6 beste VPN-er for Jamaica å bruke gratis i en begrenset periode

Er du bosatt i Jamaica, eller er du der på ferie? Ønsker du å optimalisere din internettopplevelse og sikre at alle dine tilkoblinger er sikre? Hvis svaret på begge spørsmålene er ja, trenger du en sterk og pålitelig VPN. Les videre, da vi gir deg en anmeldelse på noen av de beste VPN for Jamaica.

VPN, eksplisitt kjent som Virtual Private Network, er et spesialdesignet dataprogram som maskerer IP-adresser og geo-tagger. Med dette kan du enkelt få tilgang til et hvilket som helst nettsted, i utgangspunktet geoblokkerte eller begrensede nettsteder (og innhold), fra hvilken som helst plassering.

Derfor kan jamaicanske innbyggere eller turister sikkert få tilgang til nesten alle nettsteder (geoblokkede eller åpne), uten å måtte bekymre seg om det porøse internettnettverket som tilbys.

Følg gjennom dette innlegget av Windows Report for noen av de beste VPN for Jamaica.

Hva VPN skal jeg bruke i Jamaica?

1

Cyberghost

Cyberghost har vært fakkelbearbeideren til VPN-tjenesteleverandører ganske lenge nå. Som sådan toppet den vår liste over beste VPN for Jamaica. Dette VPN-systemet er vert for det meste av servere på flere steder over hele verden, med totalt antall servere som nummererer over 3000. Med dette kan jamaicanske innbyggere / turister velge mellom de ubegrensede serverne, for å få tilgang til deres eller de valgte nettstedene internett.

I utgangspunktet reduserer en VPN netthastighet, bare på grunn av sin "server re-routing" prosess. Cyberghost er imidlertid utstyrt med å koble opp internetthastigheten din og forsterke forbindelsen til så høy som det som er tilgjengelig på en VPN-fri (vanlig) internettforbindelse. Faktisk er det neppe noen forskjell mellom en VPN-aktivert tilkobling og en normal internettforbindelse når det gjelder hastighet.

Cyberghost er også vert for et sett med avansert funksjonalitet som gjør at den skiller seg ut som en av de beste. Noen av disse funksjonene / funksjonene inkluderer AES 256-bit kryptering, ingen loggpolicy, automatisk drepebryter, OpenVPN-støtte, utvidet båndbredde og mer. Bortsett fra disse funksjonene, er programvaren ganske enkel å installere og bruke; krever kun grunnleggende digital kunnskap. Det har også kapasitet til å støtte opptil fem datasystemer på farten.

Cyberghost, som en topp VPN, er ikke ledig. Men ved vellykket nedlasting (gratis) får du muligheten til å "teste" effektiviteten og egnetheten til programvaren i en uke. Du kan få tilgang til prisinformasjon og tilbakebetalingspolicy her.

Hvorfor velge CyberGhost? Cyberghost for Windows
 • 256-biters AES-kryptering
 • Over 3000 servere over hele verden
 • Flott prisplan
 • Utmerket støtte
Få nå CyberGhost VPN
2

NordVPN

NordVPN er, etter omdømme, et av de tre beste VPN-ene for Jamaica i markedet. VPN, i figurer, har over 3000 servere over hele verden. Imidlertid er disse serverne vert på bare 60 steder (land) over hele verden.

I tillegg er NordVPN vert for en dobbeltkrypteringsprotokoll, som sikrer at alle dine tilkoblinger er sikre. VPN kan også støtte opptil seks tilkoblinger om gangen. Derfor er den ideell for et lite lag eller en gruppe venner.

Bortsett fra å være et ganske enkelt å bruke program, er NordVPN også vert for en allsidig støtte, dvs. det kan støtte både Windows-desktopversjoner (10/8 / 8.1 / 7 / XP) og Windows Mobile. Dette betyr at du alltid kan nyte sikker tilkobling over bord på alle enheter, uansett hvor du befinner deg.

Komplett, NordVPN vert for følgende funksjoner: Automatisk drepbryter, Lekbeskyttelse (for DNS), smart DNS, dobbelt kryptering, døgnet rundt kundestøtte, SSL-kryptering og mer. I hovedsak fungerer disse funksjonene for å gi deg sikker tilkobling og tilgang til noe geografisk begrenset innhold på nettet.

Til slutt, som et panamansk designet VPN, er programvaren gratis tilgjengelig i Panama, USA og mange europeiske land. Likevel blir det gjort rimelig i andre land; det går for så lite som $ 69 per år.

Men hvis du ikke er fornøyd med tjenesten, får du muligheten til å gjenvinne fondet innen en måned etter abonnementet.

 • Last ned nå NordVPN

- LES OGSÅ: 5 beste VPN for QuickBooks

3

IP Vanish

IP Vanish er en av de beste VPNene for Jamaica i markedet. Den er fullpakket med et bredt spekter av "location-concealing" funksjoner, samt sikkerhetsfunksjoner. Disse funksjonene spenner fra nullloggspolicy til førsteklasses krypteringsprotokoll.

IP Vanish, som navnet antyder, gjør din posisjon teknisk utilgjengelig, da programvaren sikrer at IP-adressen din er fullstendig maskert. VPN tar det et skritt videre ved å skjule identiteten din, mens du samtidig sikrer dataene dine.

Disse funksjonene blir primært muliggjort av 256-biters AES-krypteringsprotokoll, som bruker solide sikkerhetstiltak for å sikre tilkoblinger.

I utgangspunktet har IP Vanish godt over 1000 servere, spredt over over 60 land. VPN-serveren har også over 40 000 delte IP-adresser. Med disse er IP-adressen din praktisk talt "mørk" på nettet.

Andre kjente funksjoner i IP Vanish inkluderer: Server bytte (ubegrenset), OpenVPN-støtte, null trafikklogger, døgnet rundt kundestøtte, L2TP-protokoll og mer.

Som de fleste holdbare VPN-er tilbyr IP Vanish ikke gratis service. Prisplanen er imidlertid svært fleksibel, med muligheter til å kjøpe et månedlig abonnement ($ 10), kvartalsvis (3 måneder) abonnement ($ 8, 99 per måned) eller et årlig abonnement ($ 6, 49 per måned).

 • Få nå IPVanish
4

ExpressVPN

ExpressVPN er et av de mest fremtredende VPNene i markedet. Denne VPN har mange servere som er vert i over 90 land over hele verden. I figurer har ExpressVPN over 1800 servere og ca. 30.000 IP-er over hele verden. Derfor, når det gjelder dekning, er det beleilig et av de beste VPN-ene for Jamaica (og andre land).

I tillegg ligger ExpressVPNs unikhet i sin relativt høye hastighet, noe som forbedrer serverforbindelsen. Dette er gjort mulig av VPNs innebygde "Speed ​​test tool". I tillegg er det et relativt enkelt å navigere grensesnitt.

Faktisk er grunnleggende teknisk læring (som oppnåelig i Jamaica og andre utviklingsland) alt som kreves for å installere og bruke VPN.

Videre er ExpressVPN vert for en pålitelig kundestøtte, drepebryter, ubegrenset båndbredde, ubegrensede serverbytter, AES 256-bit kryptering og så videre. VPN kan støtte opptil tre enheter av gangen, og det er fleksibelt bygget for å støtte flere skriveplattformer, inkludert Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista / XP.

ExpressVPN tilbys til brukerne til en rimelig pris. Brukerne er utstyrt med to betalingsalternativer; månedlig (på $ 8, 32) og årlig (på $ 99, 95). Du kan kansellere abonnementet ditt og få tilbake fondet innen en måned.

 • Få nå ExpressVPN

- LES OGSÅ : 7 beste VPN for Spotify å få tilgang til denne tjenesten hvor som helst i verden

5

PureVPN

PureVPN har om lag 800 optimaliserte servere vert i over 140 land over hele verden. For tiden har PureVPN over 3 millioner brukere over hele verden. For enkelhets skyld kan VPN støtte opptil fem datamaskiner på farten. Det er imidlertid best kjent for sin relativt høye hastighet, sammenlignet med andre VPN-er.

VPN er utstyrt med toppmoderne funksjoner, som inkluderer kill-bryter, fleksibel kompatibilitet (for skrivebord og mobil), uhindret dataoverføring og serverbytte, ad-blokkering, nettfilter og mer.

I hovedsak er du utstyrt med et avansert verktøyverktøy for ikke bare å sikre og skjule posisjonen din, men også øke hastigheten på Internett-tilkoblingen.

PureVPN tilbyr tre prisplaner; den månedlige planen (på $ 10, 95), den årlige planen på $ 69, 95 (for tiden tilgjengelig for $ 49, 00) og 5-årsplanen på $ 657 (for tiden tilgjengelig for $ 79, 00). Du tilbys en 31-dagers tilbakebetalingspolicy (for å kansellere abonnementet og gjenvinningsfondet).

 • Få nå PureVPN
6

BulletVPN

Sist på vår liste over beste VPN for Jamaica er BulletVPN. BulletVPN er et brukervennlig VPN med tilgang til over 50 servere over 30 + land over hele verden. VPN er utstyrt med den formidable 256-bit kryptering, samt en drepebryter.

Kombinasjonen av de to funksjonene og andre innebygde verktøy sikrer at forbindelsen er helt sikker, og din geo-tagging (plassering) -funksjon er tilstrekkelig maskert. Derfor får du ubegrenset tilgang til geografisk begrensede nettsteder.

Andre viktige funksjoner i BulletVPN inkluderer en smart DNS, PPTP / L2TP-protokoll, OpenVPN-protokoll, 24-timers støtte (inkludert live chat), ubegrenset båndbredde og serverbrytere, nullloggpolicy, multiplatformsupport (smarttelefoner og stasjonære) og mer.

Til slutt, BulletVPN er tilgjengelig til fleksible priser. Den månedlige planen starter til en fast pris på $ 10, 98, mens 6-måneders planen har en startpris på $ 9, 16 per måned. Det er også en årlig plan, som er tilgjengelig i prisen på $ 89, 98 (per år).

Som andre populære VPN-tjenesteleverandører tilbyr BulletVPN en 30-dagers tilbakebetalingspolicy.

Last ned BulletVPN

Som konklusjon er listene ovenfor korte vurderinger på seks av de beste VPNene for Jamaica. VPNene er rangert på grunnlag av omdømme, vertskap, priser, serverdekning og mer. Du er velkommen til å slippe dine kommentarer om vår samling i den angitte boksen.

RELATERTE GUIDER DU TRENGER FOR å sjekke ut:

 • 8 beste VPN-er for å lage videosamtaler på Windows 10-PCer [2019 Guide]
 • 6 beste VPN-er som fungerer selv når de er blokkert [Du vil si takk]
 • 5 beste VPN for Ethernet å installere i 2019