Lag flotte YouTube Poops med disse 4 verktøyene

YouTube Poop eller YTP er video remixer som er laget for sardoniske formål. YTP-memene er opprettet ved å velge tilfeldig utvalg av videoklipp fra forskjellige YouTube-videoer. Disse blir deretter massivt redigert ved hjelp av collageredigeringsmetoder.

Disse videoene blir videre remixed for å lage enten morsomt eller irriterende innhold for seerne som bruker den beste programvaren for YTP. Så, i hovedsak, er YTP et bisarrt mashup-innhold lagt ut på YouTube, videodelingstjenesten.

"Jeg sier at han er varm på vårt skilt" er allment kjent som den første YTP. Chain poop ", Poopers Unite, eller Spiderman er blant andre populære pooper. Men for å opprette en YTP-kvalitet, trenger brukerne en pålitelig videoredigeringsprogramvare.

Vi har håndplukket en blanding av gratis og betalt videoredigeringsprogramvare for YTP som hjelper brukerne med å skape det perfekte poopet.

Hva er de beste verktøyene for å lage YouTube-poop-videoer?

1

AVS Video Editor (anbefalt)

For de som leter etter en gratis og pålitelig videoredigeringsprogramvare for YTP, kan AVS Video Editor være svaret. Den tilbyr alle funksjonene i kraftig videosoftware, for eksempel trimme, klippe, splitte, slå sammen, roter og bland videoer. Brukere kan velge mellom 300 kreative effekter og overganger for videoer.

Det tillater også brukere å bruke lyd, tekster, menyer og undertekster. Mulighet for å brenne DVD / Blu-ray-plater og balansere videokameraet for rystende opptak er noen av de andre flotte funksjonene.

Best av alt, det øker hastigheten på HD-video redigering ved hjelp av den innebygde video cache teknologien. Videre tillater det brukere å spille inn mediefiler fra dataskjermen og lage videoguider. Alternativer for å fange øyeblikk og konvertere det til fantastiske lysbildefremvisninger, lage Blu-ray-videoer, eller dele videoene til sosiale nettverk, er noen av de andre hovedfunksjonene.

Den støtter ulike videoformater som AVI, VOB, MP4, DVD, WMV, etc., og forskjellige språk, engelsk, fransk, tysk, spansk, italiensk, japansk, nederlandsk, polsk, dansk og russisk.

Pris: gratis.

Du kan laste ned AVS4YOU-pakken i linken under, slik at du kan redigere lyd- og videofiler ved hjelp av disse fantastiske verktøyene.

  • Last ned her AVS4YOU suite

- LES OGSÅ: 7 beste 1080p videoredigeringsprogramvare for Windows 10

2

VSDC Video Editor

YouTube poop video redigering trenger spesielle ferdigheter, og VSDC Video Editor er en av de beste programvarene for YTP man kan finne. Selv om det er helt gratis, kan det gjøre mye sammenlignet med mange betalte programmer.

Den er fullpakket med funksjoner, og en av de viktigste funksjonene er at den tillater ramme for rammekontroll. Selv om det er flott å blande lyd- og videofiler, lar det også brukere legge til filtre til videoer og mange andre visuelle effekter.

Filtrene er ikke bare begrenset til "sepia" toner, men er ganske segregerte i repositorier. For eksempel, fargekorrigering, objekttransformasjon eller -filtre, overgang og mye mer.

Hva mer? Brukere kan også spille med funksjonene, for eksempel tidslinje bytte og endre scener. Det tillater også brukere å sette inn enkeltklikksfiltre for å spare tid.

Det er et enkelt program som gir jevn redigeringsopplevelse. Videre støtter det det brede formatet og fange videoer.

Pris: $ 19.99 (prøveversjon tilgjengelig).

  • Last ned nå VSDC Video Editor prøveversjon

- LES OGSÅ: 8 av de beste PC-videoredigeringsprogramvaren for 2019

3

Light

Lightworks er en av de ledende programvare for YTP som er kjent for sine filmredigeringsfunksjoner siden de siste 25 årene. Det har blitt brukt i noen av de fineste filmene til dato.

Det er en komplett videoutviklingspakke som hjelper alle med å lage eksklusive videoer enkelt. Selv om den kan brukes til å lage videoer for sosiale medier eller 4K-filmprosjekter, er det også svært vant til å lage YouTube-videoer.

Den leveres med et enkelt og responsivt grensesnitt og gir tilgang til utrolig lyd- og videoinnhold, royaltyfritt. Den har en tidslinje som hjelper med enkel redigering og trimning. Videre kommer den med proxy-system for oppløsning for 4K, og i sanntid komplett audio og video FX.

Brukere kan også eksportere video til YouTube / Vimeo, SD / HD, opptil 4K. I tillegg støtter det også bredt filformat som inkluderer variabelt rammebasert medie.

Det er ikke alt, siden brukere også kan rangere sin sekvens profesjonelt ved hjelp av GPU-presisjon (maks 32bit) og histogram.

Pris: gratis.

- LES OGSÅ: Lag fantastiske YouTube-videoopplæringer med disse 5 programvarene

4

Vegas Movie Studio

Videoredigering ser en ny høy med VEGAS Movie Studio. Programvaren leveres med et bredt spekter av dynamiske videoredigeringsverktøy i et responsivt og pent grensesnitt. Grensesnittet er ikke bare attraktivt, men det lar brukerne raskt få tilgang til de viktigste verktøyene.

Multikamera-grensesnitt, sterke redigeringsverktøy, fantastiske spesialeffekter og pro fargekorrigeringsverktøy er noen av de andre flotte funksjonene å se etter.

Det hjelper brukerne å oppnå perfekt stabilisering for bilder, og gir også mulighet til å legge til inspirerende effekter på videoene sine. Videre støtter det sanntids, multi-cam redigering for opptil 4 kameraer.

Hva mer? Det tilbyr også fargebehandling, rå kutt under visning, støtte for OpenFX, videoredigering på opptil 200 video og 200 lydspor, direkte opplasting til sosiale og videoplattformer som Vimeo, YouTube og Facebook, og mye mer.

Pris: 30-dagers gratis prøveversjon tilgjengelig; oppgraderingen starter fra $ 49, 99

Konklusjon

Videoredigering er en kunst som trenger dyktige sinn og like dyktig programvare. Denne listen over den beste programvaren for YTP inneholder navnene som er best i virksomheten.

Så, for å lage det perfekte YouTube-poetet for en magisk effekt på seerne, velg fra listen og gå.

RELATERTE POSTER:

  • 6 verktøy for å lage tilpassede YouTube-miniatyrbilder og få flere visninger
  • 7 beste YouTube SEO-programvare for å rangere videoene dine
  • Topp 5 YouTube Live-streaming programvare for å få flere tilhengere