FIX: ASUS ACPI Driver mangler i Windows 10

Mange av oss bruker bærbare datamaskiner daglig. Men det ser ut som at noen bærbare datamaskiner har noen mindre problemer med Windows 10. Noen brukere rapporterte at de får Asus ACPI-driver mangler feil på sine Windows 10-enheter. Så la oss se om vi kan fikse dette problemet på en eller annen måte.

Asus ACPI driverfeil vises vanligvis når Windows 10 starter, og det er ikke et alvorlig problem. Det er absolutt en irriterende fordi det vil vises hver gang du starter Windows 10. Dette problemet rapporteres å påvirke Asus bærbare datamaskiner. Hvis du har dette problemet på den bærbare datamaskinen, bør du sjekke ut en av våre løsninger nedenfor.

Hva å gjøre hvis din Asus ACPI-driver mangler

Løsning 1: Avinstaller Asus Hotkey Service

Asus Hotkey-tjenesten er en enkel programvare som lar deg bruke Fn-taster for å justere lysstyrke, lydvolum osv. På din bærbare PC. Det er et nyttig verktøy, men det er ikke nødvendig for den bærbare datamaskinen.

Ifølge brukerne Asus Hotkey Service er hovedårsaken til at Asus ACPI driver mangler feil. Så for å fikse feilen, anbefales det å avinstallere det. For å avinstallere denne programvaren, følg disse instruksjonene:

  1. Klikk på varselikonet nederst til høyre på skjermen.
  2. Neste klikk Innstillinger og gå til Alle innstillinger.
  3. Klikk System og gå til Apper og funksjoner.
  4. Når du åpner Apps og funksjoner, må du kanskje vente på listen du vil laste inn.

  5. Finn Asus Hotkey Service på listen og klikk for å avinstallere den.
  6. Så snart Asus Hotkey Service er avinstallert, start datamaskinen på nytt.

Denne feilen bør løses nå, og du vil ikke få Asus ACPI-driver til å mangle meldingen igjen. Selvfølgelig betyr dette at du ikke vil kunne bruke Asus Hotkey Service og hurtigtastene sine lenger.

Hvis du vil fortsette å bruke denne programvaren og kvitte seg med feilen, foreslår vi at du laster ned Asus Hotkey Service versjon for Windows 8 herfra. Bare fjern gjeldende versjon som vi viste deg og installer versjonen V1.48 fra lenken over.

Løsning 2: Oppdater driverne

Hvis du ikke vil fjerne Asus Hotkey-tjenesten, kan du prøve å oppdatere driverne. Utdaterte driverversjoner kan utløse dette varselet da Windows 10 ikke registrerer driveren.

For å fikse dette problemet kan du bare laste ned den nyeste ACPI-driverversjonen. Bruk Windows 10-enhetsbehandling, høyreklikk ACPI-driveren og velg oppdateringsalternativet. Du kan også bruke en dedikert driveroppdateringsprogramvare til å gjøre jobben.

TweakBit Driver Updater er offisielt godkjent av Norton og Microsoft. Dette betyr at det er 100% trygt å bruke. Programvaren registrerer automatisk drivere, skanner datamaskinen for å oppdage korrupte, manglende eller utdaterte drivere og installerer deretter den beste driverversjonen fra sin 300.000 offisielle driverversjonsliste.

  • Last ned nå TweakBit's Driver Updater gratis

Hvis du fortsatt har problemer på PCen din, eller hvis du bare vil unngå dem for fremtiden, anbefaler vi deg å laste ned dette verktøyet (100% trygt og testet av oss) for å fikse ulike PC-problemer, for eksempel filtap, skadelig programvare og maskinvarefeil.

Relaterte poster å sjekke ut:

  • Fix: Touchscreen virker ikke på ASUS laptop
  • Fiks: Kan ikke installere Asus Smart Gesture-driveren på Windows 10
  • 5 av de billigste ASUS-skjermer under $ 200

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i november 2015 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.