7 verktøy for å lage strekkoder i 2019 på under 2 minutter

I dag er det viktig å ha et verktøy som lar deg lage og lese strekkoder og QR-koder. Tidligere ble strekkoder brukt til å spore bilkomponenter eller styre lagerbeholdningen i ulike bransjer. I dag brukes strekkoder nesten overalt.

Denne artikkelen beskriver hvilke beste apper eller programvare som skal skannes, opprette og dekode strekkoder fra dine elektroniske enheter. Du kan finne disse verktøyene på nettet eller laste dem ned via Windows Store.

I denne artikkelen velger vi 7 av de beste strekkodeprogramvaren, og vi forklarer hvordan du bruker dem på nettet eller laster dem ned på din Windows 10-datamaskin.

Beste strekkodegeneratorer for Windows-PCer

1

Strekkode Maker

Barcode Maker er en av de mest populære programvarene for å generere strekkoder. Den nyeste versjonen av verktøyet er Barcode Maker 8. Dette er en programvare som kan reagere på alle behov med mange funksjoner, ikke lett tilgjengelig i de andre strekkodene.

Barcode-produsenten, i sin nyeste versjon, støtter nesten alle strekkodetyper. Blant dem er det den mest brukte detaljhandelstrekkoden i USA, UPC-A og den andre verdensomspennende spredningskoden EAN-13 .

Andre strekkoder er inkludert: ISBN for bøker, ITF-14, Kode 2 av 5 Interleaved, QR Code, Code 39, UPC-A (GTIN-12, UCC-12), UPC-E. Listen er ikke fullført, men den kan gi deg en ide om programvarens kapasiteter.

Det er verdt å nevne at Barcode Maker har mer enn 390 forhåndsdefinerte etikettark inkludert for utskrift. Videre omfatter filformatene PDF, JPEG, Bitmap, TIFF og Portable Network Graphics. Visualisering av filen i MS Excel er mulig, men brukerne må legge til strekkoder i strekkodelisten for å gjøre det.

- Få nå Barcode Maker Pro

2

Aeromium Barcode Maker

En av de mest populære Windows strekkode applikasjon er Aeromium Barcode Maker . Den første versjonen av programvaren ble utgitt 8. februar 2011. Appen oppretter profesjonelle kvalitets strekkodebilder.

Det kan generere over 24 typer lineære strekkoder (uten å telle variasjonene), for eksempel Code39, EAN13, UPCA og UCCEAN128. Takket være den høye oppløsningen som brukes, er strekkodebildene egnet for ulike industrikrav.

Aeromium Barcode Maker gir flere bildeformater, inkludert Bitmap, Metafile og Portable Network Graphics.

Denne programvaren er veldig enkel å bruke. Brukergrensesnittet for enkeltdialoger sikrer at du oppretter strekkoder som er dedikert til de mest varierte industribehovene.

Brukerne er veldig fornøyd med denne programvaren. Det kan med hell oppfylle deres behov for å lage interne strekkoder til strekkoder for forsyningskjedene.

  • Få nå Aeromium Barcode Maker
3

Online Barcode Generator

Hvis du trenger å generere strekkode for halvprofessional og / eller testformål, kan du gå til nettsammenliggeren for Online Barcode Generator. Dette er en online tjeneste som er veldig enkel å bruke som lar deg lage strekkoder ved hjelp av ulike koding og bruke mange tilpasningsalternativer til dem uten kostnad.

For å opprette en strekkode med Online Barcode Generator, følg disse trinnene:

TRINN 1 - Koble til hjemmesiden til nettstedet.

TRINN 2 - Velg standard som skal brukes (for eksempel EAN-13 som ofte brukes i publisering) fra strekkodens rullegardinmeny.

TRINN 3 - Fyll ut feltene som samsvarer med elementene Innhold, deretter Valg og Ekstra parametere med alle detaljene i strekkoden du vil opprette.

TRINN 4 - Klikk på Lag strekkode for å generere strekkoden din.

TRINN 5 - Når du har visualisert strekkoden som er oppnådd (nederst på siden), kan du velge å lagre den på datamaskinen i forskjellige filformater ved å klikke på EPS, PNG og JPEG- oppføringene. Som du kan se, er alt veldig enkelt og raskt.

4

Barcode-Generator

Et annet alternativ til å generere strekkoder, er å bruke strekkodegeneratoren på Barcode-Generator-nettsiden. Den har et fint og intuitivt grensesnitt som støtter de mest vanlige strekkoden formater tilgjengelig i øyeblikket.

Hvordan bruke det? Vel, det er så enkelt at det ikke er nødvendig å forklare det. I alle fall, alt du trenger å gjøre er:

TRINN 1 - Koble til tjenestens startside.

TRINN 2 - Velg hvilken type strekkode du vil generere ved hjelp av Opprett gratis-menyen, plassert øverst. Skriv inn all info som kreves i de tomme feltene.

TRINN 3 - Nå flyttes til Forhåndsvisning Strekkode-delen til høyre, ta en titt på forhåndsvisning av strekkoden.

TRINN 4 - Velg formatet du vil laste ned til datamaskinen din, ved hjelp av menyen som tilsvarer ordene Last ned som.

TRINN 5 - Velg størrelse fra Størrelse-menyen, og klikk deretter på Last ned-knappen .

5

Online Barcode Generator av Tec-it

En alternativ ressurs som lar deg generere strekkode direkte fra nettleseren, er strekkodemåleren fremmet av Tec-it.

Det er gratis, enkelt og det tilbyr noen muligheter for å tilpasse strekkoder. Å bruke det er en ekte bris.

TRINN 1 - Først og fremst, koble til hjemmesiden for onlinetjenesten ved å klikke på nettsiden til online-programvare på.

TRINN 2 - Velg hvilken type strekkode du er interessert i å generere den fra menyen til venstre.

TRINN 3 - Nå fyll ut det tomme feltet til høyre ved å skrive inn strekkodedataene, og du vil umiddelbart se en forhåndsvisning av strekkoden til høyre.

TRINN 4 - Ved å klikke på girikonet kan du også bruke noen tilpasninger til strekkoden (for eksempel kan du velge formatet for å lagre bildet, oppløsningen etc.).

TRINN 5 - Du kan velge farger og avanserte alternativer for å gjøre ytterligere endringer ved å klikke på Innstillinger-menyen øverst til høyre. For å fullføre endringer, klikk på Lukk-knappen nederst til høyre.

TRINN 6 - Så kan du laste ned strekkoden til datamaskinen ved å klikkeLast ned-knappen . Hvis du, i stedet for å laste ned koden, foretrekker å dele den på nettverket, klikker du på ikonet med de to sidene som ligger øverst i venstre hjørne av forhåndsvisningen, kopier linken under overskriftskoblingen for dette strekkodebildet og lim det inn du tror er mest hensiktsmessig.

6

Barcode Generator av BarCodesInc

Hvis du er nybegynner eller amatør ved å lage strekkoder, og du bare ønsker å lage en med navnet ditt for å ha det gøy på sosiale medier, kan du velge BarCodesInc.

Lurer du på hvordan du bruker det? Ingenting kan være enklere.

TRINN 1 - Koble til websiden til nettstedet .

TRINN 2 - Skriv inn navnet ditt (eller en annen tekst du vil vise i strekkoden) i tekstfeltet.

TRINN 3 - Klikk på Generer strekkode-knappen for å få strekkoden din til å dele umiddelbart med venner via linkene og kodene som vises ved å klikke på elementet Link eller Embed denne strekkoden.

Hvis du vil laste ned på datamaskinen din strekkoden som er oppnådd som et bilde, klikker du på forhåndsvisning av strekkoden. Kom dit, høyreklikk på bildet av balkongen på den nye nettsiden som åpnes, og velg alternativet for å lagre bildet på datamaskinen. Strekkoden vil bli lagret som et bilde i PNG-format.

Du kan også tilpasse strekkoden som skal genereres mer detaljert. Du kan gjøre det ved å klikke på avanserte alternativer og justere innstillinger som strekkodestandard, størrelse, skrifttype eller bildeformat som du vil, gjennom de aktuelle menyene.

Du kan også laste ned den stand-alone funksjonrike versjonen av BarCodesIncs strekkode generator programvare for avanserte brukere.

7

Gratis Online Barcode Generator

Free Online Barcode Generator er et gratis verktøy og grensesnittet er veldig godt tatt vare på. Det er ganske enkelt å bruke og lar deg laste ned strekkoden som er oppnådd i forskjellige formater.

Å lage strekkoden er super enkel, bare følg disse trinnene:

TRINN 1 - Koble til nettsiden til tjenesten.

TRINN 2 - Klikk på den første rullegardinmenyen og velg hvilken standard du vil bruke.

TRINN 3 - Fyll deretter inn de ekstra feltene som skal vises ved å skrive inn de nødvendige strekkodedetaljer eller velge dem fra de riktige rullegardinmenyene.

TRINN 4 - Hvis tilgjengelig, klikk også på Flere valgelement for å vise ytterligere tilpasningsalternativer for strekkoden. Avhengig av hva dine behov og preferanser er, kan du endre forskjellige innstillinger.

For eksempel kan du velge å generere en strekkode med en annen farge fra den klassiske sorten, du kan angi en bakgrunnsfarge som passer til din smak, og du kan også definere strekodenes størrelse.

TRINN 5 - Endelig trykker du på Create-knappen .

TRINN 6 - Så vent noen øyeblikk for at koden skal genereres, og klikk deretter på ikonet for et av formatene som er tilgjengelige under alternativet "Din strekkode er klar! Last ned nå ", plassert nederst på siden.

Du kan laste ned strekkoden i forskjellige formater som EPS, PNG, PDF eller SVG. Når dette er gjort, starter nedlastingen umiddelbart.

Free Online Barcode Generator viser også en forhåndsvisning av koden for å laste ned. På denne måten kan du se det umiddelbart før du laster ned det. Husk at hvis du trenger å gjøre andre endringer i strekkoden før du laster ned, er alt du trenger å gjøre ved å trykke på Klipp ned- knappen.

Konklusjon

Denne artikkelen viser hva som er de beste alternativene å bruke hvis du som vil lage en strekkode profesjonelt eller bare for moro med venner. Gi oss beskjed om hvilket verktøy som var lettest å bruke for deg. Kommenter nedenfor.

RELATERTE GUIDER:

  • 4 beste CD-etikettprogramvare for å lage flotte plater
  • 6 av de beste dagligvareprogramvaren for Windows PC
  • 5 beste kassaapparatprogramvare til PC