Kan jeg gjenopprette gamle Hotmail-e-poster fra Outlook?

Vi er lei deg for å informere deg om at vel, du vil nok ikke kunne gjenopprette e-postmeldinger du har tapt på grunn av en overgang fra Hotmail til Outlook. Mye, og vi mener at mange brukere har opplevd dette problemet, og mistet år gamle elementer og e-postmeldinger i prosessen. Prosessen er tilsynelatende irreversibel, og alle server-lagrede elementer ble tørket rent etter at Outlook har erstattet Hotmail som en go-to e-postklient.

Det er rettferdig å si at berørte brukere er rasende om hva som skjedde med e-postene sine, men kan de gjøre noe for å gjenopprette minst noen e-postmeldinger?

Kan jeg få tilbake mine slettede e-poster?

Nå, selv om Microsoft-støtte har en juridisk høy grunnlag med lisensvilkårene og avtalene der de avviser ansvar, burde brukerne ha blitt mer grundig informert om det negative resultatet før overgangen er gjort. Lisensbetingelsene vi nevnte er:

“6. Tjenester forstyrrelser og sikkerhetskopiering

Vi streber etter å holde tjenestene oppe og løpende; Men alle online-tjenester lider av og til forstyrrelser og utbrudd, og Microsoft er ikke ansvarlig for eventuelle forstyrrelser eller tap du måtte lide som følge av dette. Du bør regelmessig sikkerhetskopiere innholdet du lagrer på tjenestene. Å ha en vanlig backup plan og følge den kan hjelpe deg med å forhindre tap av innholdet ditt. Vi gjør en innsats for å gi detaljert tjenestestatus på tjenestestatuswebstedet (//status.live.com). "

Nå som skaden er ferdig, og det er ingenting vi kan gjøre med det. Eller nesten ingenting, siden det kan være noe igjen i Slettede elementer eller Arkiv, men det er et langt skudd. Du kan også gjenopprette selv noen elementer eller e-postmeldinger som ble slettet fra mappen Slettede elementer, men de blir bevart opptil 30 dager etter sletting.

Du kan også prøve å kontakte Outlook-støtten, men vi ville ikke ha høye forhåpninger. Det er bare sånn det er. Vi liker ikke å være bærerne av de dårlige nyhetene, men vår utdannede gjetning er at det ikke er mulig å hente e-postene dine.

Og på det notatet kan vi pakke det opp. Hva er dine tanker om dette? Har du funnet en måte å få e-postene dine tilbake? Fortell oss i kommentarfeltet nedenfor.