AMD-grafikkort er ikke gjenkjent i Enhetsbehandling [FIX]

AMD sørget for at den nyeste bærbare prosessoren er klar for Windows 10 helt siden den ble sluppet. Selv om vi har noen rapporter som hevder det, er det problemer etter å ha implementert en nybygg.

Windows 10 er utgitt i sin endelige form i slutten av juli 2015, men det er millioner der ute som allerede prøver ut nye bygg etter byggingen. Selv om dette er en fin måte å få alle de nyeste Windows 10-funksjonene på enheten, kommer det med mange risikoer forårsaket av det uferdige operativsystemet.

Ifølge innlegg på Microsofts supportfora, synes et slikt problem å skje med eiere av AMD-grafikkort. Brukere rapporterte følgende problemer:

 • bærbar PC ikke oppdager AMD-grafikkort - Dette problemet oppstår vanligvis med bærbare datamaskiner, og hvis du har dette problemet, må du være sikker på at du bruker en dedikert grafikk.
 • AMD-grafikkort ikke oppdaget Windows 10 - Hvis du har dette problemet, er det mulig at grafikkortet ikke er riktig tilkoblet. I tillegg må du kontrollere om driverne er oppdatert.
 • Grafikkort ikke oppdaget i Enhetsbehandling, BIOS - Mange brukere rapporterte at grafikkortet ikke blir oppdaget i Enhetsbehandling. Dette skyldes vanligvis uforenlige drivere, så vær sikker på å oppdatere dem. Hvis grafikkortet ditt ikke oppdages i BIOS, er det mulig at grafikkortet ikke er riktig tilkoblet.

Her er hva en av dem har sagt, noe som betyr at hans AMD Graphics-kort ikke blir gjenkjent i Enhetsbehandling etter å ha installert en ny Windows 10-build:

Jeg kan ikke se grafikkortet mitt som er oppført i enhetsbehandling. Jeg bruker Pavilion g6 1222sm med både Intel og AMD grafikkort. Imidlertid er bare Intel oppført. Jeg har prøvd å installere AMD-drivere, men de vil ikke installere. Jeg har prøvd å avinstallere Intel og installere AMD fra enhetsbehandling, ikke så bra. Jeg har prøvd å bruke forskjellige versjoner av drivere, fortsatt ikke lykke. Jeg har prøvd å sjekke for Windows-oppdateringer, ingen flaks igjen. Jeg har ikke flere ideer.

Slik installerer og installerer du grafikkdriveren på nytt

 • Trykk på Windows-logo- knappen på tastaturet.
 • Skriv inn: Enhetsbehandling i søkefeltet, og trykk på Enter.
 • Høyreklikk på skjermkortmodellen under Skjermkort, og velg Egenskaper i hurtigmenyen.
 • På Driver-fanen klikker du Avinstaller, merk av for å eliminere driverprogramvaren, og klikk OK.
 • Når avinstalleringsprosessen er ferdig, start systemet på nytt og avbryt ethvert forsøk fra Windows for å installere driveren automatisk på nytt.

Display Driver Uninstaller er et freeware tredjepartsprogram designet for å fjerne grafikkortdriverne.

 • Last ned de nyeste AMD-driverne for Windows 10.

Har du mistet grafikkortets installasjons-CD? Slik kjenner du riktige drivere

Relaterte artikler å sjekke ut nå:

 • 5 beste overklokkingsprogramvare for AMD-prosessorer
 • 5 beste minne rengjøringsmidler for Windows 10 for å øke datamaskinens hastighet
 • Slik rengjør du Windows 10, 8 eller 7 PC med CCleaner [anmeldelse]

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i juni 2015, og har siden blitt revidert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.