Feil 0x8004005: Windows Store fungerer ikke etter Windows 8.1 Pro Upgrade

Windows Store er fylt med problemer og problemer etter Windows 8.1-oppdateringen for mange brukere. En av dem sier at han har mottatt en feilkode 0x8004005, og at Windows Store ikke åpner i det hele tatt

Vi har snakket om lignende ulykker før, men dette er første gang vi snakker om en bestemt feilkode. Tidligere har vi forklart hvordan du reparerer Windows 8-butikken slik at den kan åpne. Vi har også forklart hvordan du aktiverer og viser alle Windows Store-apper og hvordan du ser populære apper i Windows Store.

Denne gangen støter vi på en bestemt Windows Store-feil som gir følgende kode: 0x8004005 & HERESULT: 0x80073CFE. Her er hva brukeren som først oppdaget det, sier (unnskyld hans fattige engelsk):

hei, oppgrader windows 8.1 pro fra windows 8. det fungerte bra i noen dager. men siden i forrige uke har min Windows-butikk ikke virket. jeg får feil på "noe som skjedde og Windows-butikken fungerer ikke lenger, kan det hende at du må oppdatere Windows på PCen din" når jeg prøver å oppdatere sitt ordtak "Sett inn medial noen filer mangler" Jeg har ikke noe medie når jeg oppgraderer Windows 8.1 fra Windows-butikker, og det var oppgradering uten noen feil.

Selv etter oppgraderingen gikk det bra i noen dager. Mine andre apps fungerer bare, jeg får problemer med å starte Windows-butikken.

Jeg gjorde mye forskning og utvikling for å løse dette problemet, selv om jeg avinstallerer "Kasper Sky Internet Security", prøv også "Wsreset.exe" også prøve "powershell ... .kommando gitt på miksoløs løsning og støttesider, men til jeg får problemer. når jeg glemmer powershell-kommandoen, fikk jeg "Err: Add -Appxpackage: Distribusjon mislyktes med HRESULT: 0x80073CFE, Pakkebiblioteket er skadet.

Feil -550: Windows kan ikke behandle en distribusjonsoperasjon fordi pakkedata-databasen støter på en ESENT-feil. Bruk tilbakestill PC-funksjonen til å gjenopprette PCen. Jeg vil ikke installere Windows 8.1 pro på nytt. også jeg har ingen ISO-fil av windiws 8.1 pro. Vennligst gi meg en løsning på denne feilen.

Les også : Irriterende: Windows 8 App-websider Åpne Windows-butikken automatisk

Så, som vi kan se, mottok han også Feil -550 i Windows 8.1, samt HRESULT: 0x80073CFE. Jeg kjører også Windows 8.1 Pro, men dette har ikke skjedd med meg. Vet noen en løsning på dette problemet?

Andre Windows Store-problemer rapportert

Windows Store har mange problemer, og det største kan være når butikken ikke fungerer i Windows. Windows 10-brukere rapporterte dette problemet, og heldigvis har vi funnet nødvendige reparasjoner og skrevet en veiledning på dem. Hvis butikken din virker, men den ikke åpnes, kan du prøve trinnene fra denne artikkelen.

Det er også flere tekniske problemer som:

  • Windows-butikken vil ikke oppdatere
  • Windows Store tillater ikke at du kjøper en app
  • Butikkapplikasjoner åpnes ikke i Windows 10