Laster ned Real Player for Windows 8, 10 møtt med problemer

Selv om Real Player er tilgjengelig i et år på Windows 8, møter noen brukere problemer når du laster ned videoer eller spiller noen klipp med spilleren.

På samme måte som BSPlayer for Windows 8, er den populære RealPlayer-videospilleren også kompatibel med Microsofts nyeste operativsystem. Jeg har imidlertid nylig sett at noen brukere har rapportert problemer, spesielt med Windows 8.1. Men her er det en Windows 8-bruker sier:

Hei, jeg har problemer med Real Player. det vil gi meg muligheten til å laste ned videoer på nettet og alt, men som det blir mot slutten av nedlasting; det gir meg en melding som sier "Last ned mislykket, oppdater siden og prøv igjen" dette blir veldig irriterende, og det gjør det med alle videoene jeg prøver å laste ned fra YouTube. Jeg har allerede prøvd å tilbakestille kompatibilitetsmodus manuelt med Windows 8 og har selv prøvd å oppdatere til den nyeste versjonen av ekte spiller, men likevel ikke flaks. Hvis noen kan hjelpe meg med dette problemet eller har noen forslag til hva jeg kan prøve, vennligst svar.

Fra det jeg har sett, synes de fleste av disse problemene å være relatert til at brukere av Windows 8 eller Windows 8.1 ikke bruker den nyeste versjonen av RealPlayer. For øyeblikket er den nyeste Windows versjon 16.0.3.51 av RealPlayer den du burde laste ned. Følg lenken nedenfor for å laste ned desktopversjonen av RealPlayer for Windows 8. Dessverre er RealPlayer Express for Windows 8 ikke lenger tilgjengelig i Windows Store.

  • Last ned ekte spiller for Windows 8

RealPlayer fungerer ikke i det hele tatt: hva skal jeg gjøre?

Hvis versjonen ovenfor ikke virker på PCen, er den eneste løsningen igjen å bytte til en annen spiller. Det kan være vanskelig, spesielt hvis du bruker RealPlayer på Windows 8, 8.1 eller 10 for en stund. Vi har noen lister som du kanskje trenger å konsultere, men ikke bry deg - produktene på denne listen er flotte spillere og videosoftware, testet av mange brukere. Her er noen av dem:

  • Beste DVD-spiller apps for Windows 10 brukere
  • 7 beste mediesoftware til PC for å nyte krystallklare videoer
  • GOM Player for Windows 10 spiller 360-graders videoer
  • Windows-programvare for å spille nesten alle videoformater med
  • Last ned KM Player for Windows 8.1 / Windows 10 [Siste versjon]