Beste Windows 8 App denne uken: Mitt Media Center

Etter en kort pause i forrige uke, er vi tilbake med vårt ukentlige utvalg av en enkelt Windows 8-app eller -spill som vi vil fremheve. Denne gangen vender vi øynene våre til 'My Media Center', som vi har oppdaget under denne ukenes Windows 8 Red Stripe-tilbud.

Det er ganske interessant at Microsoft har tillatt eksistensen av en slik app i Windows Store, og det er naturligvis nå lurt på hvorfor det har blitt så populært. "My Media Center" -appen for Windows 8 kommer med mange nyttige funksjoner som gjør at den er den beste følgesvennen fjernappen for Media Center-mediefiler. Ved å bruke det, kan du administrere og kontrollere Windows Media Center-opplevelsen din fra din Windows 8-enhet, og få tilgang til tecorded-TV, planlagte opptak, filmer, universell søk, fjernkontroll og mye mer.

Les også : Ta med PlayStation Network til Windows 8 med FoulPlay App

Appen er for øyeblikket tilgjengelig for bare $ 2, 49, men siden det er den eneste appen som tilbyr så fantastisk funksjonalitet, kommer den tilbake til vanlig pris, noe som trolig er dobbelt. Så, hvis du leter etter en Windows 8-app for ekstern tilgang til Windows Media Center-filene, har du nå den. Alt du trenger å gjøre er å installere My Media Center Services på en egen Windows 7 eller 8 PC og kjøre Windows Media Center. Appen har også blitt oppdatert flere ganger, og gir mange nyttige funksjoner og oppdateringer, for eksempel tilpassbare Live Tiles, UI-tweaks, forbedret støtte for store samlinger og diverse andre feilrettinger, sammen med forbedringer av brukergrensesnitt og ytelsesforbedringer.

Hvis du elsker Windows Media Center, vil du virkelig elske My Media Center for Windows 8. Som en følgesvenn til Windows Media Center, kan My Media Center du administrere og kontrollere Windows Media Center-opplevelsen din fra din Windows 8-enhet, uansett om du er innenfor eller utenfor huset. Innspilt TV, planlagte opptak, filmer, universell søk, fjernkontroll, og så mye mer er Ultimate Windows Media Center-appen her.

Hva du trenger å vite er imidlertid at programmet Windows 8 My Media Center ikke streamer innspilt eller live-tv til Windows 8-enheten, men det lar deg starte avspilling på HTPC eller Extender. Hovedfunksjonene i appen inkluderer følgende: universell søk på tvers av alt innholdet ditt, administrere planlagte opptak, administrere serieopptak, bla gjennom programgalleri, bruk fjernkontroll på skjermen for å kontrollere HTPC eller Extender, generer automatisk lokalfilmmetadata og dekkskunst, nrowser innspilt og lokale filmer i et vakkert galleri, bla liste over filmer på fjernsyn i kveld, våkne på LAN-evne og mange andre.

Last ned My Media Center-appen for Windows 8