9 beste CD-ripping programvare for Windows 10 for å bevare lyden

Så kanskje CDer og DVDer ikke vil være en vanlig del av våre daglige liv i fremtiden hvis fremskritt i den digitale verden er noe å gå forbi.

I dette tilfellet vil du kanskje arkivere din favoritt lydsamling som er lagret på CDer, og det beste verktøyet for jobben er ikke Windows Utforsker eller datamaskinens innebygde mediespiller. Du trenger en CD Ripper-programvare for Windows 10.

Den gode tingen om en CD Ripper-programvare er at i motsetning til ripping lyd ved hjelp av Windows Utforsker eller mediaspillere, setter CD Ripper-programvare ut feilene når du leser dataene, og gir deg de fineste kvalitetslydene som de var på originale CDer.

Du kan spørre, hvorfor for Windows 10? Vel, ditt gjetning er like bra som min.

I takt med at eldre versjoner av Windows-operativsystemer blir forældede eller blir "dumpet", er Windows 10 helt der verden er nå.

Hvis du vil bevare lydene dine i lengre tid unna riper og hoppe som følger med CDer, kan du prøve noen av våre toppvalg for den beste CD Ripper-programvaren for Windows 10.

Beste CD Ripper programvare for Windows 10

1. Express Rip (anbefalt)

Dette er en av de enkleste CD Ripper programvare for Windows 10 du kan bruke. Bare gå til alternativmenyen på verktøylinjen, endre formatet for rippeutgangen, og ekstrak dine digitale lyd fra CDene.

En god ting om dette verktøyet, er det automatisk oppdager lydfilen, så hvis den er en sang, vil den oppdage både sangen og artistens informasjon, så merk den på riktig måte.

Med dette verktøyet får du dine digitale lydfiler i perfekt CD-kvalitet, revet på den raskeste tiden, og i store formater som MP3 og WAV. Det gjelder den direkte digitale utvinningsteknologien som bidrar til å bevare kvaliteten på lydene dine på samme måte som de var på CDene uten det minste av feil eller forskjell.

De viktigste funksjonene inkluderer sikkerhetskopiering av CD-ene dine til digitale formater, utvinning av andre formater som WMA, AAC, AIFF og andre, lagring av sporinformasjon / tagger til MP3-filer, riktig justert lydvolum av spor som ble revet på samme måte som de ble hentet fra CDen, og det er en av de få CD Ripper-programvare for Windows 10 som sparer tags for å bølge filer gjennom CART og BWF metoder.

Du kan også koble en nettbasert database med sporene og albumnavnet. Express Rip er tilgjengelig gratis, men kun for kommersielle formål. Hvis du trenger noen ekstra funksjoner, er Pro-versjonen tilgjengelig for kjøp, men vi tror at disse grunnleggende versjonene er nok til CD-ripping.

Hvorfor velge Express Rip? Express Rip
  • Raskeste CD Ripper tilgjengelig
  • HQ CD-lydutvinning
  • Ekstraher til MP3 og WAV
Last ned det nå gratis

2. Audiograbber

Denne CD-ripper-programvaren for Windows 10 griper helt og hold alle dine digitale lydfiler fra CDene som navnet betegner riktig. Med dette verktøyet kan du automatisk normalisere musikk, slette stillhet fra begynnelsen og / eller slutten av lydsporene, og til og med kode dem til forskjellige store formater, inkludert den berømte MP3-en.

Audiograbber er enkelt og brukervennlig grensesnitt lar deg også ta opp LP-er eller kassettbånd og konvertere til WAV- eller MP3-lydfilformater - hvor kul er det!

Foruten disse fantastiske tingene som programvaren kan gjøre, inkluderer andre funksjoner beskrivelser av funksjoner og innstillinger, fleksibilitet, konfigurerbarhet og det fungerer med alle CD-ROM-stasjoner som kan lese lyd, digitale filer.

Den er tilgjengelig gratis, så du trenger ikke å bekymre deg for prising. Når du har satt opp alt, klikker du bare på Grab og sett av rippeprosessen.

Last ned Audiograbber

3. dbPowerAmp

Mens de fleste CD Ripper-programvare for Windows 10 kommer med gratis versjoner, kommer denne spesielle til en pris, men du får fortsatt en gratis 21-dagers prøveversjon for å sjekke det og se om det er en CD-Ripper-programvare du virkelig vil investere i .

Funksjonene inkluderer et enkelt, men brukervennlig grensesnitt som betyr at CD-ripping gjøres enkelt for deg å gjøre, og det forhindrer også feil og tap av data under rippeprosessen ved hjelp av AccurateRip-teknologi, slik at dine digitale lydfiler er nøyaktig det samme som de på CDene etter ripping.

Det er raskt når det gjelder koding med flere formater samtidig, slik at du enkelt kan spille lydfilene på andre enheter eller mediespillere. Den leveres også med en lydfilkonverter, som har en batch-støttefunksjon, slik at du kan kode flere lyd på gang.

Last ned dbPowerAmp

4. FreeRIP

Dette er en avansert CD til MP3-omformer, men er en veldig enkel å bruke CD Ripper-programvare for Windows 10. Med dette verktøyet kan du lese lydfiler fra CDene dine, og lagre dem på din PC eller enhet i de fleste store digitale formater som MP3, WMA, WAV, OGG eller FLAC.

Bare sett inn CD-en din i CD-stasjonen, kjør FreeRIP-konverteren, klikk deretter på Rip-knappen og det gjør alt annet. Når du har blitt revet, kan du deretter laste favorittlydene dine til andre enheter eller lydmediaspillere som smarttelefonen, nettbrettet eller en annen enhet.

Hva som gjør denne CD-Ripper-programmet fantastisk, er at dette verktøyet, i motsetning til å rippe lydene dine, bruker Windows Explorer eller en mediespiller, støtter høy kvalitet, men likevel lossless komprimering som de to sistnevnte ikke forhindrer.

Andre funksjoner inkluderer en avanserte tagredigerer, spore søke snarveier, enkel katalogisering av lydsamlingene, og den støtter også Windows XP / Vista / 7/8-versjoner (hvis du ikke har oppgradert til Windows 10 ennå.

FreeRIP kommer i to versjoner: Basic (gratis) og Pro, som har flere funksjoner og alternativer, men kommer til en pris.

Du kan også laste inn eller lagre album kunstverk for lydfilene dine, men bare som BMP, JPG og PNG, pluss brenne lyd-CDer gratis, og få CD-informasjon som sportitler og artisteinfo.

Last ned FreeRIP

5. Eksakt lydkopi

La oss dele de gode nyhetene først: denne CD-ripper-programvaren for Windows 10 er tilgjengelig gratis (men det er også en betalt versjon). Nå til enda bedre nyheter.

I likhet med CD-Ripper-programvaren dbPowerAmp, bruker dette verktøyet også AccurateRip-teknologien, slik at du vet at du har den beste liknende CD-kvalitet lyden på datamaskinen eller enheten, feilfri og uten tidsbegrensning, da det tar vare på alt det .

I tillegg kan dette verktøyet finne koder for lydsporene dine med albumkunst, fil og / eller albumnavn, og juster volumet tilsvarende under rippeprosessen. Så du kan velge gratis eller betalt versjon, det er ditt anrop.

Last ned eksakt lydkopi

6. EZ CD Audio Converter Free

Dette er en unik CD-Ripper-programvare for Windows 10, fordi den laster ned metadata- og albumdekselinformasjon automatisk når du begynner å kjøre den på datamaskinen, så lenge CDen du vil rippe fra, allerede er lastet inn eller satt inn i CD-stasjonen.

Du kan også endre utdataformat, koder og annen informasjon manuelt.

Last ned EZ CD Audio Converter Free

7. KoyoteSoft

Dette er en gratis CD-ripper-programvare for Windows 10 med fakkel som er enkel å bruke, har et enkelt grensesnitt og en innebygd mediespiller, slik at du kan forhåndsvise lydene dine før du slår av rippeprosessen.

Den støtter de fleste store digitale lydformater som blant annet MP3, FLAC og OGG.

Last ned KoyoteSoft

8. FairStars

For å få denne gratis CD-ripper-programvaren for Windows 10, trenger du et full dupleks lydkort, Windows 10 OS og en CD / DVD-driver, pluss noen 3, 25 MB ledig plass for å huse den på datamaskinen.

Den er lett, men veldig kraftig med fantastiske funksjoner som normalisering eller automatisk volumjustering, ID3-tagstøtte, lydfilformatstøtte for MP3, WMA, OGG, WAV og andre.

Den har også en innebygd mediespiller, slik at du kan forhåndsvise lydene dine før du ripper fra CDene.

Last ned FairStars

9. CDex

Dette er en bærbar CD-ripper-programvare for Windows 10 som også oppdager CD-ene dine så snart du laster den opp på datamaskinens CD-ROM-stasjon.

Last ned CDex

Har du funnet din favorittvalg blant disse CD-Ripper-programvare for Windows 10-verktøy? Gi oss beskjed om din erfaring, din favoritt, og noen du tror vi kan ha slått ut, ved å slippe en kommentar i seksjonen nedenfor.

Merk: Er CD-ripping ulovlig? Ikke hvis du er i et land der det er legalisert, noe som betyr at du må sjekke lovene i ditt hjemland før du gjør noe som lander deg bak stolper.

Redaktørens merknad : Dette innlegget ble opprinnelig publisert i november 2017 og har siden blitt revidert og oppdatert med nye produkter, slik at brukerne våre ville ha et bredere spekter av alternativer. Vi ønsker å være sikker på at vår liste har de beste produktene som passer dine behov.