7 beste VPN-verktøy for å spille Warframe [2019 Guide]

Warframe er et tredje person skytespill med den store fanebasen som ble utgitt i 2013. Spillet er gratis å spille og ble utviklet og publisert av Digital Extremes.

Spillerne kontrollerer karakterer fra løpet "Tenno" som er krigere som vekker fra århundrer i krig med "Grineer" -løpet, Corpus, den infiserte, og forskerne.

I mellomtiden bruker Tenno-rasen spesielle biokjemiske drakter for å generere sin spesielle evne, kalt eponymous Warframes. Spillere kan velge oppdrag spredt over flere planeter fra Pluto til Sedna. I tillegg samler spillerne Warframes, men kan bare bruke en enkelt Warframe om gangen, med hver Warframe som har 4 aktive og en passiv evne.

Spillet har stort etterfølgerskap med tusenvis av spillere som logger seg inn på spill serverne daglig, noe som kan føre til bølging for noen spillere med dårlig forbindelse og føre til tilkoblingsproblemer. Derfor kan VPN løse disse tilkoblingsproblemer da de tilbyr sikret nettlesing og pålitelig tilkobling.

I tillegg beskytter VPN også spillere fra DDoS-angrep som brukes av konkurrerende spillere for å få en urettferdig fordel som kan redusere fremdriften i gameplay. Dette innlegget fremhever fem av de beste VPN-ene som er perfekte for Warframe-spill med sine store funksjoner for å hjelpe til med å velge den rette for dine spillbehov.

Beste VPN-løsninger for Warframe

1

CyberGhost (anbefalt)

Denne populære VPN har mange funksjoner som gjør den til en av de mest brukte VPN-tjenestene over hele verden. CyberGhost tilbyr abonnenter over 1200 servere på 50 steder spredt i over 40 land.

Du får mange muligheter til å koble til spill servere, og brukergrensesnittet i spillet muliggjør rask tilkobling uten problemer. CyberGhost tilbyr raske serverhastigheter og leveres med DDoS-beskyttelse samt killswitch-alternativ.

For å få den fulle funksjonen til CyberGhost koster $ 44, 99 for en enkelt enhet og $ 70 per år for opptil fem samtidige tilkoblinger. Dette kan sees dyrt først, men VPN gir god valuta for pengene.

  • Last ned nå Cyber ​​Ghost VPN (spesielt 77% avslag)

- RELATERT : 7 av de beste VPN-ene for å spille Warface på Windows 10-datamaskinen

2

NordVPN (foreslått)

Den Panama-baserte VPN er kjent for sin sikre forbindelse som omgår mange geolokasjonsbrannmurer og brukes populært til streaming nettsteder. NordVPN gir deg sikret tilgang til Warframe-servere fra alle steder i verden.

Den beste VPN for Warframe tilbyr over 2500 servere som ligger i over 60 land; Dette gjør det mulig for gamere å velge mellom forskjellige servere i kombinasjon med det brukervennlige grensesnittet som automatisk velger den raskeste serveren som er tilgjengelig.

NordVPN koster $ 5, 75 per måned som faktureres årlig og gjør det mulig for opptil seks enheter koblet til samtidig.

- Last ned nå NordVPN

3

PrivateVPN

PrivateVPN fokuserer hovedsakelig på sikkerhetsaspektet av VPN-tjenester og er kjent for sikker kryptering. Den har mange servere som gjør det mulig for abonnenter som gjør det til et ideelt VPN for Warframe.

I tillegg gir PrivateVPN-servere anstendig serverhastigheter og muliggjør en stabil tilkobling til Warframe online. PrivateVPN driver imidlertid sin egen serverinfrastruktur som gjør at de kan ha null server nedetid og økt ytelse.

Videre har PrivateVPN en veldig billig abonnementsplan. VPN-prissetting starter med grunnplanen som kommer på $ 3, 22 som faktureres årlig.

Last ned PrivateVPN

4

PureVPN

PureVPN er et populært navn i VPN-bransjen med en utmerket blanding av god kundestøtte og gode VPN-funksjoner. VPN har over 500 servere i over 100 land; Dette gjør at gamere mange valg når de kobles til Warframe-servere.

I mellomtiden eier PureVPN sine servere som sikrer maksimal serverhastighet som muliggjør sømløs spilling og sikrer ingen lags mens du spiller Warframe.

I tillegg beskytter PureVPN personvernet ditt med alternativene for drepbryter og DNS-lekkasjebeskyttelse; Dette gjør at du får tilgang til Warframe-servere uten frykt for cyberhacks eller DDoS-angrep.

Til slutt koster PureVPN grunnleggende abonnement 5 dollar per måned, som faktureres årlig, og treårsplanen gir den beste verdien da den tilsvarer $ 1, 47 per måned.

Last ned PureVPN

  • RELATERTE : 6 beste VPN for å spille League of Legends [2018 Guide]
5

ExpressVPN

ExpressVPN har vært i bransjen for en stund og er kjent for sine utmerkede sikkerhets- og ytelsesfunksjoner. Denne beste VPN for Warframe har over 2200 servere i 90 land som ligger i 148 byer over hele verden.

I motsetning til andre VPN-tjenester, tilbyr Express ubegrenset båndbredde som er kult som du ikke er begrenset under surfing eller mens du spiller Warframe.

Dine tilkoblinger blir rutet gjennom sine servere, noe som gjør at du kan ha stabil og pålitelig tilkobling uten lags når du spiller. Den 256 militære klasse kryptering gjør forbindelsene dine ekstra sikre fra snoops, hacks og deteksjon fra din ISP.

Selv om ExpressVPN er ganske dyrt med den grunnleggende prisplanen, koster det $ 8, 32 per måned, som faktureres årlig med en 30-dagers pengene tilbake-garanti. men dette gir deg god tid til å teste sin tjeneste.

Last ned ExpressVPN

6

TorGuard

Denne VPN er en av de nye VPN-ene, som er kjent for sine sikre servere og rask nedlasting av serverhastigheter. TorGuard tilbyr over 3000 servere i over 55 land over hele verden. Dette gjør at Warframe-spillernes ubegrensede muligheter kan kobles til Warframe-servere fra en hvilken som helst region over hele verden.

I tillegg gir TorGuard sterk militærgrad 256 kryptering som sikrer forbindelsen din; VPN har også funksjoner som gjemmer din IP og beskytter deg mot DDoS-angrep.

Men for å dra nytte av de fulle funksjonene til TorGuard, er kostnaden $ 11, 54 per måned, noe som gjør det til en av de dyre VPNene som er tilgjengelige. selv om det kommer med en 30-dagers pengene tilbake-garanti.

Last ned TorGuard

7

VyprVPN

En annen stor VPN for spillere er VyprVPN, og denne programvaren leveres med over 700 servere i over 70 forskjellige land. Som et resultat, bør du være i stand til å få tilgang til noe geo-begrenset innhold ved hjelp av VyprVPN med letthet.

VyprVPN er lokalisert i Sveits, og som sådan må den overholde strenge personvernlover. Dette betyr at din onlineaktivitet ikke vil bli logget eller solgt til tredjeparter. I motsetning til noen andre VPN-leverandører, stiller VyprVPN ingen restriksjoner, så du vil alltid oppnå maksimal hastighet og ubegrenset båndbredde.

Når det gjelder kryptering, bruker VyprVPN PPTP, L2TP / IPsec og OpenVPN protokoller. Det er også Vyprs Chameleon-teknologi som bruker OpenVPN 256-biters protokoll for å kryptere metadata og forhindre VPN-blokkering eller gasspjelding.

For å holde din onlineaktivitet beskyttet mot tredjeparter, har VyprVPN sin egen VyprDNS som egentlig er en kryptert DNS-server. Takket være denne funksjonen blir din onlineaktivitet nesten umulig å logge på. Når det gjelder sikkerhet, har VyprVPN en innebygd NAT-brannmur, så den vil blokkere uanmeldt innkommende trafikk mens du bruker en VPN.

Når det gjelder tilgjengelighet, er dette VPN tilgjengelig på en rekke plattformer, inkludert Windows, Mac, IOS, Android og rutere. Samlet sett er VyprVPN et flott VPN, og det er et perfekt valg hvis du vil beskytte ditt privatliv online.

Oversikt:

  • 700+ servere lokalisert i 70 + land
  • Ingen logg policy
  • PPTP, L2TP / IPsec og OpenVPN protokoller
  • Kryptert VyprDNS server
  • NAT brannmur
  • Tilgang på tvers av plattformen

- Last ned VyprVPN nå

VPN for Warframe oppført ovenfor gir deg optimal spillopplevelse for Warframe. Du kan imidlertid alltid dra nytte av pengene tilbake-garanti for å teste de beste VPN-ene for dine behov.

Del din erfaring med oss ​​i å bruke noen av de beste VPN for Warframe ved å kommentere nedenfor.