Løs: Vanlige Minecraft Realms-problemer på Windows 10

Microsoft Realms er en av de mest verdifulle tilleggene til Minecraft-familien. Konseptet er klart: plattformservere som lar deg og dine venner nyte og konkurrere i den private verden. Selv om Windows 10-versjonen av spillet er solid i mange henseender, er det fortsatt noen problemer som må løses.

For å hjelpe deg med å finne og fikse de vanligste problemene, utarbeidet vi en liste over løsninger og løsninger som burde komme i gang. Hvis du opplever noe uvanlig i spillet, sørg for å sjekke listen nedenfor.

Slik løser du de fleste vanlige Minecraft Realms-problemene på Windows 10

1: Kan ikke logge inn

Dette er mer av et generelt problem enn noe vi kan forholde seg utelukkende til Realms. Hvert multiplayer spill har sin andel av problemer, og Minecraft er ikke en utestenging. For å gjøre tingene vanskeligere for Minecraft-spillere, er alt konto-klok dekket av Xbox Live. Det ville ikke være mye av et problem hvis det ikke er en kryssplattformsmodell, slik at det kan gå ganske sør ganske fort.

Her er listen over løsninger du kan søke om du ikke kan logge inn:

 • Kontroller nettverksinnstillingene.
 • Sjekk live server status, her.

 • Pass på at du kjører den nyeste versjonen av spillet og serveren.
 • Logg på alle enhetene og prøv å logge på igjen.
 • Rapporter feilen, her.

2: Kan ikke koble til eller bli med i et rike

Innføringen av Realms forenklet online co-op-spill, med mer stabile servere som støtter opptil 10 (+1) spillere i en dedikert verden. Det er alltid online, og det er tversplattformsfunksjon, slik at du kan opprette eller få tilgang til riket ditt både med PC eller lomme, håndholdte enheter. Imidlertid rammet enkelte brukere inn i et hinder når de prøvde å laste riket eller delta i det.

Her er de mulige løsningene for problemet ved hånden:

 • Start spillet på nytt.
 • Logg ut og logg på igjen.
 • Prøv en alternativ Xbox Live-konto.

 • Pass på at du har behov for tillatelser (foreldres samtykke).
 • Send en billett til Mojang.

4: Kan ikke lage et gratis rike

Hovedformålet med Realms er å skape din egen verden og leke med venner online. Det er en 30-dagers gratis prøveversjon som er tilgjengelig for nybegynnere, og det bør være nok for deg å få tak i tingene. Ikke desto mindre var det ikke mange brukere som kunne lage et gratis rike på grunn av visse begrensninger på deres Xbox Live-konto. Videre mottok de berørte brukerne denne meldingen: "Du kan ikke spille på Realms på grunn av hvordan Xbox Live-kontoen din er konfigurert. Dette kan endres i personvern og sikkerhetsinnstillinger på Xbox.com "

Så den beste måten å løse dette på er å kontrollere personvern og sikkerhetsinnstillinger for Internett. Hvis du er mindreårig og trenger samtykke fra foreldre, må du sørge for å skaffe det før du fortsetter å skape riket. Til slutt, hvis problemet er vedvarende, sørg for å legge inn problemet ditt til det dedikerte støttesiden, her.

5: Spillet slenger

Det er noen deler av Minecraft-universet som er ganske vanlig plaget av laggy oppførsel og bugs. Krevende, dette er ikke et krevende spill, og det kan kjøres på ganske utdaterte maskiner etter moderne standarder. Videre er Minecraft Realms ikke akkurat kjent for lags, da det følger med dedikerte servere. Det er en høy sannsynlighet at problemet er på din side, og det er ofte relatert til høy ventetid og langsom båndbredde.

 • LES OGSÅ: Kan VPN forbedre ping og gameplay? 4 beste VPN-verktøy for spillere

Sørg derfor for å sjekke nettverksinnstillingene, start ruteren og / eller modemet på nytt, og kontakt din ISP hvis det er flere problemer. Du kan sjekke hastigheten og latensnivåene lokalt (med kommandoprompt) eller med Speedtest.

6: Spillkrasj

Et annet sjeldent, men kritisk problem er spillkrasj. Med tanke på all relevant informasjon, er de vanligste synderne for dette uforenlige skjermdrivere, tildelt RAM, og visse videoinnstillinger i spillet. Nå kan vi ikke se bort fra mulige problemer med gjeldende spillversjon, så det er det også.

Game Fire er en spillbooster som vil optimalisere systemressursene dine for spillmodus og bli kvitt fryser, lags, lav FPS og andre problemer mens du spiller. Last ned det nå (gratis) for en bedre spillopplevelse.

Følg disse instruksjonene for å løse spillkrasj i Minecraft Realms for Windows 10:

 • Oppdater grafikkdrivere
 1. Høyreklikk på Start-knappen og åpne Enhetsbehandling .
 2. Utvid skjermkort .
 3. Høyreklikk på GPU-enheten din og oppdatere drivere.

 • Omfordel ekstra RAM
 1. Åpne spillet Launcher> Rediger profil .
 2. Kontroller boksen JVM Arguments .
 3. I kommandolinjen, erstatt - Xmx1G med -Xmx2G.
 • Endre videoinnstillinger
 1. Start spillet.
 2. Åpne alternativer .
 3. Velg Videoinnstillinger .
 4. Aktiver Vsync og deaktiver VBOer .
 5. Lagre endringer og start spillet på nytt.
 • Oppdater spillet
 • Installer spillet på nytt
 • Send en billett til Mojang.

Med det kan vi konkludere med denne listen. Hvis du har et ekstra problem å rapportere eller du leter etter ekstra hjelp, kan du gjerne fortelle oss i kommentarfeltet nedenfor.