Fiks: 0xc1900200 feil i Windows 10

Gratis oppgraderingsperiode kommer til en slutt, og hvis du vil oppgradere til Windows 10, er dette din siste sjanse fordi gratis oppgradering slutter 29. juli. Dessverre kan Windows 10-oppgradering noen ganger støte på problemer, og et av de vanligste problemene er feil 0xc1900200 .

Hvordan fikse 0xc1900200 feil på Windows 10?

Innholdsfortegnelse:

 1. Sjekk om PCen din samsvarer med kravene
 2. Koble fra alle USB-enheter
 3. Tilbakestill Windows 10 Update-komponentene
 4. Kjør SFC-skanning
 5. Hviteliste Windows Update-serverne
 6. Kjør DISM
 7. Endre størrelsen på den reserverte partisjonen
 8. Oppdater BIOS

Rask løsning for ulike feil på Windows 10

 • Trinn 1 : Last ned denne PC-skanne og reparasjonsverktøyet
 • Trinn 2 : Klikk på "Start Scan" for å finne Windows-problemer som kan forårsake feil i Windows 10
 • Trinn 3 : Klikk på "Start Repair" for å fikse alle problemer (krever oppgradering).

Løsning 1 - Sjekk om PCen din samsvarer med kravene

Windows 10 er ikke et krevende operativsystem, men for å oppgradere må du kontrollere at PC-en din samsvarer med kravene. Hvis datamaskinen din samsvarer med maskinvarekravene, er det ganske mulig at en bestemt applikasjon, driver eller firmware hindrer Windows 10-oppgraderingen, så vær sikker på at du oppdaterer driverne og kontroller om alt er oppdatert. I tillegg må du kontrollere at du har de nyeste Windows-oppdateringene installert.

Oppdatering av drivere er avgjørende for systemets stabilitet og sikkerhet, og for raskt å oppdatere alle driverne, foreslår vi at du prøver denne driveroppdateringsprogramvaren som gjør alt automatisk.

Løsning 2 - Koble fra alle USB-enheter

Noen ganger kan du få 0xc1900200 feil under Windows 10-oppgradering hvis du har en ekstern harddisk tilkoblet. Eksterne harddisker er ekstremt nyttige for sikkerhetskopiering av filer, men hvis du har en ekstern driver koblet til under Windows 10-oppgraderingen, kan det hende du støter på visse feil, derfor anbefales det at du kobler fra den.

Brukerne rapporterte også den samme feilen med en USB Bluetooth-mottaker for trådløs mus. Ifølge dem var problemet helt etter at du har koblet mottakeren fra PCen. Husk at nesten hvilken som helst USB-enhet kan føre til at denne feilen vises, så husk å koble fra alle unødvendige USB-enheter, for eksempel skriveren, kontrolleren, etc. før du starter Windows 10-oppgraderingsprosessen.

Løsning 3 - Tilbakestill Windows 10 Update-komponentene

En annen ting du kan gjøre hvis du ikke kan installere oppgraderingen, er å tilbakestille Windows 10 Update-komponentene. Hvis du ikke er sikker på hvilke komponenter akkurat, følg bare disse instruksjonene:

  1. Høyreklikk Start-menyen, og åpne Kommandoprompt (Admin)
  2. Skriv inn følgende kommandoer og trykk på Enter etter hver kommando:
    • netto stopp wuauserv
    • netstopp cryptSvc
    • nettstoppbiter
    • nettstopp msiserver

Nå skal du omdøpe mappen SoftwareDistribution and Catroot2. Slik gjør du det:

 1. Åpne kommandoprompt og skriv inn følgende kommandoer:
  • Ren C: \ Windows \ softwareDistribution SoftwareDistribution.old
  • Ren C: \ Windows \ System32 \ catroot2 Catroot2.old
 2. Nå, start BITS, Cryptographic, MSI Installer og Windows Update Services ved å skrive følgende kommandoer i Kommandoprompt :
  • netto stopp wuauserv
  • netstopp cryptSvc
  • nettstoppbiter
  • nettstopp msiserver
 3. Skriv Avslutt i kommandoprompt for å lukke det

Løsning 4 - Kjør SFC-skanning

La oss nå gå til feilsøkingsverktøyene. Hvis det er noe i systemet ditt som trenger tilpasning, og dermed forhindrer deg i å oppgradere det, kan SFC-skanningen være en perfekt løsning. Slik kjører du SFC-skanningen:

 1. Åpne kommandoprompt som administrator.
 2. Skriv inn følgende kommando, og trykk Enter: sfc / scannow

 3. Vent til prosessen er ferdig (det kan være lang).
 4. Start datamaskinen på nytt

Løsning 5 - Hviteliste Windows Update-serverne

Kanskje du ikke klarer å motta oppgraderingen fordi datamaskinen din er satt til å blokkere Microsofts oppdateringsservere. Slik fjerner du dem:

 1. Gå til Kontrollpanel og åpne Internett-alternativer.
 2. Velg kategorien Sikkerhet som du har i øvre meny i vinduet Internett-alternativer .
 3. Velg alternativet Trusted Sites i sikkerhetsvinduet, og klikk på Nettsteder .
 4. Fjern merket for Krev serververifisering (https :) for alle nettsteder i denne sonefunksjonen .
 5. Du vil nå ha en boks der som sier Legg til denne nettsiden til sonen . Skriv inn følgende adresser: //update.microsoft.com og //windowsupdate.microsoft.com
 6. Klikk på Add- knappen når du har skrevet inn adressene ovenfor.
 7. Klikk på OK- knappen for å lagre innstillingene dine.

Løsning 6 - Kjør DISM

Og det siste feilsøkingsverktøyet vi skal prøve, er DISM. DISM er i utgangspunktet den samme som SFC-skanningen, men er kraftigere, så hvis SFC-skanningen ikke fikk jobben, er det sjansene, DISM vil.

Slik kjører du DISM i Windows 7/8:

 1. Åpne kommandoprompt som administrator.
 2. I kommandolinjen kopierer du disse linjene en etter en, og trykker på Enter etter hver:
  • DISM / online / Cleanup-Image / ScanHealth

  • DISM / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth
 3. Vent til prosedyren er ferdig (det kan ta opptil 10 minutter).
 4. Start datamaskinen på nytt.

Løsning 7 - Endre størrelsen på den reserverte partisjonen

Noen ganger vil du ikke kunne oppgradere til Windows 10 på grunn av størrelsen på den reserverte partisjonen. For å fikse dette problemet må du utvide størrelsen, og den enkleste måten å gjøre det på er å bruke et tredjepartsverktøy som MiniTool Partition Wizard Free. Når du har installert programmet, øker størrelsen på den reserverte partisjonen fra 300 MB til 1 GB for eksempel. Om nødvendig kan det hende du må redusere størrelsen på andre partisjoner på harddisken din. Husk at denne prosedyren kan være potensielt farlig, fordi du ved et uhell kan slette en bestemt partisjon hvis du ikke er forsiktig, derfor anbefales ekstra forsiktighet.

Løsning 8 - Oppdater BIOS

Få brukere rapporterte at de ikke kan oppgradere til Windows 10 på grunn av deres BIOS. Ifølge dem var deres CPU-klokke feil, og det var årsaken til feilen 0xc1900200. Etter at BIOS ble oppdatert, ble problemet løst, og Windows 10-oppgraderingen ble installert uten problemer. Vi må nevne at dette problemet kan oppstå selv om du har den nyeste versjonen av BIOS installert, så du må kanskje installere den igjen bare for å fikse denne feilen. Husk at BIOS-oppgradering er noe avansert, derfor hvis du ikke vet hvordan du skal utføre det på riktig måte, anbefaler vi sterkt at du sjekker hovedkorthåndboken din for detaljerte instruksjoner. BIOS-oppgradering kan forårsake permanent skade hvis oppgraderingsprosessen går galt, derfor vær ekstra oppmerksom hvis du bestemmer deg for å oppgradere BIOS.

Hvis du fortsatt har problemer med maskinvaren din, eller du bare vil unngå dem for fremtiden, anbefaler vi deg å laste ned dette verktøyet (100% trygt og testet av oss) for å fikse ulike PC-problemer, for eksempel maskinvarefeil, men også filtap og skadelig programvare.

Feil 0xc1900200 kan forhindre deg i å oppgradere til Windows 10, og hvis du har denne feilen, må du prøve noen av våre løsninger.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig utgitt i juli 2016 og har siden blitt fullstendig oppdatert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.