Last ned Nvidias GeForce Experience-programvare på Windows 10, 8.1

Mange irriterende grafikkproblemer i Windows 10, 8.1 er forårsaket av det faktum at du ikke kjører de nyeste driverne. Nvidia-brukere kan bruke Nvidias GeForce Experience-programvare for å alltid laste ned og installere de nyeste grafikkdriverne.

Det jeg skal snakke om nedenfor, kan virke som veldig enkelt for mange, men det er faktisk en reell hjelp for andre. Å få de nyeste Nvidia-driverne kan virke som en kjedelig jobb for brukere, så det du trenger å forsikre deg om, er at du installerer Nvidia GeForce Experience-programvaren neste gang du laster ned de nyeste Nvidia-driverne eller ved å følge nedlastingslinken på slutten av artikkel.

Last ned og installer de nyeste Nvidia GeForce Experience drivere

Hold drivere oppdatert. Programmet GeForce Experience gir deg automatisk beskjed om nye driverutgivelser fra NVIDIA. Med ett enkelt klikk, kan du oppdatere driveren direkte uten å forlate skrivebordet. Optimaliser dine spill automatisk. GeForce Experience kobler deg til NVIDIAs sky data center for å laste ned optimale spillinnstillinger tilpasset din PC, CPU, GPU og skjerm. Dette betyr at du alltid får best bildekvalitet samtidig som du opprettholder god ytelse. I tillegg forteller en innebygd, interaktiv skjermbildeviser deg om hver innstilling og fordel.

Du trenger ikke nødvendigvis å kjøre den i bakgrunnen, da vi vet at det kommer til å spise opp noen dyrebare megabyte fra RAM-en din. Du kan bare sjekke som en gang per uke for å se om det er nye Nvidia drivere som venter på at du laster ned dem. I tillegg til å finne de nyeste Nvidia-driverne, vil den også optimalisere spillene dine, slik at du får det beste utvalget.

Last ned GeForce Experience for Windows 10, 8.1

Tips for en bedre spillopplevelse

Bortsett fra å installere NVIDIA Geforce Experience-programvaren for å laste ned de nyeste grafikkdriverne på maskinen din, er det få raske tips og triks som du kan bruke til å optimalisere spilløkten.

  • Tilpass spillinnstillingene dine: Forskjellige spill trenger forskjellige innstillinger, så sørg for å aktivere de riktige spillinnstillingene for tittelen du spiller. For mer informasjon om de aktuelle innstillingene, gå til spillutviklerens støttesenter. Du kan også bruke en dedikert programvare for automatisk å optimalisere spillytelsen din, for eksempel GameFire .

For å øke spillytelsen og bli kvitt slowdowns, lags, low FPS og andre irriterende problemer, anbefaler vi at du laster ned spillbrann (gratis).

  • Deaktiver Game DVR

Vi vet at dette tipset kanskje først virker litt uvanlig, men bare med oss. Mange Windows 10-brukere har klaget over ulike spillproblemer utløst av Game DVR, så det er best å slå den av, spesielt hvis du ikke planlegger å spille inn spillesesjonene dine.

  • Deaktiver CPU hogging apps og programmer

Når du spiller spill som krever mange datamaskiner, er det best å bare deaktivere alle appene og programmene du ikke bruker. På denne måten vil maskinen lede all ledig ressurs til å levere den beste spillopplevelsen. Du kan gjøre dette ved å starte datamaskinen på en ren måte.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i desember 2013 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.