Beste 5 Air Hockey Games for Fun Play i Windows 10, 8.1

Air hockey spill er mye moro, spesielt når du spiller dem fysisk, på den tradisjonelle arkadeboksen. Men hvis du har en Windows 8 eller Windows 10-tavle, må du vite at det er noen morsomme Windows 10, 8.1 air hockey spill å spille.

Det er mange interessante air hockey-spill i Microsoft Store for å laste ned og spille på nettbrettet, og vi har håndplukket fem av de beste til å dele med deg. Hvis du er kjent med en annen pålitelig Windows 10, 8.1 air hockey app eller spill, så gi oss beskjed ved å legge igjen din kommentar i kommentarfeltet etter artikkelen. For nå, uten videre, la oss se hva vi har klart å finne.

Luft hockey

Dette er en vanedannende multiplayer Air Hockey-simulator som kan nytes på din Windows 10, 8 tablett som jeg liker mye. Du kan velge å leke med vennene dine på samme skjerm, eller slåss mot datamaskinen. Det er 2 spillmoduser: klassisk og overlevelse. Det er også et online rangeringssystem som du kan bruke til å se hvordan du konkurrerer mot vennene dine.

Den nyeste versjonen har blitt forbedret på feilrettinger. Få brukere hadde noen forsinkende problemer mens de spilte dette spillet. Hvis du støter på problemer, anbefaler vi at du sjekker denne artikkelen om Lagringsproblemer.

Extreme Air Hockey Free

Leter du fortsatt etter et Windows Air Hockey-spill? Vel, vi har noe mer for deg. Extreme Air Hockey Free har ikke samme grafikk som de ovennevnte spillene, men det er et annet interessant spill du bør ikke forsømme. Det som er godt å vite om det er at det mottar hyppige oppdateringer fra utvikleren som gradvis legger til nye funksjoner.

Siste versjon oppdatert hadde lagt til flere nye alternativer i innstillingsmenyen. Brettet farge, pucken hastighet, padle og puck størrelse kan tilpasses nå. Utviklere har også faste fysikk- og ytelsesproblemer.

Air Hockey Gold

Et annet morsomt Windows 9 air hockey spill som kan nytes på din Windows 8-enhet, er Air Hockey Gold. Spill mot en motstander, med vanskelighetsgrad fra Kiddie til INSANE! Spillet slutter når en av spillerne når 7 poeng, akkurat som i det ekte air hockey-spillet. Spillet har avansert fysikk og flott grafikk og lyder.

[UPDATE] Dette spillet har ikke lenger mottatt støtte i Microsoft Store. Derfor foreslår vi et nytt spill fra Microsoft Store nedenfor.

Air Hockey - Ice to Glow Age

Dette spillet har et fantastisk utvalg av felt å spille på, du vil elske. Jeg liker spesielt å spille denne med vennene mine, det er også gøy for barna også. Fysikken er god, og selv om padlen kan virke for stor til å begynne med, når du spiller, er det bare riktig. Du er velkommen til å laste den ned og gir den en prøve.

Redaktørens oppmerksomhet: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i januar 2014 og har siden blitt revidert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.