Last ned Windows Embedded 10/8 i 2019

I 2015 ble Windows 10 IoT Core gjort tilgjengelig for kommersiell bruk, og siden 2017 støtter den Intels fullproduserte familie. Hvis du ønsker å bruke Windows Embedded-enheter, foreslår vi at du oppdaterer til de nyeste versjonene.

Tilbake i 2013 annonserte Microsoft at Windows Embedded 8 var tilgjengelig, så vel som utgivelsesdatoer for andre Windows Embedded operativsystemer. For de av dere som ikke vet hva Windows Embedded er, kan du tenke på alle industrirobotene som setter sammen biler, eller detaljhandelstjenesteprodukter - mange av disse arbeidene på Windows Embedded, som i hovedsak er skreddersydd versjon av Windows OS, designet spesielt for disse enhetene.

Oppgrader til Windows Embedded 10

For kunder som allerede har Windows 10 Enterprise-lisens, viser følgende tabell oppgraderingsbanen for forskjellige Windows-innebygde enheter.

Oppgraderingen er ikke mulig for andre enheter, som må slettes og deretter lastes opp Windows 10 Enterprise for å kunne kjøre den nye versjonen riktig fra:

 • Windows Embedded 8.1 Industri Enterprise
 • Windows Embedded 8.1 Industri Pro
 • Windows Embedded 8 Industry Enterprise
 • Windows Embedded 8 Industry Pro
 • Windows Embedded POSReady 7
 • Windows Embedded 8 Standard
 • Windows Embedded Standard 7
 • Windows Embedded Standard 7 Service Pack 1
 • Windows XP innebygd

Hva er Windows Embedded?

Kevin Dallas, daglig leder for Windows Embedded hos Microsoft, forklarer hvordan brukere kan dra nytte av å bruke Windows Embedded 8:

Edge-enheter som er koblet til og jobber i samvirke med en virksomhets bredere IT-infrastruktur, frigjør potensialet for tingets internett ved å gi de brukbare dataene og operativ intelligens som driver bedrifter fremover. Fra den rike, kjente opplevelsen av Windows til integrert administrasjon, analyser og skyplattformer, hjelper Windows Embedded 8 sammen med den fulle bredden av Microsoft-teknologier for intelligente systemer bedrifter å opprettholde varige konkurransefortrinn i detaljhandel, industri, helsevesen og en rekke bransjer.

Windows Embedded 8 er en egendefinert versjon av Windows 8 som fungerer på en hvilken som helst enhet som har datakraften, slik at den kan være en del av tingenes Internett, et sted der alle ikke-tradisjonelle databehandlingsenheter (hvilken som helst intelligent enhet som ikke er en faktisk datamaskin) koble til hverandre. Windows Embedded 8 kommer også i forskjellige versjoner, avhengig av typen enheter som skal kjøre den.

Tilgjengelighet av Windows Embedded 8 operativsystemer

For øyeblikket kan brukerne bruke Windows Embedded Standard Edition eller den kraftigere Pro Edition, og i nær fremtid ser vi andre produkter utgitt fra Windows Embedded Family. Disse to versjonene er vanligvis tilgjengelige nå, og de kan lastes ned via Microsoft Download Center.

OEMer og bedrifter vil kunne bruke forskjellige versjoner av Windows Embedded 8, avhengig av hvilken type applikasjon de trenger. For håndholdte enheter vil Windows Embedded 8 Handheld SDK bli tilgjengelig senere i år, noe som betyr at enheter som kjører den, vil være tilgjengelige i slutten av 2013 eller muligens i første kvartal 2014.

[UPDATE] For mer informasjon om hvordan du oppgraderer og aktiverer offline oppdateringer på Windows-innebygde håndholdte enheter, se det offisielle blogginnlegget.

Windows Embedded 8 Industry, som består mesteparten av Windows Embedded 8-plattformen, er tilgjengelig fra 2. april 2013 og ble implementert veldig snart i punkt-og-tjeneste-systemer, helsevesen og andre produksjonssystemer.

Relaterte artikler å sjekke ut

 • Windows 10 står nå for 57% av bedriftens PCer over hele Europa
 • 5 beste sikkerhetsprogramvare for små bedrifter [2019 Liste]
 • 5 beste kiosk programvare for Windows 10 å wow dine gjester

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig utgitt i mars 2013 og har siden blitt revidert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.