6 praktiske VPN-verktøy for å øke Jio-hastigheten i 2019

Denne artikkelen tar en titt på noen av de beste VPN-ene for å øke Jio-hastigheten, spesielt når du bruker nettverket som et hotspot på PCer.

Jio, ellers kjent som Jio Reliance, er en av de mest fremtredende internett- / nettverksleverandørene i India. Nettverksleverandøren gjorde en elendig inngang til markedet for et par år siden med sitt "supersoniske" 4G-nettverk. Og innen denne perioden har Jio fått over 150 millioner abonnenter.

På grunn av Jios begrensede båndbredde og økende etterspørsel, sperrer nettverksleverandøren nå fart og tilkobling av abonnentene, spesielt de på 4G-nettverket, med det formål å moderere båndbredden for å betjene sine millioner abonnenter.

Likevel kan du enkelt omgå denne begrensningen ved å installere en VPN, helst på din PC. Les videre for å bli opplyst på noen av de beste VPN-ene for å øke Jio-hastigheten.

Virtual Private Network (VPN) er effektivt mot Jio Reliances gassporning av abonnentens tilkobling. En holdbar VPN-vertskapsfunksjon som maskerer både plassering og internettrafikk. Derfor kan nettverksleverandøren ikke spore Internett-bruken din, noe som betyr at internetthastigheten din vil fortsette å kjøre med optimal kapasitet.

VPN for å øke Jio-hastigheten på PC

1

Cyberghost

Cyberghost, som de fleste VPN, fungerer best på PC. Som sådan kan det brukes til å forbedre hastigheten på et Jio-nettverk som er koblet til en PC via hotspot (fra en mobilenhet). På denne måten kan du nyte optimalisert hastighet på PCen din, selv om kildeleverandøren (mobiltelefonen) fremdeles kjører i spjeldet tempo.

Dessuten har Cyberghost et av de største servernettet i bransjen, med flere servere i Asia og andre kontinenter. I alt vert Cyberghost over 3300 servere i mer enn 55 land over hele verden.

De viktigste funksjonene i denne diskursen er imidlertid de stedmaskerende og identitetskrypterende funksjonene. Noen av disse funksjonene inkluderer 256-biters protokoll, drepebryter, DNS-lekkasjebeskyttelse, ubegrenset båndbredde og nullloggprofil.

Andre funksjoner i Cyberghost inkluderer 45-dagers pengene-tilbake-garanti, flere samtidige tilkoblinger, dedikerte IP-adresser, OpenVPN-støtte og mer.

Cyberghost tilbyr en begrenset gratis prøveversjon i syv dager. Etter denne perioden må brukerne abonnere på en betalt plan. Prisplanene starter med en fast sats på $ 3, 5 / måned. Den mest populære planen er imidlertid 2-årsplanen som går for 4, 13 dollar per måned, men i øyeblikket finner du flere rabatter.

Hvorfor velge CyberGhost? Cyberghost for Windows
 • 256-biters AES-kryptering
 • Over 3000 servere over hele verden
 • Flott prisplan
 • Utmerket støtte
Få nå CyberGhost VPN
2

NordVPN

NordVPN tilbyr Jio-abonnenter som ønsker å forbedre internetthastigheten på sine PCer (og mobiltelefoner) en av de mest omfattende serverdekningene i VPN-bransjen.

Dette VPN-systemet har et gjennomsnitt på 100 servere (ca.) per sted, og den har over 60 serversteder over hele verden. Derfor, Jio abonnenter i India er utstyrt med overflod av servere å spoof deres sted og skjule sine trafikk logger.

Kjernefunksjonene i NordVPN inkluderer: 2048-biters Secure Socket Layer (SSL), flere tilkoblingsprotokoller (STP, PPTP, L2TP og mer), DNS-lekkasjesikkerhet, drepebryter, IPs, P2P-deling og tilbakebetalingsgaranti (30 dager).

Du kan også koble til opptil seks enheter på en enkelt NordVPN-konto. Derfor kan du enkelt øke Jio-nettets internetthastighet på smarttelefonen, samt på PC-en som er koblet til hotspot.

NordVPN er tilgjengelig gratis, for en kort prøveperiode på en uke. Etter utløpet av gratis prøveperioden, skal du abonnere på en betalt plan. Den rimeligste planen (2 år) går for $ 3, 99 per måned.

- Last ned nå NordVPN

3

IPVanish

IPVanish skiller seg godt ut som et av de beste VPN-ene for å øke Jio-hastigheten, med hensyn til dens relative hastighet, dekning og krypteringsprotokoller. Den har kapasitet til å støtte flere tilkoblinger om gangen. Derfor kan du øke hastigheten på alle PCene (og smarttelefonene) som er koblet til, via hotspot, på Jio-nettverket.

IPVanish har rundt 1150 servere på 60 + steder over hele verden. Det er også vert for titusenvis av IP-adresser for sine abonnenter.

Andre kjernegenskaper i IPVanish inkluderer: Ingen loggpolicy, forbedret tilkobling, 256-bits kryptering på topp, P2P-deling, L2TP-protokoll, OpenVPN-støtte, kompatibilitet på tvers av plattformer, 7-dagers tilbakebetalingspolicy og mer.

For PCer og Android-enheter er IPVanishs gratis prøveversjon ikke tilgjengelig (den er bare tilgjengelig for iOS-brukere). Abonnementsplanene starter med en relativt rimelig pris på $ 3, 74 / måned. Det er tre andre betalte planer, som tilbys til dyrere priser.

- Få nå IPVanish

4

PureVPN

PureVPN er en av de mest passende VPNene for å øke Jio-hastigheten. Den er vert for et sett av avanserte funksjoner som optimaliserer internettforbindelsen og forbedrer hastigheten. PureVPN har servere på rundt 150 steder over hele verden, med et gjennomsnitt på 5 servere (ca.) på hvert sted.

I tillegg inkluderer PureVPNs sett med sikkerhets- og geo-maskeringsfunksjoner: AES-krypteringsprotokoll (256-biters), automatisk drepebryter, delt tunneling sipport, torrent-servere, VPN-hotspot, web- og appfilter, ubegrenset båndbredde og serverbytte, innebygd annonseblokkering, NAT-brannmur, flere tilkoblingsprotokoller og mer.

Disse funksjonene er laget for å ikke bare sikre ditt privatliv, men også forbedre tilkoblingen til systemet. Som sådan er det veldig ideelt for å øke Jio-hastigheten.

Videre kan PureVPN støtte flere tilkoblinger på et enkelt VPN-nettverk, og det er kompatibelt med både stasjonære og mobile enheter.

PureVPN er tilgjengelig i tre prissettingsvarianter - månedlige, årlige og femårige planer. Den mest populære planen er den årlige planen, som tilbys til en pris på $ 69, 95 per år.

Til slutt tilbyr PureVPN deg muligheten til å kansellere abonnementet ditt og gjenvinne pengene dine, innen en frist på 30 + 1 dager.

- Hent nå PureVPN

5

SurfShark

SurfShark er et annet topp VPN som er egnet for å øke Jio-hastigheten. Selv om dette VPN-servernettverket ikke er like ekspansivt som andre topp VPN-leverandører, er det optimalisert for hastighet, og dets krypteringssystem er toppnotk.

SurfShark vert i gjennomsnitt 10 servere per sted, i rundt 50 land over hele verden. Med dette kan Jio-abonnenter spoofe sine lokaliseringsegenskaper ved å koble til ulike servere over hele verden. Og i prosessen er de i stand til å forbedre deres tilkobling på Jio-nettverket.

Denne VPN er vert for et sett med kraftige sikkerhets- og kappingsfunksjoner som fungerer sammen med hverandre for å beskytte brukerens privatliv. Noen av disse funksjonene inkluderer:

 • Formidabel AES-kryptering (256-bit)
 • IKEv2 og OpenVPN sikkerhetsprotokoll
 • P2P-deling
 • Torrenting-støtte
 • Null trafikk logging
 • Ubegrenset tilkobling
 • Støtte på tvers av plattformen
 • Og mer

SurfShark tilbyr 30-dagers pengene tilbake garanti på abonnementer. Dens prisplaner er kategorisert i tre: Månedlig (på $ 11, 95), Årlig ($ 5, 99 / Måned eller $ 71, 88), Bi-Yearly ($ 1, 99 / month eller $ 47, 76).

Last ned SurfShark

6

TorGuard

TorGuard runder opp vår liste over beste VPN for å øke Jio-hastigheten. Denne VPN tilbyr et kraftig sett med funksjoner som gjør den egnet for Jio-brukere. TorGuard tilbyr en all-inclusive pakke som gir brukerne tilstrekkelig sikkerhet, samtidig som de øker forbindelsen.

Denne VPN-serveren har over 3000 servere på rundt 52 ​​steder rundt om i verden. Den har også bransjestandardkrypteringsprotokollen, med hensyn til 256-biters AES.

Andre viktige funksjoner i Torguard inkluderer: OpenVPN og SSTP-støtte, stealth proxy, ingen loggpolicy, dedikerte IP-er, ubegrenset båndbredde (og hastighet), 5-i-1-tilkobling og mer.

Av alle TorGuard-funksjoner, "stealth proxy" og "no log policy", gjør Torguard eksepsjonelt egnet for Jio-brukere som ønsker å maskere sine identiteter og forbedre tilkoblingsmulighetene på nettverket. Begge funksjonene sikrer at trafikken din er passende kryptert. Derfor vil nettverksleverandøren din (Jio) ikke kunne oppdage trafikken / internettbruken din.

TorGuards prisplaner starter på $ 9, 99 per måned. Men den mest populære, kostnadseffektive planen er den 2-årige planen, som er tilgjengelig til en fast pris på $ 99, 99.

Last ned TorGuard

Konklusjon

I løpet av de siste to årene eller deromkring har Jio moderat internettbruken av sine abonnenter. Dette er tydelig i den markerte reduksjonen i internettfart, spesielt på nettets 4G-tjeneste. Som et resultat av dette kjører over 150 millioner abonnenter på Jio-nettverket nå på moderat internetthastighet. For å løse dette problemet, er den beste løsningen via vedtakelsen av et VPN.

Vi har skissert noen av de beste VPN for å øke Jio-hastigheten i denne artikkelen. Ved å installere noen av de ovenfor angitte VPNene på din PC (eller smarttelefon), kan du enkelt omgå Jios hastighetsbegrensninger og nyte optimalisert tilkobling.