Skrivebordet slår svart i Windows 10, 8.1 [Fix]

Har du noen gang prøvd å jobbe med Windows 10, 8, 1 PC og plutselig ble skrivebordsbakgrunnen svart? Vel etter å ha gjort noen feilsøking på dette problemet har jeg oppdaget at det er en bestemt funksjon i Windows 10, 8.1 som forårsaker denne feilen i systemet. Heldigvis for oss kan vi ordne det veldig raskt.

Problemet i Windows 8.1 som gjør at PC-en din blir svart, er direkte relatert til funksjonen "Vis skrivebord ikoner". Etter å ha spilt litt med denne funksjonen ser det ut til at skrivebordet mitt på Windows 10, 8.1 var svart, men ikke bekymre deg, Det er en veldig enkel måte å fikse skrivebordet på og få tilbake ditt vanlige bilde ved å følge retningslinjene nedenfor.

Tutorial om hvordan du fikser skrivebordet ditt hvis det blir svart på Windows PC

Først av alt, jeg skal fortelle deg hvordan du fikk dette problemet i utgangspunktet.

Hvordan har du det svarte skrivebordet:

Du må sjekke om skrivebordet vises, og klikk deretter (høyreklikk) i et tomt rom på skrivebordet og velg fra menyen "Vis". Når du har valgt "Vis", fjerner du merket "Vis skrivebord ikoner" for å gjøre ikonene dine forsvinne fra skrivebordet.

Nå må du klikke (høyreklikk) igjen på skrivebordet og velge derfra "Tilpass". Nå må du velge derfra et tema med mer enn en bakgrunnsbilde. Etter dette velg igjen et enkelt tapet tema som "Windows".

Etter dette kan du lukke vinduet "Tilpass" og skrivebordet blir svart.

Hvordan fikse skrivebordet hvis det blir svart:

For å fikse skrivebordet må vi:

  1. Klikk (høyreklikk) på ledig plass på skrivebordet.
  2. Klikk (venstre klikk) på "View".
  3. På "Vis" -menyen, velg "Vis skrivebord ikoner".
  4. Nå må vi gå igjen til "Vis" -menyen og fjerne merket for "Vis skrivebord ikoner" igjen.
  5. Dette bør fikse skrivebordet ditt og slå det tilbake til normalt.

Andre "desktop blir svarte" problemer og deres rettelser

Dette er kanskje ikke det eneste problemet du kanskje har, og i andre tilfeller kan denne løsningen ikke fungere. Her er noen reparasjonsveiledninger for andre problemer med svart skrivebord:

  • Fix Desktop Wallpaper Turned Black I Windows 10, 8.1
  • 2018 Fix: Windows 10 Black Screen med markør (ja det irriterende problemet!)
  • Windows 10 Black Screen etter pålogging [Fix]
  • Windows 10 svart skjerm uten markør [FIX]

Hvis du fortsatt har problemer på PCen, eller hvis du bare vil unngå dem for fremtiden, anbefaler vi deg å laste ned dette verktøyet (100% trygt og testet av oss) for å fikse ulike PC-problemer, for eksempel filtap, skadelig programvare, og maskinvarefeil.

Over kan du se hvordan vi enkelt kan fikse om noen få minutter på Windows 10, 8.1-skrivebordet hvis det blir svart. Selv om dette ikke er en veldig plagsom feil, og det ikke påvirker PCen din på noen måte, er den svarte skjermen fortsatt irriterende hvis du vil tilpasse skrivebordet, og det blir plutselig svart. For noen tanker om saken, skriv oss nedenfor.