Crunchyroll vil ikke fungere med VPN? Slik løser du det

Hvis du er en anime / manga aficionado, har du sikkert hørt om Crunchyroll . Denne innholdsleverandøren spesialiserer seg på moderne (og klassiske) anime / manga-serier som vokser i popularitet dag for dag.

Men siden denne flotte nettsiden er basert på USA, er brukerne (selv premier) som ikke bor i USA, begrenset til innhold. Visse innhold er geografisk begrensede. Som et resultat vender brukerne til VPN eller andre alternativer, men noen ganger vil det heller ikke fungere. Og i forhold til andre lignende nettsteder, er Crunchyroll lyse år fremover med en gledelig opplevelse.

For å ta opp dette, ga vi 3 tilstrekkelige løsninger. Hvis du ikke klarer å få tilgang til hele spekteret av Crunchyrolls magi, sørg for å sjekke dem ut nedenfor.

Hva å gjøre når tilgangen til Crunchyroll via VPN nektes

 1. Sjekk tid og dato og deaktiver plasseringsinnstillinger
 2. Slett nettleserens cache og bytte servere
 3. Ditch-nettleserutvidelse, og prøv et riktig VPN-verktøy

1: Sjekk tid og dato og deaktiver plasseringsinnstillinger

Første ting først. Vi må informere deg om at du, basert på Crunchyroll User Agreement, ikke har lov til å bruke en tredjeparts programvare for å overvinne den geografiske begrensningen som er pålagt av leverandøren. I utgangspunktet er det en grunn til at de bare gir en bestemt type innhold på den amerikanske jorda. Når vi fikk det ut av veien, viser vi hvordan du gjør det. På eget ansvar, selvfølgelig.

De fleste premium VPN-tjenester vil fungere bra med Crunchyroll, da de er langt fra en streng innholdsleverandør. Spesielt når sammenlignet med Netflix eller Steam. Det er imidlertid noen ting du bør gjøre for å unngå mulig blokkering. For det første, sørg for å angi plassering, dato og klokkeslett for å ligne den på VPN-serveren du ønsker.

Hvis du er, si, i Nicaragua, og VPN-IP-adressen din er i Connecticut, må du sørge for å bruke riktige endringer i systeminnstillingene dine. Mesteparten av tiden er dette ikke nødvendig, men det er en av de trinnene som kan hjelpe deg med å løse stallet.

Vi anbefaler CyberGhost, en ledende VPN-leverandør. Med over 1000 servere over hele verden og over 10 millioner brukere, kan du få tilgang til forskjellige tjenester uten problemer. Få nå CyberGhost (for tiden 77% avslag) på den offisielle nettsiden.

Vi anbefaler også å deaktivere plasseringstjenester som de pleier å identifisere din fysiske posisjon og kommunisere gjennom nettleseren. Som vi allerede har sagt, er anime fan-favoritt Crunchyroll ikke akkurat Alcatraz fra nettleverandørene, men vi tar opp alle mulige grunner til at du ikke klarer å få tilgang til det, og dette ser ut som en gyldig.

Hvis du er usikker på hvordan du endrer innstillingene for Time / Date / Region og deaktiverer stedstjenester, må du følge trinnene vi oppgav nedenfor:

 1. Trykk på Windows-tasten + I for å åpne appen Innstillinger .
 2. Velg tid og språk .

 3. Velg Dato og klokkeslett fra venstre rute.
 4. Deaktiver både " Angi tid automatisk " og " Angi tidssone automatisk ".
 5. Velg Tidssone og velg Dublin-London tidssone fra rullegardinmenyen.

 6. Nå kan du aktivere alternativet " Set time automatically " og det er det.
 7. Velg Region og språk fra venstre rute og sett regionen til " United States ".

 8. Gå tilbake til Innstillinger Hovedmeny og åpne Personvern .

 9. Velg Plassering og deaktiver plasseringstjeneste .

 10. Start PCen på nytt, aktiver VPN, og prøv å få tilgang til Crunchyroll igjen.

2: Fjern nettleserens cache og bytteservere

Dette er en enkel, men ofte oversett. Når du registrerer deg for en førsteklasses tjeneste, vil nettstedet via informasjonskapsler spore din IP-adresse. Hva mange brukere glemmer å gjøre, før de aktiverer VPN, er å slette nettleserdataene (spesielt vekt på irriterende informasjonskapsler) og logge inn da. I utgangspunktet gir det deg en blank skifer, og du kan logge inn fra en annen IP-adresse med samme legitimasjon. Selvfølgelig anbefaler vi å stikke til en bestemt region.

Mens vi nevner regioner, anbefales det å bytte mellom serverne og stedene som tilbys av VPN-klienten. Med en skikkelig Premium VPN-løsning, bør du kunne prøve et overveldende stort antall forskjellige steder og finne den som fungerer. Også, noen kan være raskere og litt tregere. Og båndbreddehastigheter er viktige når du streamer One Punch Man på Crunchyroll.

For å fjerne nettleserens cache i Chrome, følg trinnene nedenfor:

 1. Åpne Chrome og trykk Ctrl + Shift + Delete for å åpne menyen "Clear browsing data".
 2. Merk av i boksen " Cached Images and Files ".
 3. Klikk på " Slett data " -knappen.

 4. Lukk Chrome, aktiver aktiver VPN og koble igjen til Crunchyroll på nytt.

3: Ditch-nettleserutvidelse og prøv et riktig VPN-verktøy

Til slutt må vi gjøre oppmerksomheten på farene ved visse ucertifiserte utvidelser som strever interwebz. Vi vil ikke si at de sikkert vil stjele din legitimasjon (eller penger som er enda verre), men de kan gjøre det. Som du kanskje vet, for å få en proxy til å bygge broen din tilkobling og erstatte din opprinnelige IP-adresse med alternativet, gir du det et privilegium å få tilgang til din virkelige adresse.

Nå åpner dette en dør til helvete, da datatyveri ikke er uvanlig. Derfor er utvidelser som tilsynelatende er spesialisert på Crunchyroll, ikke akkurat det beste verktøyet du kan bruke til dette arbeidet.

Det vi kan foreslå er en riktig, klarert og åpen kildekode-VPN-leverandør som for en viss avgift gir deg fullstendig tilgang til USA-basert Crunchyroll fra hele verden. Her er listen over de beste VPN-løsningene for trygg og ukjent tilgang til Crunchyroll:

 • NordVPN
 • CyberGhost VPN (anbefalt)
 • HotspotShield VPN (foreslått)
 • ExpressVPN
 • VyperVPN
 • PrivateVPN
 • Det burde gjøre det. Selv om de har forskjellige alternativer, brukergrensesnitt og abonnementsavgifter, vil de alle jobbe med Crunchyroll uten problemer. Og hvis det er noen, sørg for å kontakte støtten, og de bør løse det for deg, da de er ansvarlige for sine betalende kunder.

Hvis du har noe å legge til i listen over anbefalte løsninger eller et spørsmål om en Crunchyroll-tilgang, må du sørge for å legge dem inn i kommentarfeltet nedenfor.