Beste Windows 7 passordgjenoppretting programvare som vil lagre dagen

Når du innser at du har glemt Windows-passordet ditt, ser hele dagen ut til å smuldre og panikk rammer så hardt som mulig.

Heldigvis er både gratis og kommersielle Windows-gjenopprettingsverktøy i stand til å gjenopprette det tapte passordet ditt. Med andre ord, programmer og tjenester i disse dager er i stand til å hjelpe deg med å hacke inn i din egen Windows 7 PC for å returnere ting til normalt.

Slik programvare brukes til å gjenopprette eller tilbakestille tapt bruker- og adminpassord som brukes til å logge på systemet. Sjekk dem ut og nøye analyser deres funksjoner for å sikre hvilken som er best for dine behov.

Windows 7 passordgjenoppretting verktøy å installere i 2018

1. Aktiv Password Changer Professional

Active Password Changer Professional er en av de beste passordgjenoppretting programvare der ute. Det er enkelt å sette opp og bruke det, og generelt er det et flott verktøy for hacking ditt eget system, selv om du er en nybegynner datamaskin bruker.

Sjekk ut dens viktige funksjoner:

 • Programmet er veldig enkelt å installere og bruke.
 • Programvaren sletter passord; det gjenoppretter dem ikke.
 • Sluttresultatet er det samme som du vil få med et passordgjenopprettingsprogram fordi du får tilgang til PCen igjen.
 • Programmet er i stand til å slette selv de lengste passordene umiddelbart.
 • For å kunne bruke programmet, trenger du ikke å kjenne det gamle passordet ditt.
 • I tillegg til Windows 7 støtter programmet også Windows 8, Windows Vista, Windows Server 2008 og 2003 og Windows XP.

Active Password Changer Professional henter automatisk og brenner oppstartbar plate, og det vil gjøre det veldig enkelt å komme i gang. Den inneholder også nyttige offline gjenopprettingsfunksjoner og passord sletting er øyeblikkelig etter bare noen få klikk gjennom den brukervennlige veiviseren.

Du finner programvaren på deres offisielle nettside.

2. Windows Password Reset Standard

Akkurat som Active Password Changer Professional, gjenoppretter ikke Windows Password Reset Standard faktisk passordet, men i stedet fjerner det det.

Ta en titt på de viktigste funksjonene som er pakket inn i denne programvaren:

 • Programmet er veldig enkelt å brenne til en CD ved hjelp av den medfølgende programvaren for brennende programvare.
 • Windows Password Reset Standard er også enkelt å bruke selv for nybegynnere.
 • Programvaren hjelper deg å tilbakestille Windows Administrator eller andre passord for brukerkonto.
 • Windows Password Reset Standard er i stand til å tilbakestille alle tapt eller glemt passord på Windows-systemer.
 • Den støtter Windows 7, 10, 8.1, 8, Vista og XP.

Alt du trenger å gjøre for å bruke programvaren, er å laste den ned og installere den på en tilgjengelig PC for å opprette en harddisk med en CD eller DVD. Deretter må du sette inn brent CD / DVD i den låste PCen, og starte opp fra den for å tilbakestille passordet.

Programmet støtter en rekke filsystemer, inkludert NTFS og NTFS5, og den støtter også flere typer harddisker som IDE, SATA og SCSI.

Finn programvaren for å laste ned fra Anmosoft.

3. Ophcrack

Ophcrack Windows Password Cracker er et annet fantastisk Windows Password Recovery-verktøy, og det kommer gratis. Denne programvaren er rask og enkel nok til en første gang Windows Password Cracker som bare har grunnleggende kunnskap om Windows.

Med dette programmet trenger du ikke tilgang til Windows for å kunne gjenopprette de tapte passordene dine.

Sjekk ut de viktigste funksjonene i Ophcrack:

 • For å få programmet, alt du trenger å gjøre er å komme på en annen datamaskin og besøke programvarens nettsted.
 • Last ned gratis ISO-bildet og brenne det til en CD eller en flash-stasjon og start opp fra den.
 • Programvaren vil starte, og den vil finne Windows-brukerkontoene.
 • Det vil automatisk fortsette å gjenopprette / knekke passordene.
 • For å gjenopprette passordene trenger du ikke å installere noen programvare.
 • Du trenger ikke å kjenne noen eksisterende passord.
 • Programmet støtter Windows 7, 8, Vista og XP.

Ophcrack er i stand til å gjenopprette 99% av Windows 7 passord, og for denne versjonen av Windows bruker programvaren et langsommere ordbokangrep. Programmet leveres med LiveCD-alternativet som gir fullstendig automatisk gjenoppretting av passord.

LiveCD krever ingen Windows-installasjon, og det er et sikkert alternativ til andre verktøy for gjenoppretting av passord.

4. Trinity Rescue Kit

Trinity Rescue Kit er en programvare som må startes fra en plate eller USB-pinne for å kunne fungere. Programmet leveres med flere verktøy, og en av dem er perfekt for gjenoppretting av passord. Ta en titt på de beste funksjonene nedenfor:

 • Du kan bruke Trinity Rescue Kit for å slette et passord helt og for å gjøre det tomt.
 • Du kan også angi et nytt tilpasset passord ved hjelp av programmet.
 • Passordgjenopprettingsverktøyet fra Trinity Rescue Kit kalles winpass.
 • Selv om programmet ikke kommer med et grafisk grensesnitt, er kommandolinjegrensesnittet ganske enkelt å bruke.
 • De fleste av de nødvendige tastetrykkene er enkle tall for å velge forskjellige alternativer for å tilbakestille passordet.
 • Programmet er kompatibelt med Windows 7, 8, 10, Vista og XP.

Winpass-tilbakestillingsverktøyet er egentlig bare et automatisert skript for chntpw-verktøyet, hvilket er hva Offline NT Password & Registry Editor er basert på. Du kan raskt og enkelt tilbakestille Windows-passordet med dette forbedrer Winpass-verktøyet.

6. UUkeys Windows Password Mate

Hvis du har glemt eller mistet Windows-administratorpassordet ditt, og du ikke har noen forhåndsdefinert tilbakestilt disk, eller hvis du endret administratorpassordet ditt, men dessverre mistet det, er det fortsatt håp.

UUkeys Windows Password Mate er et av dine beste valg for å fjerne innloggingspassordet og sikkerhetsinnstillingene som kan forhindre deg i å logge inn på en sikker og rask måte.

UUkeys Windows Password Mate krever at du laster ned programvaren på en Windows-datamaskin. Deretter har du muligheten til å lage en CD eller USB-enhet for passord tilbakestilling.

Ta en titt på de viktigste funksjonene pakket i UUkeys Windows Password Mate:

 • Programmet er enkelt å bruke fordi det bare kommer med noen få knapper tilgjengelig.
 • Knappene er for alternativer som er veldig enkle å forstå.
 • Etter at du har startet opp på Windows-passordgjenopprettingsprogrammet, kan du velge en bruker som skal ha tilbakestillingen av passordet.
 • Programmet kan fjerne innloggingsbegrensninger, inkludert deaktivert konto eller glemt passord.
 • UUkeys Windows Password Mate er kompatibel med Windows 7, 8, 8.1, 10, 200, XP, Vista og andre, inkludert Windows Server 2012.

Dette programmet har fordelen av en enkel struktur og sikker og praktisk installasjon. For å bruke det, trenger du ingen teknisk kunnskap, og alt du trenger å gjøre er å brenne en CD eller en USB som automatisk overtar fra hele oppstartsprosessen.

Programvaren støtter ulike typer harddisker som Ide, SATA, SCSI og mer.

Alle disse programmene vil komme til nytte hvis du mister Windows 7-administratorpassordet ditt, og du har ikke mulighet til å hente det. Du vil absolutt ikke vil installere alt, og derfor er alle disse verktøyene for å gjenopprette passordene dine siste utvei og din endelige redning.

Sjekk ut hvert av disse fem verktøyene for gjenoppretting av passord og velg en av dem hvis din nåværende situasjon tillater det.

De vil alle fungere jevnt for systemet som kjører Windows 7, og de vil løse problemet ved å tillate deg å synge på datamaskinen igjen uten for mye trøbbel. Lykke til!