D3dcompiler_43.dll mangler? Slik løser du det

D3dcompiler_43.dll er en dynamisk koblingsbibliotekfil som brukes av DirectX. Som sådan er dette en ganske viktig fil for spill og grafikkapplikasjoner.

Manglende DLL-feil oppstår når operativsystemet ikke kan finne en nødvendig DLL-fil for et program, eller hvis DLL er skadet på noen måte. Hvis en fil d3dcompiler_43.dll mangler, kan det hende du får en feilmelding som sier at " d3dcompiler_43.dll mangler fra datamaskinen.

Den manglende d3dcompiler_43.dll-feilen vil trolig oppstå når du kjører spill eller grafisk programvare i ulike Windows-plattformer. Programvarepakker som returnerer en manglende d3dcompiler_43.dll feilmelding, kommer ikke til å kjøre for deg.

Det er imidlertid ulike mulige løsninger for feilen " d3dcompiler_43.dll ". og dette er noen oppløsninger som kan løse problemet.

Slik reparerer du d3dcompiler_43.dll-feil på Windows 10

 1. Kjør en System File Checker Scan
 2. Oppdater Microsoft DirectX
 3. Installer et program på nytt
 4. Rull tilbake Windows til et gjenopprettingspunkt
 5. Gjenopprett den manglende D3dcompiler_43.dll-filen
 6. Last ned en ny D3dcompiler_43.dll-fil fra DLL-files.com
 7. Løs manglende DLLs med DLL Fixer Software

Løsning 1 - Kjør en System File Checker Scan

System File Checker, eller SFC, er Windows 'innebygd verktøy for å reparere ødelagte eller manglende systemfiler. En SFC-skanning kan fikse en rekke DLL-feil. Følg retningslinjene nedenfor for å kjøre en SFC-skanning.

 1. Windows 10 og 8 brukere kan åpne kommandoprompt fra Win + X-menyen ved å trykke på Win-tasten + X-hurtigtasten.
 2. Velg Kommandoprompt (Admin) på Win + X-menyen.
 3. Før du starter en SFC-skanning, skriv inn ' DISM.exe / Online / Cleanup-image / Restorehealth ' i kommandoprompt og trykk Enter .
 4. Skriv deretter inn ' sfc / scannow ' i kommandoprompt, og trykk på Retur- tasten for å starte skanningen.

Når SFC har fullført skanningen, vil kommandoprompt fortelle deg om Windows Resource Protection reparerte filer. Hvis WRP reparerer noe, start datamaskinen på nytt.

Som et resultat vil du sørge for at programmet er helt fjernet og forhindrer eventuelle fremtidige problemer.

Løsning 4 - Rull tilbake Windows til et gjenopprettingspunkt

Du kan rulle Windows tilbake til en tidligere dato med Systemgjenopprettingsverktøyet. Systemgjenoppretting kan også gjenopprette eller reparere en slettet eller ødelagt d3dcompiler_43.dll-fil så lenge du ruller Windows tilbake til en dato da ingen av programvarene returnerte eventuelle mangler d3dcompiler_43.dll feil. Systemgjenoppretting vil imidlertid ikke løse problemet hvis du velger et veldig nylig gjenopprettingspunkt. Slik kan du bruke Systemgjenoppretting i Windows.

 1. Skriv inn "restrui" i Run-tekstboksen og klikk OK for å åpne vinduet direkte nedenfor.
 2. Klikk på Neste for å åpne listen over systemgjenopprettingspunkter.

 3. Velg et gjenopprettingspunkt som vil rulle operativsystemet tilbake til en dato da det ikke var noen manglende d3dcompiler_43.dll-feil på Windows-plattformen.

 4. Du kan også trykke på knappen Søk etter berørte programmer for å se hvilken programvare du har installert etter et valgt gjenopprettingspunkt. Programvare, oppdateringer og drivere som legges til etter det valgte gjenopprettingspunktet, blir slettet.

 5. Klikk Neste og Fullfør for å bekrefte det valgte gjenopprettingspunktet og rull tilbake Windows.

Løsning 5 - Gjenopprett den manglende D3dcompiler_43.dll-filen

Hvis d3dcompiler_43 DLL er slettet, kan du gjerne gjenopprette den filen ved å sjekke om den er i papirkurven. Åpne papirkurven, og skriv 'D3DCompiler_43.dll' i søkeboksen. Høyreklikk deretter d3dcompiler_43.dll og velg Gjenopprett- alternativet.

Hvis du ikke kan gjenopprette en slettet d3dcompiler_43.dll i papirkurven, kan du ha lykke til med tredjeparts filgjenopprettingsprogramvare. Det er mange filgjenoppretting verktøy som kan muligens gjenopprette en slettet DLL for deg, for eksempel Recuva, EaseUS Data Recovery, Pandora File Recovery og MiniTool Partition Recovery. Denne programvareguide forteller deg om noen av de beste filgjenopprettingsverktøyene for Windows.

Løsning 6 - Last ned en ny D3dcompiler_43.dll-fil fra DLL-files.com

Det er mange nettsteder der du kan laste ned en ny d3dcompiler_43 DLL-fil for å erstatte en manglende. Ikke alle disse nettstedene kan være anerkjente kilder, men DLL-files.com er en av de bedre nettstedene for å skaffe en erstatning DLL fra når det kreves. Du kan lagre en ny DLL-fil til Windows fra dette nettstedet som følger.

 1. Åpne denne siden på DLL-files.com.
 2. Klikk Last ned ved siden av 64 eller 32-bit d3dcompiler_43.dll filversjonen. Last ned 32-bitersfilen hvis du har en 32-biters Windows-plattform.
 3. Filen lagrer som en ZIP som du kan pakke ut ved å åpne ZIP i File Explorer og trykke på Extract all- alternativet. Velg en sti for den hentede filen, og trykk på Utdrag- knappen.

 4. Deretter må du flytte d3dcompiler_43.dll til mappen C:> Windows> System32 i Filutforsker. Du kan flytte filer i Filutforsker ved å dra og slippe dem i alternative mapper.

 5. Start Windows OS på nytt.
 6. Du må kanskje også registrere den nye DLL-en. For å gjøre det, åpne Kommandoprompt ved å trykke på Win-tasten + X-hurtigtast og velg Kommandoprompt (Admin) .
 7. Skriv inn ' regsvr32 d3dcompiler_43.dll ' i Spørringen, og trykk på Retur- tasten.

Løsning 7 - Fix manglende DLLs med DLL Fixer Software

Det finnes mange DLL-fixerverktøy som reparerer manglende DLL-feil i Windows. DLL Suite er bruksprogramvare som du kan reparere og erstatte en ødelagt eller slettet d3dcompiler_43.dll-fil med. I tillegg vil programvaren automatisk registrere den nye DLL-filen automatisk. Du kan prøve en prøveversjon DLL Suite ved å trykke på Free Trial- knappen på denne nettsiden. Den fullstendige versjonen av programvaren er detaljhandel på $ 9, 99.

Det er flere oppløsninger som kan fikse den manglende d3dcompiler_43.dll-feilen i de fleste Windows-plattformer. I tillegg kan skadelig programvare og register skanninger og oppdatering av skjermkortdriveren også løse dette problemet. Sjekk ut denne artikkelen for å fikse andre manglende DLL-feil etter Windows 10 Creators Update.