Rabatterte Windows 8 Apps & Games denne uken # 3

Den tredje uken for Windows 8 Red Stripe Deals er her, og vi har tre flere Windows 8 rabatterte apps og spill. Denne gangen diskuterer Microsoft Skulls av Shogun, Pylon og SuperPhoto. Les nedenfor beskrivelsen av disse Windows 8.1-appene.

I forrige uke har Microsoft diskontert følgende Windows 8-apper fra Windows Store - Halo: Spartan Assault, FlightRadar24 og Hills of Glory 3D. I denne uken har Microsoft som alltid spurt 2 av de mest spillte spillene i Windows Store og en topp produktivitetsapp. Her er de:

Skulls of the Shogun

Opprinnelig pris: $ 8.99 Salgspris: $ 4.49

Skulls of the Shogun er et av de beste Windows 8-spillene som for øyeblikket er tilgjengelige i Windows Store, og vi har også inkludert i vår topp. 20 nivåer av håndmalt, historiedrevet singleplayer kampanje modus venter på deg. Kan du være den ultimate samurai?

Ved å kaste opp langs livets bredder møtes spillerne sammen med levende spøkelse-samurai-krigere, magiske dyremonker og mustachioed-samurai-generaler på vei for å fange Skulls of the Shogun. Med sine røtter i klassisk turnbasert strategispill, beholder Skulls of the Shogun denne dybden samtidig som du legger til et jevnt, strømlinjeformet grensesnitt, realtime fysikk og over den øverste samurai-handlingen. Spillerne fordyper seg i kamp med morsomme og unike spillfunksjoner blant frodige, uhyggelige miljøer. Har også opptil 4-spiller lokal og nettverksbasert multi-player og en original score inspirert av gamle samurai-filmer og dub, Skulls of the Shogun tilbyr enkle, men dype, raffinerte og offbeat spillspill.

pylon

Opprinnelig pris: $ 4, 99. Salgspris: $ 2.49

Pylon er et flott RPG Windows 8-spill som tar plass i en vakker 3D-verden, og i sanntid kamp, ​​kompleks og tilpassbar er hovedtrekkene. Du vil kjempe mot elitemonstre og skremmende sjefer. Er du opptatt av oppgaven?

Eventyr inn i mystiske land, kjempe farlige monstre og samle masser av episk plyndring! Utforsk verden av Pylon, en klassisk og robust Action RPG! Nyt væskekamp, ​​mangfoldige evner og en rekke ekspansive miljøer pakket med skapninger, skatter og mer ... Pylon sikringer lynrask Hack 'n Slash kamp med taktisk gameplay. Bytt mellom tre forskjellige klasser, alle med samme karakter. Du kan også lage en hybrid klasse og tilpasse den med et bredt spekter av spesielle kamp ferdigheter og evner, og oppgrader dem! Utstyr og bruk en rekke våpen og rustning, hver med forskjellige bruksområder i gameplay. Duel-wield wands og sverd, heft et skjold eller smadre fiender med store maces! Sokkel magiske rustninger med kraftige perler lastet med utallige kombinasjoner av bonuser og forbedringer.

SuperPhoto

Opprinnelig pris: $ 3.99 . Salgspris: $ 1.99

Foto redigering i sitt beste - dette er hva SuperPhoto for Windows 8 handler om. Filtre, 3D, Kombiner, Bokeh, Rammer, Teksturer, Mønstre, Pensler 100 + kule ulåste effekter er der for å hjelpe deg med å ta bilderedigering til neste nivå på Windows 8-tabletten.

Unike, fremragende effekter du vil elske. Du har uendelig moro og gjør bildene dine til fantastiske kunstverk med bare ett klikk!