Endre Facebooks fargevalg med Chrome FB Color Changer-utvidelse

Facebook tilbyr svært få tilpasningsalternativer, og på grunn av det er hvite og blå de dominerende fargene i det sosiale nettverket. Hvis du vil endre Facebooks fargevalg, er det forskjellige apper og nettleserutvidelser du kan velge mellom.

Siden Google Chrome er den mest populære nettleseren blant Windows 10-brukere, tror vi det er nyttig å bruke en egen artikkel til FB Color Changer-utvidelsen .

FB Color Changer for Google Chrome

Ifølge FB Color Changer utviklere er denne utvidelsen det mest populære fargevariantverktøyet blant Facebook-brukere. Takket være FB Color Changer, kan du nå angi favorittfarge som din Facebook-fargevalg.

Slik gjør du det:

1. Gå til Chrome Nettmarked og last ned FB Color Changer

2. Gå til øvre høyre hjørne og bekreft installasjonen

3. Gå til Facebook og klikk på FBs bar

4. Aktiver fargevalgeren > velg fargen din

5. Oppdater nettleseren din.

FB Color Changer utviklere oppdaterer utvidelsen regelmessig for å tilpasse den til Facebooks designendringer. Som et resultat, når Facebook implementerer oppdateringer til den sosiale medierplattformens brukergrensesnitt, kan det hende du støter på ulike feil før utvidelsen er oppdatert.

Det finnes flere alternativer du kan velge mellom i Chrome Store. Det ser ut til at denne sosialt nettsted-tema nisje har fått litt trekkraft. Bare se etter FB-veksler, og du vil ha en rekke lignende utvidelser å velge. Noen er bedre for bare en enkel fargeendring, mens andre endrer helt ditt vanlige FB-design.

Det er verdt å nevne at FB Color Changer kan samle anonyme data for at utviklerne kan forbedre brukeropplevelsen.

FB Color Changer har over to millioner brukere, og de elsker bare det:

Jeg har nå en lys oransje FB-side med lilla type! elsker det!

Hvis du er lei av Facebooks blå og hvite utseende, gi denne utvidelsen et forsøk og sett favorittfargene dine som Facebooks fargeskjema.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig utgitt i januar 2017 og har siden blitt fullstendig oppgradert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.