Last ned Copernic Desktop Search for Windows

Mulighetene for Windows Søk er ganske begrenset når det gjelder profesjonelle brukere. Hvis du trenger et grundig lokalt skrivebordssøk, er sjansen for at du skal være på utkikk etter et profesjonelt verktøy.

En av disse er Copernic Desktop Search. Dette er en av de beste lokale og server søkemotorene du noen gang kommer inn på.

Den støtter over 150 filtyper, og den dekker alle stasjoner og nettverk på datamaskinen. Med dusin søkekriterier under Refine-delen, kan du enkelt finne en enkelt fil med lynhastigheter.

Den er designet for å finne den mest relevante informasjonen på din PC. Dette inkluderer Office-filer, Outlook-e-post og vedlegg, tekstdokumenter og multimediefiler.

Redaktørens anbefaling Copernic Desktop Search
  • Bildetekstgjenkjenning (OCR-basert)
  • Flere søkefelt
  • Støtter søk operatører
Last ned Copernic Desktop Search gratis

Som en frittstående applikasjon oppretter det et søkeordskart (indeks) for å låse opp ustrukturert data. Du kan finne utklipp av e-post eller innhold fra en PDF-fil. Selv lokalt lagrede skyfiler er tilgjengelige.

Copernic Desktop Search er et abonnementsbasert premiumverktøy med en rekke forskjellige pakker for å passe brukerens behov. Det er lett å finne ut med 30-dagers prøveperioden, så gi den en gå og bekreft brukbarheten i løpet av få minutter.

Last ned Copernic Desktop Search