Derfor, for det meste, kan tilstedeværelsen av et plagsomt tegn eller brev, så å si, ødelegge banen, og dermed hindre deg i å slette mappen eller filen.

Selvfølgelig kan du ikke bruke tegn eller brev som ikke støttes når du navngir fil eller mappe, men det gjelder ikke nedlastede filer eller filer du overfører fra andre systemer.

For det første, prøv å omdøpe filen på vanlig måte. Hvis det mislykkes, kan du flytte til Command Prompt-løsning som viste seg å være best egnet for jobben.

 1. Høyreklikk på den bekymrende mappen eller filen, og velg Gi nytt navn fra kontekstmenyen.
 2. Gi det navnet du vil, og prøv å slette det igjen.

I tillegg kan du bruke Kommandoprompt til å gi nytt navn til filen. Slik gjør du det:

 1. Skriv cmd i Windows Search bar, høyreklikk på Command Prompt og kjør det som administrator .

 2. Finn veien til mappen eller filplasseringen.
 3. Klikk på det tomme rommet i adresselinjen og trykk Ctrl + C for å kopiere banen. Vi bruker C: \ Users \ LenovoZ570 \ Nedlastinger som et eksempel. Ikke glem å erstatte vår bane med din.
 4. Skriv inn følgende linjer i kommandolinjen, og trykk på Enter etter hver:
  • cd C: \ Users \ LenovoZ570 \ Nedlastinger
  • dir / x

 5. Du bør se listen over alle tilgjengelige filer som er lagret i den følgende mappen. Du bør se på DOS-navn i den første kolonnen, og finn den bekymrende mappen eller filen.
 6. Skriv inn 'ren'-kommandoen først, deretter det nåværende navnet og etterpå det nye navnet. Det skulle se ut som dette eksempelet:
  • ren TEST1 ~ 1 TEST2

 7. Trykk på Enter, og du bør være god å gå.

Hvis du ikke kan endre navn på den på denne måten, går du til flere trinn.

2. Bruk kommandoprompt

Det er ingen bedre måte å kommunisere med Windows-systemet enn Kommandoprompt. Alt som sitter fast i standardgrensesnittet, blir enkelt adressert i den forhøyede kommandolinjen. Nå, bruk av kommandoer krever viss kunnskap, men for feilen ved hånden vil du bare trenge bare essensielle.

Følg instruksjonene nedenfor for å slette fil eller mappe med kommandoprompt:

 1. Skriv cmd i Windows Search bar, høyreklikk på Command Prompt og kjør det som administrator .

 2. Naviger til mappen eller filplasseringen.
 3. Klikk på det tomme rommet i adresselinjen og trykk Ctrl + C for å kopiere banen. Vi bruker C: \ Users \ LenovoZ570 \ Nedlastinger som et eksempel. Ikke glem å erstatte vår bane med din.
 4. Skriv inn følgende linjer i kommandolinjen, og trykk på Enter etter hver:
  • cd C: \ Users \ LenovoZ570 \ Nedlastinger
  • dir / x
 5. Du bør se listen over alle tilgjengelige filer som er lagret i den følgende mappen. Konsentrere deg om DOS-navn i den første kolonnen. De er forkortede navn, og vi trenger dem til å slette mappen eller filen som plager oss. Hvis vi henviser til en fil, skriver du følgende kommando og trykker på Enter for å slette den:
  • del / f / q 180571 ~ 1.JPG

 6. I dette eksemplet slettet vi en fil med JPG-utvidelsen. Igjen, ikke glem å erstatte filnavnet etter kommandoen "del / f / q" med navnet på din egen fil. Nå, hvis en robust mappe nekter å gå, er kommandoen du bør bruke:
  • rd / q TEST1 ~ 1

 7. Trykk på Enter, og du er god til å gå.

Med det, bør du kunne fjerne filen eller mappen permanent. Husk at de slettede filene ikke lagres i papirkurven etter at Kommandoprompt er slettet. Etter det burde du være i det klare. Vi er klar over at denne andre metoden ikke er akkurat det du vanligvis vil gjøre når en fil ikke vil slette. Heldigvis er det ikke mange filer som virker rar og frastøtende, eller det ville være ganske dra med Windows, ville det ikke?

Det burde konkludere med det. Vi håper dette hjalp deg med å overvinne problemene med feilen som kan være ganske irriterende. Pass på å dele opplevelsen din eller gi oss innsikt i temaet i kommentarfeltet nedenfor.